24.

prosinac

3. Božićni turnir

3. Božićni turnir Stolnoteniskog saveza Karlovačke županije održan je u Ogulinu u prepunoj školskoj športskoj dvorani u organizaciji STK Ogulin i pod pokroviteljstvom Stolnoteniskog saveza Karlovačke županije. Ukupno je sudjelovalo 43 članica i članova iz stolnoteniskih klubova Karlovac, Duga Resa, Aqaestil, Vrhovac iz Ozlja i STK Ogulin.
Predsjednik Stolnoteniskog saveza Karlovačke županije Mladen Dubić najboljim je stolnotenisačima dodijelio pehare dok su ostali sudionici nagrađeni medaljama, a turnir je posjetio gradonačelnik grada Ogulina Jure Turković.

GORE

03.

prosinac

6. kolo 1. i 3. HSTL-e te 7. kolo županijske lige

Dana 03.12.2016. godine odigrano je 6. kolo 1. Hrvatske ženske stolnoteniske lige u kojem su stolnotenisačice Kleka igrale kod kuće protiv STK Dugog Sela i STK Jaske iz Jastrebarskog. U oba susreta zabilježili su poraze. U prvom susretu izgubili su rezultatom 4:2. Za Klek dvije pobjede ostvarila je Sanda Šegulja. U drugom susretu stolnotenisačice Kleka izgubile su rezultatom 4:1 od STK Jaske iz Jastrebarskog.
U 6. kolo 3. Hrvatske stolnoteniske lige gdje su stolnotenisača Kleka kod kuće igrali protiv STK Dugog Sela II i drugo plasiranog na tablici STK Sesvete. Za razliku od stolnotenisačica, muška ekipa zaigrala je puno bolje i u oba susreta zabilježili pobjede. U prvom susretu protiv STK Dugog Sela pobijedili su rezultatom 4:2.
Dana 02.12.2016. godine odigrano je 7. kolo Županijska stolnoteniska liga u kojem su stolnotenisači Kleka gostovali u Sloveniji u Črnomlju kod STK Bela Krajina i izgubili rezultatom 10:0.

GORE

17.

studeni

5. kolo 1. HSTL-e

Dana 17.11.2016. godine odigrano je 5. kolo Županijske stolnoteniske lige u kojem su stolnotenisači Kleka gostovali u Karlovcu kod STK Karlovac 2013 i tijesno izgubili rezultatom 6:4. Za Klek po dvije pobjede ostvario je Deni Turković, jednu pobjedu dobio je Filip Dubić te četvrtu pobjedu za Klek ostvarili su par Dubić – Turković, a još su nastupili Jurica Miletić i Mario Stipetić.

Rezultati ostalih parova 5. kola Županijske stolnoteniske lige:
- Udruga veterana Duga Resa I – Udruga veterana Duga Resa II______6:4,
- STK Bela Krajina, Črnomalj (Slo) – STK Duga Resa_______________3:7,
- HVIDRA (Generalski stol) - STK Metlika (Slo)_____________________8:2,
- u ovom kolu slobodno je SD Vrhovac iz Ozlja.

Na tablici Županijske stolnoteniske lige nakon 5. kola prvo mjesto dijele Udruga veterana Duga Resa I i HVIDRA iz Generalskog stola, dok se stolnotenisači Kleka nalaze na pred posljednjem mjestu.

GORE

05.

studeni

4. kolo 1. i 3. HSTL-e i 3. kolo ŽL

Dana 05.11.2016. godine odigrano je 4. kolo 1. Hrvatske ženske stolnoteniske lige u kojem su stolnotenisačice Kleka igrale kod kuće protiv STK Vrsar iz Vrsara i STK Sveti Jakov iz Jadranova. U oba susreta zabilježili su poraze. U prvom susretu izgubili su tijesno rezultatom 4:2.
Za Klek jednu pobjedu ostvarila je Sanda Škrtić te par Škrtić - Maležić. U drugom susretu stolnotenisačice Kleka izgubile su rezultatom 4:1 od STK Sveti Jakov iz Jadranova. Na ljestvici 1. HSTL- zapad stolnotenisačice Kleka od 8 ekipa trenutno se nalaze na 5 mjestu.

