28.

studeni

5. kolo II HSTL

28.11.2015. godine stolnotenisači Kleka igrali su 5. kolo II. HSTL – regija Srednja Hrvatska u gostima kod STK Zabok II u Zaboku i kod STK Zagorec iz Krapine. U oba susreta postigli su polovičan rezultat, jednu pobjedu i jedan poraz.
Prvi susret igrali su protiv STK Zaboka II i u neizvjesnom kraju više uspjeha imali su stolnotenisači Zaboka koji su na kraju pobijedili rezultatom 4:3. Za Klek dvije pobjede ostvario je Martin Sučić, te par Sučić – Žlimen.
Drugi susret igrali su u Krapini protiv STK Zagorec gdje su stolnotenisači Kleka zaigrali puno bolje i pobijedili rezultatom 4:2.
Za Klek je po jednu pobjedu ostvario Andrej Dubić, Martin Sučić, Ivan Žlimen te par Sučić – Žlimen. Po jedan poraz imali su Andrej Dubić i Martin Sučić.
Ovim rezultatima stolnotenisači Kleka se od 10 klubova nalaze na 4. mjestu sa osvojenih 13 bodova i omjerom 5 pobjeda, 3 poraza. Stolnotenisači Kleka imaju još jednu zaostalu utakmicu protiv TIS-a iz Zagreba.
Sljedećeg vikenda u Ogulinu igra se 6. kolo III HSTL – regija Srednja Hrvatska u kojem stolnotenisači Kleka II dočekuju STK Merix i STK Marathon iz Zagreba.

GORE


27.

studeni

7. kolo Županijske stolnoteniske lige

27.11.2015. godine odigrano je 7. kolo Županijske stolnoteniske lige u kojem je STK Klek u Maloj športskoj dvorani igrao protiv STK Karlovac 1 i izgubio rezultatom 6:4. Za Kleka dvije pobjede ostvario je Andrej Dubić, po jednu Filip Dubić i Deni Turković, a nastupio je još Leo Domitrović i Jurica Miletić.

Rezultati ostalih parova 5. kola Županijske stolnoteniske lige:
- Glazbena sekcija (Zvečaj) - STK Karlovac 2______________8:2,
- Alstom (Karlovac) – HVIDRA (Generalski Stol)____________1:9,
- STK Metlika (Slovenija) – Udruga veterana Duga Resa_____7:3,
- slobodan SD Vrhovac iz Ozlja.

Na tablici Županijske stolnoteniske lige nakon 7. kola u vodstvu je STK Karlovac 1 sa 18 bodova, druga je Glazbena sekcija iz Zvečaja sa 15 bodova , koliko ima i HVIDRA iz Generalskog stola, dok se na osmom mjestu nalazi STK Klek. U 8. kolu Županijske stolnoteniske lige stolnotenisači Kleka su slobodni.

GORE

12.

studeni

5. kolo Županijske stolnoteniske lige

12.11.2015. godine odigrano je 5. kolo Županijske stolnoteniske lige u kojem su stolnotenisači Kleka gostovali u Ozlju kod SD Vrhovac i pobijedili rezultatom 6:4.
Za Klek tri pobjede ostvario je Andrej Dubić, dvije pobjede imao je Deni Turković i jednu pobjedu ostvario je par Dubić – Turković. Za Klek su još nastupili Filip Dubić i Leo Domitrović.

Rezultati ostalih parova 5. kola Županijske stolnoteniske lige:
- STK Metlika (Slovenija) – STK Karlovac 2______________7:3,
- Glazbena sekcija (Zvečaj) – STK Karlovac 1____________6:4,
- HVIDRA (Generalski stol) – Udruga veterana Duga Resa__7:3,
- slobodan Alstom iz Karlovca.

GORE

07.

