30.

travanj

Pojedinačno prvenstvo Karlovačke županije

Dana 30.04.2017. godine mladi stolnotenisači Kleka su uz Zagiping nastupili i na 1. pojedinačnom proljetnom stolnoteniskom prvenstvu za mladež u Ozlju. Natjecanje je bilo organizirano u osam kategorija. Organizator tog prvenstva je Sportsko društvo Vrhovac iz Ozlja, a pokrovitelj je bio Stolnoteniski savez Karlovačke županije. Ovo prvenstvo je inače predviđeno kalendarskim natjecanjem Stolnoteniskog saveza za sezonu 2016/17. godinu. Ukupno je sudjelovalo 38 stolnotenisačica i stolnotenisača koji su bili raspoređeni po skupinama.

Igrao je svatko sa svakim, a poslije sistemom na ispadanje. Odaziv igrača je bio više nego zadovoljavajući, iz svih klubova i udruga sa područja naše županije. Sva zbivanja u dvorani popratili su ljubitelji stolnog tenisa te roditelji djece.
Za stolnoteniski klub Klek nastupilo je 8 mladih stolnotenisača. U kategoriji klinceza nastupila je Mia Stipetić, kod najmlađih kadetkinja Ema Stipetić, u kategoriji mlađih kadeta igrali su Antonio Kolić, Josip Miletić, Filip Dubić i Marin Umiljenović. U kategoriji kadeta nastupio je Jurica Miletić. Naši mladi stolnotenisači su, za razliku od Zagipinga, postigli više nego odlične rezultate.

Evo rezultata po kategorijama:
U kategoriji najmlađih kadetkinja Ema Stipetić je osvojila 2 mjesto, u kategoriji mlađih kadeta prva tri mjesta podijelili su stolnotenisači Kleka. Prvo mjesto Filip Dubić, drugo Josip Miletić i treće Mario Stipetić. U kategoriji kadeta prvo mjesto osvojio je Jurica Miletić koji je imao i najteže suparnike.

Po završetku prvenstva najboljima u svim kategorijama od strane predsjednika Stolnoteniskog saveza Karlovačke županije, Mladena Dubića podijeljeni su pehari dok su ostalim sudionicima podijeljene medalje. Svakako sve pohvale idu i organizatoru ovog prvenstva SD Vrhovac, posebno Branku Benkoviću koji su hranom i sokovima počastili sve sudionike, pa i njihove roditelje.

GORE

15.

travanj

12. kolo

Dana 15.04.2017. godine stolnotenisačice Kleka igrale su posljednje 12. kolo I. HSTL – zapad u gostima u Jastrebarskom protiv STK Jaske, a potom u Dugom Selu protiv istoimenog kluba. U oba susreta zabilježili su jednu pobjedu i jedan poraz. Prvi susret igran je protiv STK Jaske i glatko izgubile rezultatom 4:0. U drugom susretu stolnotenisačice Kleka zaigrale su puno bolje te zasluženo pobijedile stolnotenisačice Dugog Sela rezultatom 4:2. Za Klek po dvije pobjede ostvarila je Sanda Škrtić, a po jednu Samantha Maležić i Marijana Rendulić. Na tablici I. HSTL – zapad nakon odigranog posljednjeg 12. kola stolnotenisačice Kleka zauzimaju posljednje 8. mjesto.
Isti vikenda nastupili su i stolnotenisači Kleka koji su u posljednjem 12. kolo III. HSTL – regija srednja Hrvatska igrali u gostima u Sesvetama, a potom u Dugom Selu. Prvi susret igran je protiv STK Sesvete i izgubili rezultatom 4:1. Za Klek jednu pobjedu ostvario je Andrej Dubić. U drugom susretu stolnotenisači Kleka igrali su protiv STK Dugo Selo II i pobijedili rezultatom 4:2. Po dvije pobjede za Klek ostvario je Andrej Dubić, jednu pobjedu zabilježio je Deni Turković, te par Dubić – Turković. Za Klek još su nastupili Filip Dubić i Dražen Sušanj. Po završetku prvenstva stolnotenisači Kleka od 11 klubova nalaze se na solidnom 7. mjestu s osvojenih 29 bodova te omjerom 9 pobjeda i 11 poraza.