Odigrano je 4. kolo 3. Hrvatske stolnoteniske lige gdje su stolnotenisača Kleka kod kuće igrali protiv STK Sveta Nedjelja – Novaki II i STK Stubica iz Stubičkih toplica. U oba susreta kao i stolnotenisačice doživjeli su poraze. U prvom susretu protiv STK Sveta Nedjelja – Novaki II izgubili su rezultatom 4:2.
Za Klek po jedinu pobjedu ostvario je Andrej Dubić i Deni Turković. U drugom susretu stolnotenisači Kleka izgubili su rezultatom 4:1 od STK Stubica. U ovom meću jednu pobjedu ostvario je Andrej Dubić, a još su nastupili Filip Dubić, Josip Miletić i Deni Turković.

ŽUPANIJSKA STOLNOTENISKA LIGA
Dana 03.11.2016. godine odigrano je 3. kolo Županijska stolnoteniska liga u kojem su mladi stolnotenisači Kleka gostovali u Ozlju kod SD Vrhovac i izgubili rezultatom 8:2. Za Klek po jednu pobjedu ostvario je Filip Dubić i Deni Turković, a još su nastupili Josip Miletić i Mario Stipetić..

Rezultati ostalih parova 3. kola Županijske stolnoteniske lige:
- Udruga veterana Duga Resa II – STK Karlovac___________4:6,
- STK Duga Resa – Udruga veterana Duga Resa -1________3:7,
- STK Metlika (Slo) – STK Bela Krajina iz Črnomlja (Slo)_____9:1,
- u ovom kolu slobodna je HVIDR-a iz Generalskog stola.

Na tablici Županijske stolnoteniske lige nakon 3. kola prvo mjesto dijele STK Duga Resa i HVIDRA iz Generalskog stola, dok se stolnotenisači Kleka nalaze na pred posljednjem mjestu.
Slijedeće 4. kolo Županijske stolnoteniske lige igra se ovog tjedna, a stolnotenisači Kleka igraju kod kuće protiv Udruge veterana Duga Resa I.

GORE

22.

listopad

3. kolo 1., 3. HSTL i 1. kolo ŽL

Dana 22.10.2016. godine odigrano je 3. kolo 1. Hrvatske ženske stolnoteniske lige u kojem su stolnotenisačice Kleka igrale u gostima kod STK Samobora i kod STK Sveta Nedjelja - Novaki. U oba susreta zabilježili su poraze. U prvom susretu izgubili su tijesno rezultatom 4:2 ali je malo nedostajalo da dođe do iznenađenja i druge pobjede. Za Klek je dvije pobjede ostvarila Sanda Škrtić, dok su po jedan poraz doživjele Ljubica Vukelić, Marijana Rendulić, Samanta Maležić i par Rendulić - Škrtić. U drugom susretu stolnotenisačice Kleka također, su istim rezultatom 4:2 izgubile od STK Sveta nedjelja – Novaki. U slijedećem 4. kolu 1. Hrvatske stolnoteniske lige stolnotenisačice Kleka igraju kod kuće protiv istarskog STK Vrsar i STK Sveti Jakov iz Jadranova.
Isti dan odigrano je 3. kolo 3. Hrvatske stolnoteniske lige gdje su stolnotenisača Kleka gostovali u Zagrebu kod STK Remete i u Velikoj Gorici kod STK Velike Gorice – Stanfar II. poput stolnotenisačica i stolnotenisači se vratili kući praznih ruku, bez bodova. U oba susreta doživjeli su poraze. U prvom susretu protiv STK Remeta izgubili su rezultatom 4:1. Za Klek jedinu pobjedu ostvario je Filip Dubić. U drugom susretu stolnotenisači Kleka izgubili su rezultatom 4:2 od STK Velika Gorica – Stanfar II. U ovom meču po jednu pobjedu ostvario je Andrej Dubić i par Dubić – Deni Turković. Još su nastupili Filip Dubić i Josip Miletić.
Slijedeće 4. kolo 3. HSTL stolnotenisači Kleka igraju kod kuće gdje dočekuju STK Svetu Nedelju – Novaki II i vodeći sastav STK Stubica iz Stubičkih Toplica.