studeni

4. kolo 1. Hrvatske stolnoteniske lige

07.11.2015. godine, tj u subotu odigrano je 4. kolo 1. HSTL – Zapad u kojem su stolnotenisačice Kleka igrale kod kuće protiv STK Jaska iz Jastrebarskog i STK Dugog Sela. U oba susreta stolnotenisačice Kleka doživjele su poraze istim rezultatom 4:2. Za Klek je najviše pobjeda ostvarila Martina Brglez, te par Brglez –Ljubica Vukelić. Nakon odigrana 4 kola, stolnotenisačice Kleka od 10 klubova nalaze se na pretposljednjem mjestu.
Sljedeće 5. kolo 1. Hrvatske stolnoteniske lige igra se u gostima, stolnotenisačice Kleka idu u Vrsar i u Opatiju kod istoimenih klubova.
Također, u Ogulinu 07.11.2015. godine odigrano je 4. kolo 2. HSTL- regija Srednja Hrvatska u kojem su stolnotenisači Kleka igrali protiv STK Zagreb II i STK Sveta Nedjelja – Novak. U oba susreta ostvarili su jednu pobjedu i jedan poraz. Prva utakmica protiv STK Zagreba II završila je rezultatom 4:2 u korist stolnotenisača Zagreba. Za Klek 2 pobjede ostvario je Martin Sučić. U drugom susretu protiv STK Sveta Nedjelja – Novaki stolnotenisači Kleka zaigrali su puno bolje i pobijedili rezultatom 4:1. Za Klek 2 pobjede ostvario je sve bolji Martin Sučić, 1 pobjedu zabilježio je Ivan Žlimen, te par Žlimen – Sučić. Jedini poraz doživio je Andrej Dubić. Od 10 klubova stolnotenisači Kleka nalaze se na 4. mjestu sa jednom zaostalom utakmicom.
U 5. kolo 2. HSTL stolnotenisači Kleka putuju u Krapinu kod STK Zagorec, a potom u Zabok kod STK Zaboka II.
Ovog vikenda trebalo se igrati 4. kolo 3. Hrvatske stolnoteniske lige – regija Srednja Hrvatska, u kojem je druga momčad Klek II trebala ići u goste kod STK Sesvete iz Zagreba i STK Dugog Sela III, ali su ovu susreti odgođeni za naredni vikend.

GORE


31.

listopad

3. kolo 1. Hrvatske stolnoteniske lige

31.10.2015. godine odigrano je 3. kolo 1. HSTL – Zapad u kojem su stolnotenisačice Kleka gostovale u Samoboru kod STK Samobora i u Svetoj Nedelji kod istoimenog kluba. U oba susreta stolnotenisačice Kleka doživjeli su poraze istim rezultatom 4:3. Očito je nedostatak sreće i prvoligaškog iskustva presudilo da stolnotenisačice Kleka idu kući bez bodova. U oba susreta kod rezultata 3:3, Ljubica Vukelić nije uspjela pobijediti domaće igračice. Najviše pobjeda za Klek imala je Martina Brglez, a nastupile su još Ljubica Vukelić i Marijana Rendulić.
Slijedeće 4. kolo 1. Hrvatske stolnoteniske lige igra se narednog vikenda u Ogulinu te stolnotenisačice Kleka nakon 5 gostujućih utakmica u gostima napokon igraju kod kuće i to protiv STK Jaske iz Jastrebarskog i STK Dugo Selo.
30.10.2015. godine odigrano je 3. kolo 2. HSTL- regija Srednja Hrvatska u kojem su stolnotenisači Kleka kao i stolnotenisačice igrali u gostima i to u Velikoj Gorici i u Dugom selu. U oba susreta ostvarili su jednu pobjedu i jedan poraz. Prva utakmica igrala se u Velikoj Gorici protiv istoimenog kluba i uvjerljivo su ih pobijedili rezultatom 4:0. Za Klek po jednu pobjedu ostvarili su Andrej Dubić, Martin Sučić, Ivan Žlimen, te par Žlimen – Sučić. Drugi susret, inače derbi kola stolnotenisači Kleka igrali se u Dugom Selu protiv STK Dugo Selo i doživjeli poraz rezultatom 4:3. U ovom susretu stolnotenisači Kleka vodili su rezultatom 3:1. Andrej Dubić imao je povoljan rezultat 2:1 u setovima i vodio 10:7 u četvrtom setu, imao 3 meč lopte, ali je sve krenulo u korist domaćina. Preokret rezultata na 3:3, da bi u posljednjem susretu Ivan Žlimen izgubio 3:2 u setovima, ukupno 4:3 za domaćina. Za Klek su po jednu pobjedu ostvarili Martin Sučić i Ivan Žlimen, te par Sučić – Žlimen.
Također, 31.10.2015. godine, odigrano je 3. kolo 3. Hrvatske stolnoteniske lige – regija Srednja Hrvatska, u kojem je druga momčad Klek II igrala kod kuće protiv STK Sveta Nedelja – Novaki II i protiv vodećeg STK Samobora. U oba susreta ostvaren je polovičan uspjeh, jedna pobjeda i jedan poraz. U prvom susretu druga momčad Kleka II igrala je protiv STK Svete Nedelje – Novaki II i pobijedila rezultatom 4:3. Svakako za pohvalu je igra mladog Filipa Dubića koji je uz iskusnog Dražena Sušnja i Denija Turkovića kod rezultata 3:3 u posljednjem meču pobijedio starijeg i iskusnije igrača Svete Nedelje, rezultatom 3:1 u setovima, te je Klek II pobijedio rezultatom 4:3.
U drugom susretu stolnotenisači Kleka II igrali su protiv vodećeg na tablici STK Samobora i izgubili rezultatom 4:0. Za Kleka II igrali su Filip Dubić, Leo Domitrović, Deni Turković i Dražen Sušanj.