ŽUPANIJSKA STOLNOTENISKA LIGA

U tjednu od 10.4. do 16.04. 2017. godine odigrano je 6. kolo proljetnog dijela Županijske stolnoteniske lige u kojem su stolnotenisači Kleka bili slobodni.
Rezultata ostalih parova 4. kola Županijske stolnoteniske lige:
- Udruga veterana Duga Resa 2 - SD Vrhovac (Ozalj) 1________3:7,
- HVIDRA (Generalski stol) – STK Bela Krajina (Slovenija)______6:4,
- STK Duga Resa – STK Karlovac________________________7:3,
- STK Metlika (Slovenija) – Udruga veterana Duga Resa 1______6:4 i
- slobodan STK Klek.

GORE

01.

travanj

11. kolo

11. kolo III. HSTL – regija Srednja

Dana 01.04.2017. godine stolnotenisači Kleka igrali su 11. kolo III. HSTL – regija Srednja Hrvatska kod kuće protiv STK Zabok II i STK Zagorec – mladi iz Krapine i u oba susreta ostvarili su dvije pobjede.
Prvi susret igran je protiv STK Zabok II u kojem su naši stolnotenisači pobijedili rezultatom 4:2. Za Klek po dvije pobjede ostvarili su Andrej Dubić i Deni Turković. Dok su poraze zabilježili Filip Dubić i par Dubić- Turković.
U drugom susretu stolnotenisači Kleka igrali su protiv STK Zagorec – mladi iz Krapine i pobijedili tijesno, ali zasluženo rezultatom 4:3. Za Klek dvije pobjede ostvario je Andrej Dubić, a po jednu Deni Turković i Filip Dubić. Odlučujući bod za pobjedu stolnotenisača Kleka kod rezultata 3:3 donio je mladi i sve bolji Filip Dubić.
Ovim pobjedama STK Klek od 11 klubova zauzima 7. mjesto s osvojenih 26 bodova te omjerom 8 pobjeda, 10 poraza.

ŽUPANIJSKA STOLNOTENISKA LIGA

Istog vikenda odigrano je 4. Kolo Županijske stolnoteniske lige u kojem su stolnotenisači Kleka igrali kod kuće protiv STK Karlovac 2013 i odigrali neriješeno, odnosno završili rezultatom 5:5.
Za Klek 2 pobjede ostvario je odlični Deni Turković, jednu pobjedu ostvario je Blaž Brulja te par Filip Dubić – Deni Turković. Za Klek još su nastupili Josip i Jurica Miletić te Leo Domitrović.
Rezultata ostalih parova 4. kola Županijske stolnoteniske lige:
- Udruga veterana Duga Resa 2 - Udruga veterana Duga Resa 1__4:6,
- STK Metlika (Slovenija) – HVIDRA (Generalski stol)____________6:4,
- STK Duga Resa – STK Bela Krajina (Slovenija)_______________8:2,
- slobodan SD Vrhovac (Ozalj).

GORE

18.

ožujak

10. kolo

Dana 18.03.2017. godine stolnotenisačice Kleka igrali su 10. kolo I. HSTL – zapad u gostima u Vrsaru protiv istoimenog kluba, a potom u Jadanovu protiv STK Sveti Jakov. U oba susreta zabilježili su poraze. Prvi susret igran je protiv vodećeg na tablici STK Vrsara i izgubili rezultatom 4:1.
Za Klek jedinu pobjedu ostvarila je Marijana Rendulić. U drugom susretu, stolnotenisačice Kleka nakon Vrsara putovale su prema Jadanovu gdje su igrale protiv treće plasirane momčadi STK Sveti Jakov i glatko izgubili rezultatom 4:0.
Na tablici I. HSTL – zapad nakon odigranog 10. kola stolnotenisačice Kleka zauzimaju posljednje 8. mjesto, a u slijedećem 11. kolu I. HSTL - zapad stolnotenisačice Kleka su slobodne.