ŽUPANIJSKA STOLNOTENISKA LIGA
Ovog tjedna počela je i Županijska stolnoteniska liga koja broji 9 klubova. Za razliku od prethodnih prvenstava kada se natjecao jedan slovenski klub u ovoj sezoni natječu se dva slovenska kluba i to iz Metlike i Črnomlja. U 1. kolu stolnotenisači Kleka gostovali su u Zvečaju kod Udruge veterana Duga Resa II i izgubili rezultatom 8:2. Za Klek je dvije pobjede ostvario Deni Turković, a još su nastupili Filip Dubić, Jurica i Josip Miletić.

Rezultati ostalih parova 1. kola Županijske stolnoteniske lige:
- HVIDRA (Generalski stol) – Udruga veterana Duga Resa I____6:4,
- STK Duga Resa – SD Vrhovac (Ozalj)____________________9:1,
- STK „Metlika“ (Slovenija) – STK Karlovac_________________10:0,
- slobodan STK Bela Krajina iz Črnomlja.

Slijedeće 2. kolo Županijske stolnoteniske lige igra se ovog tjedna, a stolnotenisači Kleka su slobodni.

GORE

08.

listopad

2. kolo 3. HSTL

Dana 08.10.2016. godine odigrano je 2. kolo 3. Hrvatske stolnoteniske lige – regija srednja Hrvatska u kojem su stolnotenisači Kleka gostovali u Zagrebu kod STK Mladost i kod STK Merix II. U oba susreta ostvaren je polovičan uspjeh, jedna pobjeda jedan poraz. U prvom susretu protiv STK Mladosti izgubili su rezultatom 4:1. Za stolnotenisače Kleka jedinu pobjedu ostvario je par Andrej Dubić - Deni Turković, dok su po jedan poraz doživjeli Andrej Dubić, Deni Turković, Dražen Sušanj i Filip Dubić. U drugom susretu stolnotenisači Kleka bolje su zaigrali i pobijedili STK Merix II rezultatom 4:2.
Za Klek dvije pobjede ostvario je Andrej Dubić, jednu pobjedu ostvario je Deni Turković, te par Dubić – Turković. Za Klek nastupili su još Filip Dubić i Dražen Sušanj.
U slijedećem 3. kolu stolnotenisači Kleka ponovo igraju u gostima i to kod STK Remete iz Zagreba i STK Velika Gorica – Stanfar II.
U 2. kolu 1. Hrvatske stolnoteniske lige – zapad, stolnotenisačice Kleka bile su slobodne, a slijedeće kolo također, kao i stolnotenisači igraju u gostima kod STK Samobora i STK Sveta Nedelja – Novaki.

GORE

01.

listopad

1. kolo 1. HSTL – zapad (žene)