GORE


22.

listopad

2. kolo ŽSTL

22.10.2015. godine odigrano je 2. kolo županijske stolnoteniske lige...

GORE


17.

listopad

2. kolo 1. Hrvatske stolnoteniske lige

17.10.2015. godine odigrano je 2. kolo 1. Hrvatske ženske stolnoteniske lige u kojem su stolnotenisačice Kleka igrale u gostima kod STK Sveti Juraj u Jadranovu i kod STK Crikvenica u Crikvenici. U oba susreta zabilježili su poraze. U prvom susretu izgubili su tijesno rezultatom 4:2 ali je malo nedostajalo da dođe do iznenađenja i prvih prvoligaških bodova. Za Klek je dvije pobjede ostvarila Martina Brglez dok su po jedan poraz doživjele Ljubica Vukelić, Marijana Rendulić, te par Brglez – Vukelić.
U drugom susretu stolnotenisačice Kleka glatko su izgubile od STK Crikvenice rezultatom 4:0. Nakon odigranog 2. kola stolnotenisačice Klek od 10 klubova nalaze se pri dnu tablice. U slijedećem 3. kolu 1. Hrvatske stolnoteniske lige nakon tri gostovanja stolnotenisačice ponovo idu u goste i to kod STK Samobora i kod STK Sveta Nedjelja - Novaki.
Ovog vikenda trebalo se odigrati 2. kolo 2. HSTL – regija Srednja Hrvatska za stolnotenisače Kleka, koji su u ovom kolu trebali biti domaćini. Zbog obveza klubova iz Zagreba, odnosno STK Joola i STK TIS-a ovi susreti su odgođeni, termini odigravanja ovih susreta bit će naknadno određeni. U 3. kolu 2. HSTL stolnotenisači Kleka igraju u gostima kod STK Velika Gorica – Stanfar II i kod vodećeg na tablici STK Dugog Sela II.
17.10.2015. godine odigrano je 2. kolo 3. Hrvatske stolnoteniske lige gdje je druga momčad stolnotenisača Klek II gostovala u Zagrebu kod STK Remete i u Zaprešiću kod STK Inkera. U oba susreta ostvaren je polovičan uspjeh, jedna pobjeda jedan poraz. U prvom susretu protiv STK Remeta izgubili su rezultatom 4:2. Za drugu momčad stolnotenisača Kleka po jednu pobjedu ostvario je Deni Turkovć i i Vladimir Popović, a po jedan poraz doživjeli su Matija Marković, Leo Domitrović, Deni Turković i par Popović - Turković. U drugom susretu stolnotenisači Kleka II bolje su zaigrali i pobijedili tijesno rezultatom 4:3. Za Klek II dvije pobjede ostvario je sve bolji Vladimir Popović, jednu pobjedu ostvario je Deni Turković, te par Popović – Turković. Za Klek II nastupili su još Matija Marković i Leo Domitrović.
Slijedeće 3. kolo 3. HSTL stolnotenisači druge momčadi Kleka II igraju kod kuće gdje dočekuju STK Svetu Nedelju – Novake II i vodeći sastav STK Samobor.

GORE

10.