Istog vikenda nastupili su i stolnotenisači Kleka koji su u 10. kolo III. HSTL – regija srednja Hrvatska igrali u gostima u Svetoj Nedelji, potom u Stubičkim Toplicama. Prvi susret igran je protiv STK Svete Nedelje – Novaki II u kojem su naši stolnotenisači tijesno, ali zasluženo pobijedili rezultatom 4:3.
Za Klek dvije pobjede donio je Andrej Dubić, a po jednu pobjedu donio je Dražen Sušanj i Deni Turković. U drugom susretu stolnotenisači Kleka igrali su u Stubičkim Toplicama protiv STK Stubice i izgubili rezultatom 4:3.
Malo je nedostajalo da se stolnotenisači Kleka vrate sa dvije pobjede. Po dvije pobjede kao u prethodnom susretu za Klek ostvario sve bolji Andrej Dubić, jednu pobjedu ostvario je par Andrej Dubić – Deni Turković, a još je nastupio Filip Dubić, Dražen Sušanj.
Ovim rezultatima STK Klek od 11 klubova zauzima 8. mjesto s osvojenih 22 boda s omjerom 6 pobjeda i 10 poraza.

GORE

12.

ožujak

5. Otvoreni turnir Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije za sve mlađe kategorije

12. ožujka 2017. godine bili su aktivni i mladi stolnotenisači Kleka koji su u nedjelju nastupili u Jastrebarskom na 5. Otvorenom turniru Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije za sve mlađe kategorije. Ukupno je nastupilo 138 stolnotenisačica i stolnotenisača, među njima i osmero mladih stolnotenisača Kleka.
Za Kleku u najmlađoj kategoriji klinceze nastupila je Ema Stipetić koja je prošla grupu od četiri stolnotenisačice, bila je druga, a potom je zaustavljena u osmini finala od Mie Horvatiček iz STK Dugog sela, rezultatom 3:2 u setovima.
U kategoriji najmlađih kadetkinja nastupila je Marija Blašković koja nije uspjela proći skupini, odnosno bila je treća sa jednom pobjedom i dva poraza. U kategoriji najmlađih kadeta nastupili su Antonijo Kolić i Mateo Luketić, koji također nisu prošli skupinu.
U kategoriji mlađih kadeta nastupili su Filip Dubić i Josip Miletić. Josip Miletić nije prošao skupinu, imao je jednu pobjedu, dva poraza i bio treći u skupini, dok je Filip Dubić najdalje prošao, drugi u skupini zatim sistemom na ispadanje pobijedio Milovac Bornu iz STK Marathona iz Zagreba, da bi u četvrtini finala izgubio tijesno 3:2 u setovima od Andrije Klepića iz STK Jaske.
U kategoriji kadeta nastupio je Jurica Miletić koji nije prošao skupini, odnosno bio je treći sa omjerom jedna pobjeda i dva poraza.

GORE

11.

ožujak

2. kolo ŽSTL

11. ožujka 2017. godine odigrano je 2. kolo proljetnog dijela Županijske stolnoteniske lige koja inače broji 9 ekipa. U 2. kolo stolnotenisači Kleka igrali su kod kuće protiv slovenskog kluba, Bele Krajine i izgubili rezultatom 8 : 2. Za Klek po jednu pobjedu ostvario je Dražen Sušanj i Deni Turković. Za Klek nastupili su još Blaž Brulja i Filip Dubić.
Evo rezultata ostalih parova 2. kola Županijske stolnoteniske lige:
- Udruga veterana Duga Resa 2 – HVIDRA (Generalski stol)____3:7,
- SD Vrhovac (Ozalj) – Udruga veterana Duga Resa 1__________6:4,
- STK Duga Resa – STK Metlika (Slovenija)__________________3:7,
- slobodan STK Karlovac 2013.