Dana 01.10.2016. godine započelo je prvenstvo u stolnom tenisu za stolnotenisačice Kleka koje se natječu u I. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi – Zapad. U 1. kolu stolnotenisačice Kleka kod kuće u Maloj športskoj dvorani igrale su protiv stolnoteniske ekipe Urania iz Baške Vode, pokraj Makarske i iznenađujuće visoko pobijedile rezultatom 4:1. Dvije pobjede ostvarila je Sanda Šegulja, jednu Samantha Maležić i par Šegulja – Maležić. Jedini poraz doživjela je Marijana Rendulić. Do velike pobjede stolnotenisačice Kleka vodila je trenerica Ljubica Vukelić.
Slijedeće kolo stolnotenisačice Kleka igraju u gostima protiv STK Samobora i STK Sveta Nedelja – Novaki.
Također, ovog vikenda startala je i 3. Hrvatska stolnoteniska liga- regija Srednja Hrvatska. U 1. kolu stolnotenisači Kleka bili su slobodni, a u 2. kolu, slijedeći vikend putuju u Zagreb kod STK Merix II i STK Mladost.

GORE

20.

svibanj

63. „ZAGIPING“

Stolnotenisači Kleka od 20.05. do 22.05.2016. godine sudjelovali su na 63. Zagipingu, Otvorenom međunarodnom prvenstvu Zagreba u stolnom tenisu za mlađe uzraste. Ovo je najmasovnije natjecanje za navedene uzraste u Europi, a ove godine je u Domu sportova sudjelovalo 812 igrača i igračica iz 17 država, odnosno iz 122 stolnoteniska kluba.
Na ovom natjecanju sudjelovalo je 11 mladih stolnotenisača Kleka u raznim kategorijama i to: U kategoriji najmlađih kadetkinja nastupile su: Ira Petrušić, Marija Blašković i Leonarda Stipetić, dok kod najmlađih kadeta nastupili su: Filip Dubić i Mateo Luketić.
U kategoriji mlađih kadetkinja nastupile su: Lucija Bašić i Iva Petrušić, dok u kategoriji mlađih kadeta boje kluba branili su Dario Salopek, te Josip i Jurica Miletić.
Za juniorke nastupila je: Marijana Rendulić.

Od spomenutih igrača po skupina dalje su u dodatne kvalifikacije prošli su Leonarda Stipetić i Filip Dubić. Potom su kroz kvalifikacije 1. i 2. kolo uspjeli ući u završni turnir koji se održavao slijedećeg dana. Narednog dana u subotu razigravajući po skupinama Leonarda Stipetić i Filip Dubić nisu imali sreće za daljnji nastavak natjecanja. Leonarda Stipetić razigravajući u skupini doživjela je tri poraza i to od stolnotenisačica Stele Šaš iz Koprivnice, Petre Juha iz Čazme i Marie Girlea iz Mađarske. Razigravajući u skupini Filip Dubić imao je težu skupinu u kojoj je doživio dva poraza i to od jednog od najboljih igrača u svojoj kategoriji Francesca Gamba iz Torina, Italije, te u neizvjesnoj borbi od Andreja Papka iz Dugog Sela, a pobijedio je Sanjina Manovića iz Bugojna, BiH. Za razliku od prethodnih prvenstava, mladi stolnotenisači Kleka mogu biti zadovoljni svojim rezultatima, posebno Lucija Bašić, te Ira i Iva Petrušić, kojima je ovo prvo službeno natjecanje.
Od daljnjih aktivnosti stolnoteniskog kluba slijede pripreme za održavanje izborne skupštine, biranje novog rukovodstva obzirom da je prošlo 8 godina od osnivanja našeg uspješnog kluba. Za spomenut je da se stolnoteniski klub natječe u 1. HSTL- žene, 2. HSTL-muški, 3. HSTL-muški te u Županijskoj stolnoteniskoj ligi. Pored skupštine, slijedi daljnji rad kluba odlazak na tradicionalni stolnoteniski turniru „Fužine 2016“ koji se održava početkom 6. mjeseca.

GORE

15.

svibanj

Stolnoteniski turnir u Zatonu pokraj Šibenika

15. svibnja 2016. stolnotenisači Kleka sudjelovali su na tradicionalnom stolnoteniskom turniru „Zaton 2016“ za mlađe uzraste koji se održao u Zatonu pokraj Šibenika. Ukupno su sudjelovala 72 natjecatelja većinom iz srednje Dalmacije. Trenerica Kluba Ljubica Vukelić na put je povela osmero naših mladih stolnotenisača koji su nastupali u raznim kategorijama.