listopad

Počela natjecateljska sezona STK Kleka, nastup stolnotenisačica u prvoj ligi

10. listopada 2015. godine započelo je prvenstvo u stolnom tenisu za stolnotenisače i stolnotenisačice Kleka. Kako je već poznato, stolnotenisačice Kleka od ove natjecateljske sezone nastupaju u društvu prvoligašica, odnosno u 1. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi – regija Zapad. Već u 1. kolo uputili su se po kišovitom vremenu na daleko putovanje u Bašku Vodu pokraj Makarske kod STK Urania. Iako su lijepo primljene i ugošćene u Baškoj Vodi, stolnotenisačice Kleka nisu imali puno sportskog uspjeha, izgubile su rezultatom 4:1. Prvi susret otvorila je Marijana Rendulić i u svom prvoligaškom debiju izgubila glatko rezultatom 3:0 u setovima. Na 1:1 izjednačila je Martina Brglez, pojačanje Kleka u ovoj sezoni, pobijedivši u setovima 3:0. Potom je nastupila Ljubica Vukelić izgubivši rezultatom 3:1 u setovima. U igri parova za Klek nastupile su Vukelić – Brglez, povele su u setovima 2:0, da bi zbog neuigranosti, domaće stolnotenisačice okrenule rezultat i pobijedile u setovima 3:2, odnosno povisile rezultat na 3:1. Posljednji susret igrala je Martina Brglez i izgubila u setovima 3:1, ukupni rezultat 4:1 za STK Urania. Pored poraza, ipak sve pohvale za zalaganje i borbenost naših stolnotenisačica, naročito trenerici i igračici Ljubici Vukelić. STK Urania se pokazao pravim domaćinom, te je nakon susreta upravu kluba i stolnotenisačice Kleka počastio ručkom u jednom od najboljih restorana u Baškoj Vodi. Slijedeće 2. kolo 1. Hrvatske stolnoteniske lige igra se narednog vikenda u kojem stolnotenisačice Kleka idu opet u goste i to kod STK Sveti Jakov iz Jadranova i kod STK Crkvenica.
Ovog vikenda nastupili su i stolnotenisači Kleka koji se natječu u 2. HSTL – regija Srednja Hrvatska. U 1. kolo gostovali su kod susjednog Stolnoteniskog kluba Duga Resa. U proteklom prvenstvu stolnotenisači Kleka bili su drugi, Duga Resa nešto slabija na tablici te je ovaj susret imao predznak derbija kola, a bolji i uspješniji pokazali se naši stolnotenisači pobijedivši STK Duga Resu rezultatom 4:2. Po jednu pobjedu ostvario je Martin Sučić, Ivan Žlimen. Na 3:0 za Klek povisio je par Žlimen – Sučić, jedan od boljih parova druge lige. Odlučujuću pobjedu Kleku donio je Andrej Dubić pobijedivši Rajčevića iz Duga Rese 3:2 u setovima, ukupnim rezultatom 4:2 za Klek.
2. kolo 2. HSTL igra se slijedećeg vikenda gdje stolnotenisači Kleka igraju kod kuće protiv STK TIS-a i STK Joola iz Zagreba.
Također, dana 10.10.2015. godine, tj u subotu je odigrano 1. kolo 3. Hrvatske stolnoteniske lige gdje je Klek II gostovao u Duga Resi kod STK Aquaestila, prošlogodišnjeg drugoligaša. Domaći stolnotenisači Aquaestila bili su uspješniji i pobijedili drugu momčad Kleka rezultatom 4:1. Za Klek jedinu pobjedu ostvario je Vladimir Popović, dok su poraze doživjeli Filip Kučinić i Deni Turković te par Kučinić – Turković. Ovaj poraz od 4:1 nije pokazao veliku razliku u kvaliteti ova dva kluba, jer u pobjedama u setovima bilo je dosta ujednačeno i neizvjesno, kako u pojedinačnim nastupima, tako i nastupu parova.
Slijedeće 2. kolo 3. HSTL igra se narednog vikenda, gdje stolnotenisači Kleka II idu u goste kod STK Remete u Zagreb, a potom kod STK Inkera iz Zaprešića.

GORE

25.

travanj

32. Međunarodni kup Grada Rijeke i 9. kolo Županijske stolnoteniske lige

Dana 25.04.2015. godine mladi stolnotenisači Kleka sudjelovali su na 32. Međunarodnom kupu Grada Rijeke, u organizaciji STK Srdoči. Samo natjecanje se održavalo u dvorani „SRC 3. maja“. Ukupno je sudjelovalo 177 natjecatelja iz cijele Hrvatske, tako i iz susjednih država. Trenerica kluba Ljubica Vukelić na put povela je osmero naših stolnotenisača koji su nastupali u raznim kategorijama.