GORE

11.

ožujak

9. kolo

Stolnotenisačice Kleka dana 11.03.2017. godine igrale su 9. kolo I. HSTL – zapad kod kuće protiv STK Samobora i STK Svete Nedelje - Novaki. U oba susreta zabilježili su poraze. Prvi susret igran je protiv STK Samobora.
Sam početak pripao je stolnotenisačicama Kleka, Sanda Škrtić svojom dobrom igrom dovela je u vodstvo klub sa 1:0, zatim slijedi dobra igra gostujućih stolnotenisačica Samobora koje su na kraju pobijedile rezultatom 4:2. Za Klek još jednu pobjedu donio je par Škrtić – Maležić. U drugom susretu, derbiju začelja stolnotenisačice Kleka igrale su protiv STK Svete Nedelje – Novaki, te nakon loše igre, niza pogrešaka, a i slabih priprema igračica uoči ovog proljetno dijela izgubile su rezultatom 4:2. Za Klek jednu pobjedu ostvarila je Sanda Škrtić, te par Škrtić – Marijana Rendulić.
Na tablici I. HSTL – zapad nakon odigranog 9. kola stolnotenisačice Kleka zauzimaju posljednje 8. mjesto.

Istog vikenda nastupili su i stolnotenisači Kleka koji su u 9. kolo III. HSTL – regija Srednja Hrvatska kod kuće igrali protiv STK Velike Gorice – Stanfar II i STK Remete iz Zagreba. U oba susreta postignut je polovičan uspjeh, jedna pobjeda, jedan poraz. Prvi susret igran je protiv STK Velike Gorice – Stanfar II u kojem su naši stolnotenisači izgubili rezultatom 4:1.
Za Klek jedinu pobjedu donio je Filip Dubić. Za Klek još su nastupili i ostvarili poraze Andrej Dubić, Jurica Miletić i Deni Turković. U drugom susretu stolnotenisači Kleka zaigrali su puno bolje i tijesnim ali zasluženim rezultatom 4:3 pobijedili stolnotenisače Remeta iz Zagreba. Po dvije pobjede ostvario je već iskusni u ovoj ligi Andrej Dubić, jednu pobjedu ostvario je par Andrej Dubić – Deni Turković, a za pohvaliti je igru i borbenost mladog Filipa Dubića koji je u odlučujućem meću kod 3:3 uspio pobijediti u setovima 3:2 daleko iskusnijeg i starijeg igrača Remet, Stjepana Mihalja.
Za Klek nastupili su još Jurica i Josip Miletić, koji su svojim zalaganjem i igrom opravdali ukazano povjerenje.
Ovim rezultatima STK Klek od 11 klubova zauzima 8. mjesto s osvojenih 18 bodova s omjerom 5 pobjeda i 8 poraza.

GORE

06.

ožujak

Početak proljetnog dijela Županijske STL

Dana 06.03.2017. godine počelo je proljetni dio Županijske stolnoteniske lige koja broji 9 ekipa. U 1. kolo stolnotenisači Kleka gostovali su u Zvečaju kod Udruge veterana Duga resa 1 i izgubili tijesno rezultatom 6:4. Za Klek 3 pobjede ostvario je odlični deni Turković, jednu pobjedu ostvario je Blaž Brulja, za Klek nastupio je Filip Dubić i Josip Miletić.
Rezultati ostalih parova 1. kola Županijske stolnoteniske lige:
- STK Bela Krajina (Slovenija) – Udruga veterana Duga Resa 2___7:3,
- SD Vrhovac (Ozalj) – STK Karlovac________________________5:5,
- HVIDRA (Generalski Stol) – STK Duga Resa________________7:3,
- slobodan STK Metlika (Slovenija).
Slijedeće 2. kolo igra se ovog tjedna, a stolnotenisači Kleka kod kuće u ovaj petak sa početkom u 19:00 sati u Maloj športskoj dvorani dočekuju STK Bela Krajina iz Slovenije.