U kategoriji najmlađih kadeta:
1. Filip Dubić

Za mlađe kadete nastupio je:
1. Jurica Miletić
2. Josip Miletić
3. Mario Stipetić
4. Dario Salopek
5. Matej Stipetić

U kategoriji juniorki:
1. Marijana Rendulić

U kategoriji juniora:
1. Andrej Dubić

Svi stolnotenisači raspoređeni su po grupama od 4 igrača, a 2 prvoplasirana su išla dalje, potom su nastupali sistemom na ispadanje sve do finala u svim kategorijama. Najviše uspjeha imali su Filip Dubić u kategoriji najmlađih kadeta osvojivši prvo mjesto pobjedivši u finalu igrača iz STK Šibenika, Vitu Heleza. U kategoriji mlađih kadeta kod naših stolnotenisača prvo mjesto osvojio je Josip Miletić koji je pobijedio svoga brata Juricu Miletića, dok je treće mjesto osvojio Dario Salopek, inače sin našeg nogometaša Igora Salopeka „Panca“. U kategoriji juniorki prvo mjesto osvojila je Marijana Rendulić pobjedivši u finalu tijesno ali zasluženo Luciju Androšević iz STK Vodica. U kategoriji juniora drugo mjesto osvojio je Andrej Dubić, koji je u neizvjesnom finalu, rezultatom 3 : 2 izgubio od stolnotenisača iz Knina, Marka Jurkovića.
Sudjelujući na ovakvom turniru, trenerica Stolnoteniskog kluba Klek Ljubica Vukelić je izrazila veliko zadovoljstvo rezultatima svojih igrača, osvojena prva 3 mjesta u raznim kategorijama, zatim 2druga mjesta i jedinim osvojenim trećim mjestom.
Za mlade stolnotenisače Kleka nema odmora, čeka ih novo natjecanje, a to je 63. Međunarodni turnir u stolnom tenisu „ZAGIPING“, koji se održava od 20. – 22. 5. u Zagrebu.

GORE

02.

travanj

11. kolo I. HSTL i II. HSTL

Dana 02.04.2016 odigrano je pred posljednje 11. kolo 1. HSTL – Zapad u kojem su stolnotenisačice Kleka igrale kod kuće protiv STK Vrsar iz Vrsara i STK Opatija. U oba susreta stolnotenisačice Kleka ostvarile su polovičan uspjeh jednu pobjedu, jedan poraz. Prvi susret odigran je protiv drugoplasiranog STK Vrsara i izgubili su rezultatom 4:0.
U drugom susretu stolnotenisačice Kleka pružile su daleko bolju i zanimljiviju igru i zasluženo pobijedili STK Opatiju rezultatom 4:3. Ovaj susret protiv Opatije pamtit će se po mnogo čemu. Neizvjestan do samog kraja, rezultat 3:3, samo pobjeda stolnotenisačicama Kleka daje mogućnost opstanka u prvoligaškom društvu.
I u zadnjem odlučujućem susretu za Klek nastupila je mlada Marijana Rendulić protiv daleko bolje i iskusnije stolnotenisačice Opatije Mateje Ivaničić. Na veliko iznenađenje Marijana Rendulić odličnom i borbenom igrom pobjeđuje svoju suparnicu rezultatom 3:1 u setovima, odnosno donosi važnu pobjedu stolnotenisačicama Kleka i nadu za opstankom u prvoj ligi.
Pored pobjede Marijane Rendulić, za stolnotenisačice Kleka dvije pobjede ostvarila je sve bolja Sanda Šegulja te jednu pobjedu ostvarila je i odlična Ljubica Vukelić. Stolnotenisačice Kleka se od 10 klubova nalaze na 9. mjestu, ispred STK Sveta Nedjelja – Novaki.