U kategoriji najmlađih kadetkinja su nastupile:
1. Marija Blašković
2. Ema Magdić
3. Filip Dubić
U kategoriji najmlađih kadeta su nastupili:
1. Filip Dubić
2. Mateo Luketić
3. Josip Miletić
U kategoriji mlađih kadeta nastupio je:
1. Jurica Miletić
U kategoriji juniora nastupio je:
1. Andrej Dubić

Svi stolnotenisači raspoređeni su po grupama od 4 igrača, a 2 prvoplasirana idu dalje, potom nastupaju sistemom na ispadanje sve do finala u svim kategorijama. Najviše uspjeha ima je Filip Dubić i Josip Miletić u kategoriji najmlađih kadeta, gdje su zaustavljeni u osmini finala. Filip Dubić izgubio rezultatom 3:2 u setovima, Josip Miletić rezultatom 3:0. Ni ostali stolnotenisači nisu imali loš nastup po skupinama, osvajanjem trećih mjesta pokazali su zavidno znanje.
Za ove mlade stolnotenisače nema odmora, čeka ih novo natjecanje, a to je 62. Međunarodni turnir u stolnom tenisu „ZAGIPING“, koji se održava sredinom petog mjeseca u Zagrebu.

ŽUPANIJSKA STOLNOTENISKA LIGA
Ovog tjedna, tj. od 20. do 26.04.2015. godine odigrano je 9. kolo Županijske stolnoteniske lige u kojem su stolnotenisači Kleka igrali kod kuće protiv Alstoma iz Karlovca, te izgubili rezultatom 7:3. Za Klek sve tri pobjede ostvario je Andrej Dubić, a nastupili su Filip Dubić, Leo Domitrović i Josip Miletić. Slijedeće 10. kolo igra se ovog tjedna, a stolnotenisači Kleka idu u goste u Zvečaj kod Glazbene sekcije.

Za kraj najradosnija vijest stolnoteniskog kluba Kleka je da nakon nastupanja naših stolnotenisačica Kleka u 2. ligi, iste se 25.04.2015. godine uspjele putem kvalifikacija plasirati u 1. Hrvatsku stolnotenisku ligu. Ovo je svakako veliki uspjeh kluba, a tome bi dodali i dobre rezultate muških kategorija. Po završetku prvenstva u 2. HSTL – regija srednja Hrvatska, stolnotenisači Kleka osvojili su 2 mjesto na tablici, što im je omogućilo da nastupaju na dodatnim kvalifikacijama za ulazak u 1. HSTL-u. Zbog viših sila, nedostatka financijskih sredstava, od ovih kvalifikacija se odustalo, ali godi podatak da je naš grad mogao (po mišljenju kluba i imao priliku) imati dva prvoligaša u stolnom tenisu. U 3. HSTL nastupa druga mlada ekipa stolnotenisača Kleka II koji od 14 klubova zauzimaju sredinu tablice. Nadalje, ovaj klub je jedan od osnivača i sudionika Županijske stolnoteniske lige koja broji 11 klubova. Na ove dosadašnje rezultate, uloženi trud i znanje uprava kluba i stručno vodstvo su ponosni i zadovoljni, mada pred njima predstoji još teži i odgovorniji rad.

GORE

11.

travanj

12. kolo II. HSTL – regija Srednja Hrvatska i
7. kolo Županijske stolnoteniske lige.