GORE

05.

ožujak

8. međunarodni turnir „Danijel Lisac“ u Karlovcu

Dana 05.03.2017. godine stolnotenisači Kleka sudjelovali su na 8. otvorenom memorijalnom međunarodnom stolnoteniskom turniru „Danijel Lisac“ u Karlovcu. Pored stolnotenisača iz Karlovca, Duga Rese, Zagreba, Ozlja, igrača iz Slovenije, nastupili su i stolnotenisači Kleka. Za Klek nastupili su Andrej Dubić, Deni Turković i Dražen Sušanj.Razigravajući prvo po skupinama, potom sistemom igranja po jakosnim skupinama, svako sa svakim najbolji rezultat ostvario je Andrej Dubić osvojivši prvo mjestu u drugoj jakosnoj skupini, tzv. skupini „B“. U istoj skupini drugo mjesto zauzeo je Deni Turković, dok je utješnoj skupini, skupini „D“ Dražen Sušanj osvojio drugo mjesto.
Ovog vikenda nastavlja se stolnotenisko prvenstvo, igra se 9. kolo u kojem stolnotenisačice Kleka dočekuju stolnotenisačice Samobora i Svete Nedelje – Novaki. Stolnotenisači Kleka, također kod kuće u 9. kolu 3. HSL. - regija srednja Hrvatska dočekuju STK Remete iz Zagreba i STK Velika Gorica – Stanfar II.
Pored prvoligaških nastupa stolnotenisačica i stolnotenisača, ovog vikenda mladi stolnotenisači Kleka odazvat će se na poziv STK Jaske na 5. otvoreni turnir stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije za mlađe kategorije koji će se održati u Jastrebarskom.

GORE

18.

veljača

8. kolo III. HSTL

Dana 18.02.2017. godine u Ogulinu odigrano je 8. kolo 3. Hrvatske stolnoteniske lige – regija Srednja Hrvatska, u kojem su stolnotenisači Kleka igrali kod kuće protiv stolnoteniskih klubova iz Zagreba i to STK Mladosti i STK Merix II. U oba susreta ostvaren je polovičan uspjeh, jedna pobjeda jedan poraz. Prvi susret igran je protiv vodeće momčadi STK Mladost i izgubili rezultatom 4:2. Za Klek po jednu pobjedu ostvario je Andrej Dubić, te par Andrej Dubić – Deni Turković. U drugom susretu pobijedili su STK Merix II rezultatom 4:0. Za Klek po jednu pobjedu ostario je Andrej Dubić, Deni Turković, Filip Dubić, te par Andrej Dubić – Deni Turković. Na tablici 3. HSTL- regija srednja Hrvatska od 11 klubova stolnotenisači Kleka nalaze se na devetom mjestu sa skorom 4 pobjede, 8 poraza.
U slijedećem 9. kolu stolnotenisači Kleka opet igraju kod kuće i to protiv STK Remete iz Zagreba i STK Velika Gorica – Stanfar II.
Stolnotenisačice Kleka u 8. kolu 1. HSTL – zapad bile su slobodne, a u slijedećem 9. kolo igraju kod kuće protiv STK Samobora i STK Sveta Nedelje – Novaki.

GORE

22.

siječanj

Kvalifikacije za ekipno prvenstvo mlađih kategorija regije Srednja Hrvatska

22. siječnja 2017. godine stolnotenisači Kleka otputovali su u Zagreb gdje su u dvorani „Lovre Ratkovića“ na Jarunu sudjelovali na kvalifikacijama za ekipno prvenstvo regije Srednja Hrvatska. Prvenstvo se odnosilo na mlađe kategorije odnosno kategorije mlađih kadeta, kadeta i juniora. Stolnotenisači Kleka nastupili su u kategoriji mlađih kadeta.
Od šest ekipa stolnotenisači Kleka osvojili su četvrto mjesto. Za STK Klek su nastupili Filip Dubić, Josip i Jurica Miletić te Mario Stipetić.

GORE

Natjecanja

Natjecanja u 2017. godini