U ovu subotu odigrano je 11. kolo 2. HSTL – regija Srednja Hrvatska u kojem su stolnotenisači Kleka također, kod kuće igrali i to protiv STK Zagorec iz Krapine i STK Zabok II. Kao i stolnotenisačice, stolnotenisači Kleka ostvarili su po jednu pobjedu, jedan poraz.
U prvom susretu protiv STK Zagorec iz Krapine stolnotenisači Kleka pobijedili su rezultatom 4:2. Za Klek dvije pobjede ostvario je Ivan Žlimen, jednu pobjedu ostvario je Martin Sučić, te par Sučić – Žlimen. Po jedan susret izgubili su Andrej Dubić i Martin Sučić.
U drugom susretu stolnotenisači Kleka protiv STK Zaboka II podbacili su svojom igrom i uvjerljivo izgubili rezultatom 4:0. Na tablici 2. HSL-e od 10 klubova stolnotenisači Kleka nalaze se na 4. mjestu.

GORE

05.

ožujak

10. kolo I. HSTL, II. HSTL i III. HSTL

Dana 05.03.2016. god. odigrano je 10. kolo 1. HSTL – Zapad u kojem su stolnotenisačice Kleka igrale u gostima protiv STK Jaska iz Jastrebarskog i STK Dugo Selo. U oba susreta stolnotenisačice Kleka doživjele su poraze. Prvi susret odigran je protiv STK Jaske i izgubili su rezultatom 4:2.
Za Klek je jednu pobjedu ostvarila Sanda Šegulja, te par Šegulja – Ljubica Vukelić, dok je po jedan poraz doživjela Marijana Rendulić i Ljubica Vukelić. U drugom susretu protiv STK Dugo Selo stolnotenisačice Kleka izgubile su istim rezultatom 4:2. Stolnotenisačice Kleka se od 10 klubova nalaze na 9. mjestu, ispred STK Sveta Nedjelja – Novaki.

Istog dana odigrano je 10. kolo 2. HSTL- regija Srednja Hrvatska u kojem su stolnotenisači Kleka za razliku od ženskog kluba ostvarili dvije pobjede u gostima i to protiv STK Zagreba II i STK Sveta Nedjelja – Novaki. U prvom susretu protiv STK Zagreba II stolnotenisači Kleka pobijedili su uvjerljivo rezultatom 4:0.
Za Klek po jednu pobjedu ostvario je Martin Sučić, Andrej Dubić i Ivan Žlimen, te par Andrej Dubić – Martin Sučić. U drugom susretu stolnotenisači Kleka pružili su također sjajnu igru i pobijedili STK Svetu Nedelju – Novake rezultatom 4:2. Posebno se istaknuo sve bolji Martin Sučic koji je ostvario dvije pobjede, jednu pobjedu za Klek ostvario je Ivan Žlimen, te par Sučić – Žlimen, dok su Andrej Dubić i Ivan Žlimen doživjeli poraze. Na tablici 2. HSL-e od 10 klubova stolnotenisači Kleka nalaze se na odličnom 3. mjestu.

Istog vikenda u Ogulinu je odigrano 10. kolo 3. Hrvatske stolnoteniske lige – regija Srednja Hrvatska, u kojem je druga momčad Klek II igrala dva susreta protiv STK Dugog sela III i STK Sesvete iz Zagreba. U oba susreta postignut je polovičan uspjeh, jedna pobjeda i jedan poraz. U prvom susretu protiv STK Dugog sela III stolnotenisači druge momčadi uvjerljivo su pobijedila rezultatom 4:0.
Za Klek po jedinu pobjedu ostvarili su Alen Sunić, Matija Marković i Deni Turković, te par Filip Dubić – Alen Sunić. U drugom susretu protiv STK Sesvete stolnotenisači Kleka II izgubili su rezultatom 4:0. Od 10 klubova stolnotenisači Kleka druge momčadi zauzimaju 7. mjesto.