Stolnotenisači Kleka igrali su 11.04.2015. godine posljednje 12. kolo II. HSTL – regija Srednja Hrvatska kod kuće protiv STK TIS-a iz Zagreba i STK Joola također iz Zagreba. U ova dva susreta stolnotenisači Kleka su ušli bez velikog opterećenja jer su kolo prije kraja osigurali drugo mjesto na tablici, a koje vodi u dodatne kvalifikacije za ulazak u prvu stolnotenisku ligu. Ipak svojom igrom, borbenošću i zalaganjem dokazali su da su sa razlogom u vrhu te kroz ova dva susreta ostvarili su obje pobjede.
Prvi susret igran je protiv STK TIS-a u kojem su naši stolnotenisači krenuli loše, u pojedinačnim susretima gubili su rezultatom 2:0, da bi potom uspjeli izjednačiti rezultat na 3:3. Odlučujući pojedinačni susret za konačnu pobjedu igrao je Andrej Dubić i u izjednačenoj borbi kod rezultata 2:2 u setovima, u petom setu je uspio pobijediti tijesno ali zasluženo rezultatom 3:2. Za pohvaliti je uz Andreja Dubića i Ivana Žlimena koji igra iz kola u kolo sve bolje, te je tako sa svoje dvije pobjede i pobjedom u paru sa Martinom Sučićem pridonesao pobjedi Kleka.
U drugom susretu, isti scenarij, stolnotenisači Kleka igraju protiv STK Joola iz Zagreba te kreću loše, gube rezultatom 2:0, potom preokreću rezultat na 3:3. Ponovno je odluka za konačnu pobjedu bila u rukama Andreja Dubića, koji potvrđuje status drugoligaškog igrača, te svojom odličnom igrom pobjeđuje suparnika rezultatom 3:1 u setovima. U ovom susretu po jednu pobjedu zabilježili su Ivan Žlimen, Martin Sučić, Andrej Dubić i par Sučić – Žlimen. Na tablici II. HSTL nakon odigranog posljednjeg 12. kola stolnotenisači Kleka osvojili su 2. mjesto s osvojenih 39 bodova, omjerom 17 pobjeda i 5 poraza.
Kod dodatnih kvalifikacija za ulazak u I. HSTL-u koje ostvaruju STK Zabok kao prvi na tablici i naš stolnoteniski klub Klek kao drugi poznato je samo vrijeme održavanja, a to je od 24. do 26.04., dok će mjesto održavanja biti naknadno objavljeno.
Dok za prva momčad Kleka slijede kvalifikacije, druga mlada momčad Kleka II nastavlja sa svojim natjecanjem u III. HSTL – Srednja Hrvatska. Tako je ovog vikenda u Ogulinu odigrano 14. kolo, gdje su stolnotenisači Kleka II igrali protiv STK Sveta Nedelja – Novaki II i STK Samobora II. U ova dva susreta ostvarili su polovičan uspjeh, jednu pobjedu, jedan poraz. U prvom susretu protiv Samobora II izgubili su rezultatom 4 : 1. Za Klek II jedinu pobjedu ostvario je Filip Kučinić, dok su izgubili Filip Dubić i Leo Domitrović. U drugom susretu protiv Svete Nedelje – Novaki II, stolnotenisači Kleka II pružili su bolju igru, te pobijedili rezultatom 4 : 0. Za Klek II. II dvije pobjede ostvario je Filip Kučinić, po jednu Filip Dubić, Leo Domitrović, te par Kučinić – Dubić. Ovim rezultatima STK Klek II od 14 klubova zauzima 9. mjesto s omjerom 9 pobjeda, 13 poraza. Slijedeće kolo mladi stolnotenisači odlaze u goste kod stolnotenisača Dugog sela i stolnotenisača Sesveta.

ŽUPANIJSKA STOLNOTENISKA LIGA
Od 06. do 12.04.2015. godine odigrano je 7. kolo Županijske stolnoteniske lige u kojem su stolnotenisači Kleka gostovali kod STK Karlovac 1, te izgubili rezultatom 7:3. Za Klek dvije pobjede ostvario je Andrej Dubić te jednu Matija Marković. Slijedeće 8. kolo igra se ovog tjedna, a stolnotenisači Kleka idu u Sloveniju kod STK Metlika.

GORE

21.

ožujak

11. kolo II. HSTL, 13. kolo III HST lige i 5. kolo Županijske stolnoteniske lige i

11. kolo II. HSTL – regija Srednja Hrvatska igralo se u Samoboru i u Svetoj Nedelji protiv istoimenih klubova. U oba susreta stolnotenisači Kleka postigli su značajan uspjeh, ostvarili dvije pobjede.U prvom susretu STK Samobora uvjerljivo je pobijeđen rezultatom 4:0. Za Klek je po jednu pobjedu ostvario Martin Sučić, Andrej Dubić, Ivan Žlimen, te par Sučić – Žlimen.
U drugom susretu pobijeđen je domaćin Svete Nedelje – Novaki II sa rezultatom 4:1. Za Klek je dvije pobjede imao Martin Sučić, jednu Ivan Žlimen te par Sučić – Žlimen, dok je izgubio Andrej Dubić.
Na tablici II. HSTL stolnotenisači Kleka zauzimaju odlično 2. mjesto sa osvojena 32 boda, omjerom 14 pobjeda, 4 poraza.

Istog vikenda odigrano je 13. kolo III. HSTL u kojoj nastupa druga momčad STK Klek II. Stolnotenisači Kleka II kod kuće igrali su protiv STK Zaboka II i Zaboka III. U odnosu na prvu momčad Kleka koja se kući vratila s maksimalnim bodovima, stolnotenisači druge momčadi u oba susreta postigli su polovičan uspjeh, jednu pobjedu i jedan poraz. U prvom susretu protiv vodeće momčadi Zaboka II izgubili su rezultatom 4:0. Za Klek II poraze su pretrpjeli Matija Marković, Filip Kučinić, Jure Kure, te par Marković – Filip Dubić.
U drugom susretu protiv Zaboka III, stolnotenisači Kleka II pružili su bolju igru te pobijedili rezultatom 4:3. Za Klek II dvije pobjede ostvario je Filip Kučinić, po jednu Jure Kure i Matija Marković.
Svakako u ovom susretu treba istaknuti borbenost i požrtvovnost dva igrača Filipa Kučinića i Matiju Markovića, koji zbog studenskih obveza ne stižu na redovite treninge, ali svojim zalaganjem ipak pridonose klubu dobrim igrama i pobjedama. Ovim rezultatima STK Klek II od 14 klubova zauzima sredinu tablice 7. mjesto s omjerom 8 pobjeda, 11 poraza.

5. KOLO ŽUPANIJSKE STOLNOTENISKE LIGE
Od 16.03. do 22.03.2015. godine odigrano je 5. kolo Županijske stolnoteniske lige. Dana 19.03.2015. godine stolnotenisači Kleka gostovali su u Duga Resi protiv Udruge veterana „D. Resa“ i izgubili rezultatom 7:3. Za Klek po jednu pobjedu ostvario je Andrej Dubić, Ljubica Vukelić, te par Filip i Andrej Dubić.

Rezultat1 ostalih parova 1. kola Županijske stolnoteniske lige:
- STK Karlovac 1 – HVIDR-a (Generalski Stol)______4:6,
- Splav (Duga Resa) – Alstom (Karlovac)_________10:0,
- STK „Duga Resa“ – Glazbena sekcija (Zvečaja)____9:1,
- STK Karlovac 2 – STK „Metlika“ (Slovenija)________4:6,
- slobodan SD Vrhovac (Ozalj).
Nakon 5. kola Županijske stolnoteniske lige u vodstvu je Udruga veterana Duga Resa sa 15 bodova , dok je STK Klek od 11 ekipa na 9. mjestu s osvojena 3 boda i omjerom 1 pobjeda, 3 poraza.

GORE


14.

ožujak

10. kolo II. HSTL – regija Srednja Hrvatska i
4. kolo Županijske stolnoteniske lige.

10. kolo II. HSTL – regija Srednja Hrvatska igrano je u gostima protiv STK Duga Resa i STK Aquaestila iz Duga Rese. U oba susreta stolnotenisači Kleka u županijskim ogledima ostvarili su dvije pobjede i pokazali da nisu bez razloga trenutno drugi na tablici.
Prvi susret igran je u Zvečaju protiv STK Duga Rese gdje su u derbiju kola naši stolnotenisači visoko porazili domaćina rezultatom 4:1. U redovima stolnotenisača Kleka prvo ime ovog derbija pripalo je Martinu Sučiću koji je ostvario dvije pobjede, jednu Ivan Žlimen, te par Sučić – Žlimen, jedini poraz imao je Andrej Dubić. U drugom susretu, stolnotenisači Kleka igrali su u Duga Resi protiv posljednje plasiranog Aquaestila te pobijedili rezultatom 4:3.
Za Klek je dvije pobjede ostvario sve bolji Ivan Žlimen, a po jednu pobjedu Andrej Dubić i Martin Sučić. Na tablici II. HSTL nakon odigranog 10. kola od 12 klubova stolnotenisači Kleka zauzimaju odlično 2. mjesto, s omjerom 12 pobjeda, 4 poraza, s time što trebaju još odigrati dva zaostala susreta.

Od 09. do 14.03.2015. godine je odigrano 4. kolo Županijske stolnoteniske lige. Dana 13.03.2015. godine u Maloj športskoj dvorani stolnotenisači Kleka ugostili su STK Karlovac 2 i uvjerljivo pobijedili rezultatom 7:3. Za Klek tri pobjede ostvario je Andrej Dubić, a po dvije pobjede ostvarili su Dražen Sušanj i Ljubica Vukelić.
Nakon 4. kola Županijske stolnoteniske lige prvo mjesto dijele ekipa Splav iz Duga Rese i Udruga veterana Duga Resa, dok je STK Klek od 11 ekipa na 9. mjestu s omjerom 1 pobjeda i 2 poraza.
Rezultata ostalih parova 4. kola Županijske stolnoteniske lige:
- SD „Vrhovac“, Ozalj - STK Karlovac 1______________ 5 : 5,
- STK „Metlika“, Slovenija - Splav (Duga Resa)________ 2 : 8,
- Alstom (Karlovac) - STK „Duga Resa“_____________ 0 : 10,
- HVIDRA (Generalski stol) – Udruga veterana D.Resa je odgođeno,
- slobodna Glazbena sekcija (Zvečaj).