GORE

05.

ožujak

9. kolo I. HSTL, II. HSTL i III. HSTL

05. ožujka 2016 odigrano je 9. kolo 1. HSTL – Zapad u kojem su stolnotenisačice Kleka igrale kod kuće protiv STK Samobora i STK Sveta Nedjelja – Novaki. U oba susreta ostvarene su pobjede i tako nakon niza poraza i bez osvojenog boda, stolnotenisačice Kleka hvataju posljednji vlak za opstanak u prvoligaškom društvu. U prvom susretu stolnotenisačice Kleka igrale su protiv STK Samobora i uvjerljivo pobijedile rezultatom 4:1.
Za Klek dvije pobjede ostvarila je Sanda Šegulja, jednu pobjedu Ljubica Vukelić, te par Šegulja – Vukelić. Za Klek je nastupila i Marijana Rendulić, koja je doživjela poraz. U drugom susretu protiv konkurenta za ispadanje STK Sveta Nedjelja – Novaki, stolnotenisačice Kleka zaigrale su isto tako dobro kao u prvom susretu, te zasluženo pobijedile rezultatom 4:2. Za Klek dvije pobjede ostvarila je Sanda Šegulja, jednu pobjedu Ljubica Vukelić, te par Šegulja – Vukelić, dok Marijana Rendulić nije uspjela donijeti bodove za Klek. Sve pohvale stolnotenisačicama za borbenost i zalaganje, posebno Ljubici Vukelić koja je ipak u posljednjem odlučujućem susretu uspjela pobijediti stolnotenisačicu Svete Nedelje rezultatom 3:2 u setovima i tako pružiti priliku klubu za opstanak u ovom rangu natjecanja. Stolnotenisačice Kleka od 10 klubova sada dijele 9. mjesto sa STK Sveta Nedjelja – Novak.

Istog dana odigrano je 9. kolo 2. HSTL – regija Srednja Hrvatska u kojem su stolnotenisači Kleka u Ogulinu igrali dva susreta i to protiv STK Velika Gorica – Stanfar II i STK Dugog sela II. U oba susreta ostvaren je polovičan rezultat, jedna pobjeda, jedan poraz. U prvom susretu protiv stolnotenisača
Za Klek po jednu pobjedu ostvario je Martin Sučić, Andrej Dubić i Ivan Žlimen, te par Sučić – Žlimen. Puno neizvjesnosti je bilo u drugom susretu gdje su stolnotenisači Kleka izgubili rezultatom 4:3. Za Klek po jednu pobjedu ostvario je Andrej Dubić i Martin Sučić, te par Sučić – Žlimen. Na tablici 2. HSL-e od 10 klubova stolnotenisači Kleka nalaze se na 4. mjestu.

Također, u Ogulinu je odigrano 9. kolo 3. Hrvatske stolnoteniske lige – regija Srednja Hrvatska, u kojem je druga momčad Klek II igrala protiv STK Svete Nedelje – Novaki II i izgubila rezultatom 4:1.
Jedinu pobjedu ostvario je Vladimir Popović, a nastupili su još Filip Dubić i Deni Turković. Od 10 klubova stolnotenisači Kleka druge momčadi zauzimaju 8. mjesto.

GORE

20.

veljača

8. kolo I. HSTL, II. HSTL i III. HSTL

Dana 20.02.2016. godine odigrano je 8. kolo 1. HSTL – Zapad u kojem su stolnotenisačice Kleka igrale kod kuće protiv STK Sveti Jakov iz Jadanova i STK Crikvenica. U oba susreta zabilježeni su porazi, u prvom susretu stolnotenisačice Kleka izgubile su od ekipe iz Jadanova rezultatom 4:1, jedinu pobjedu za Klek ostvarila je Ljubica Vukelić. U drugom susretu protiv vodeće momčadi STK Crikvenice izgubile su rezultatom 4:0. Stolnotenisačice Kleka i dalje se nalaze na posljednje mjestu.
Sljedeće 9. kolo 1. Hrvatske stolnoteniske lige – zapad igra se za dva tjedna, gdje stolnotenisačice Kleka kod kuće dočekuju STK Samobor i STK Sveta Nedelja.