15.03.2015. godine u Karlovcu u organizaciji STK Karlovac održan je 6. po redu Memorijalni stolnoteniski turnir „Danijel Lisac“. Na ovom turniru sudjelovalo je 66 stolnotenisača, kako iz susjednih država Slovenije, BiH-e, tako i susjednih gradova lijepe naše. Ovom turniru odazvali se i stolnotenisači Kleka, pod vodstvom trenerice Ljubice Vukelić.
Najzapaženiji rezultat od naših stolnotenisača postigao je Andrej Dubić osvojivši 3. mjesto u drugoj jakosnoj skupini, odnosno „B“ skupini, dok je drugi bolji rezultat postigao Dražen Sušanj, također, osvojivši 3. mjesto u četvrtoj skupini, odnosno „D“ skupini.
Za istaknuti je da je suorganizator ovog uspješnog turnira Stolnoteniski savez KŽ sa sjedištem u Ogulinu.

GORE


21.

veljača

9. kolo II. HSTL i 11. kolo III. HSTL te krenuo proljetni dio Županijske stolnoteniske lige

Stolnotenisači Kleka igrali su 21.02.2015. godine 9. kolo II. HSTL – regija Srednja Hrvatska kod kuće protiv STK Zagorec iz Krapine i STK Zaboka. U oba susreta postignut je polovičan uspjeh, jedna pobjeda, jedan poraz.
Prvi susret igran je protiv STK Zagorec iz Krapine u kojem su naši stolnotenisači uvjerljivo pobijedili rezultatom 4:0. Za Klek je po jednu pobjedu ostvario Martin Sučić, Ivan Žlimen, Andrej Dubić, te par Sučić – Žlimen.
U drugom susretu, u derbiju kola stolnotenisači Kleka izgubili su od Zaboka rezultatom 4:2. Za Klek je po jednu pobjedu ostvario Martin Sučić, te par Sučić – Žlimen.
Na tablici II. HSTL nakon odigranog 9. kola stolnotenisači Kleka zauzimaju odlično 3. mjesto, s time što imaju odigrati dva susreta koji su bili odgođeni zbog vremenskih neprilika.

Također je 21.02.2015. godine odigrano 11. kolo proljetnog dijela prvenstva III. HSTL u kojoj nastupa druga momčad STK Klek II. Stolnotenisači Kleka II kod kuće igrali su protiv STK Merix i Merix II iz Zagreba. Kao i prva momčad Kleka, stolnotenisači druge momčadi u oba susreta postigla je isti rezultat, jednu pobjedu, jedan poraz.
U prvom susretu protiv Merixa izgubili su rezultatom 3:4. Za Klek II dvije pobjede ostvario je Filip Kučinić te jednu Jure Kure, dok je poraz doživio Filip Dubić.
U drugom susretu protiv Merixa II, stolnotenisači Kleka II pružili su bolju igru te pobijedili rezultatom 4:2. Za Klek II. II dvije pobjede ostvario je Jure Kure, jednu Filip Kučinić, te par Kure – Kučinić, dok je jednu izgubio Filip Dubić.
Ovim rezultatima STK Klek II od 14 klubova zauzima 11. mjesto s omjerom 6 pobjeda, 11 poraza, s time da zbog nedavnih vremenskih nepogoda imaju odigrati dva zaostala susreta.

ŽUPANIJSKA STOLNOTENISKA LIGA
Od 16.02. do 22.02.2015. godine počeo je proljetni dio Županijske stolnoteniske lige koja broji 11 ekipa. U 1. kolo stolnotenisači Kleka bili su slobodni.
Rezultati ostalih parova 1. kola Županijske stolnoteniske lige:
- STK Karlovac 1 - STK Karlovac 2___________________ 8:2,
- Splav (Duga Resa) – Udruga veterana „Duga Resa“____ 3:7,
- STK „Duga Resa“ - HVIDRA (Generalski Stol)_________ 4:6,
- SD „Vrhovac“ (Ozalj) – STK „Metlika“ (Slovenija)________ 1:9,
- Glazbena sekcija (Zvečaj) – Alstom (Karlovac)_________ 7:3.

Slijedeće 2. kolo igra se ovog tjedna, a stolnotenisači Kleka kod kuće u ovu srijedu u 17,00 sati u Maloj športskoj dvorani dočekuju STK „Duga Resu“.

GORE

Natjecanja

Natjecanja u 2015. godini