U ovu subotu odigrano je 8. kolo 2. HSTL – regija Srednja Hrvatska u kojem su stolnotenisači Kleka u Zagrebu igrali protiv STK Joola i vodećeg STK TIS-a. U oba susreta su izgubili protiv STK Joola rezultatom 4:3, a protiv vodećeg STK TIS-a izgubili rezultatom 4:0. Na tablici 2. HSL-e od 10 klubova stolnotenisači Kleka nalaze se na 4. mjestu.
U slijedećem 9. kolu 2. HSTL stolnotenisači Kleka kod kuće igraju protiv STK Velika Gorica – Stanfar i STK Dugo Selo II.

Također, u Ogulinu odigrano je 8. kolo 3. Hrvatske stolnoteniske lige – regija Srednja Hrvatska, u kojem je druga momčad Klek II igrala protiv STK Inkera iz Zaprešića i pobijedila rezultatom 4:0. Za Klek po jednu pobjedu ostvario je Dražen Sušanj, Filip Dubić i Deni Turković, te par Popović – Turković. U drugom susretu stolnotenisači druge momčadi Kleka igrala je protiv STK Remete iz Zagreba i izgubila rezultatom 4:1. Jedinu pobjedu ostvario je Dražen Sušanj. Od 10 klubova stolnotenisači Kleka druge momčadi zauzimaju 8 mjesto.
Slijedeće 9 kolo stolnotenisači Kleka II igraju u gostima u Samoboru protiv istoimenog kluba, te protiv STK Sveta Nedelja – Novaki II.

GORE

13.

veljača

7. kolo I. HSTL, II. HSTL i III. HSTL

Dana 13.02.2016. godine odigrano je 7. kolo 1. HSTL – Zapad u kojem su stolnotenisačice Kleka igrale kod kuće protiv STK Urania iz Baške Vode i izgubile rezultatom 4:0. Za Klek nastupile su Ljubica Vukelić, Marija i Marijana Rendulić. Stolnotenisačice Kleka od 10 klubova nalaze se na posljednjem mjestu.
Sljedeće 8. kolo 1. Hrvatske stolnoteniske lige- zapad igra se slijedećeg vikenda, gdje stolnotenisačice Kleka kod kuće dočekuju STK Crikvenica i STK Sveti Jakov iz Jadanova. U ovu subotu odigrano je i 7. kolo 2. HSTL - regija Srednja Hrvatska u kojem su stolnotenisači Kleka kod kuće igrali protiv STK Duga Rese i izgubili istim rezultatom 4:0. Na tablici 2. HSL-e od 10 klubova stolnotenisači Kleka nalaze se na 3. mjestu. Narednog vikenda u 8. kolo 2. HSTL stolnotenisači Kleka putuju u Zagreb kod STK Joola i vodećeg STK TIS-a.
Također, u Ogulinu odigrano je 7. kolo 3. Hrvatske stolnoteniske lige – regija Srednja Hrvatska, u kojem je druga momčad Klek II igrala protiv STK Aquaestila iz Duga Rese i izgubila rezultatom 4:2. Od 10 klubova stolnotenisači Kleka druge momčadi zauzimaju 8 mjesto. Slijedeći vikend igra se 8. kolo u kojem stolnotenisači Kleka II igraju kod kuće protiv posljednje plasiranog Inkera iz Zaprešića i STK Remete iz Zagreba.

GORE

Natjecanja

Natjecanja u 2016. godini