13.

prosinac

Pojedinačno prvenstvo Karlovačke županije u stolnom tenisu

13.12.2014 godine u Ogulinu u Maloj športskoj dvorani održano je drugo pojedinačno prvenstvo na nivou Karlovačke županije za uzraste najmlađih kadeta i najmlađih kadetkinja, mlađih kadeta i mlađih kadetkinja, te kadeta i kadetkinja.Organizator tog prvenstva je Stolnoteniski klub Klek, dok je pokrovitelj bio Stolnoteniski savez Karlovačke županije.
Ovo prvenstvo je inače predviđeno kalendarskim natjecanjem Stolnoteniskog saveza za sezonu 2014/15. godinu. Ukupno je sudjelovalo 22 stolnotenisačica i stolnotenisača koji su bili raspoređeni po skupinama. Igrao je svatko sa svakim, a poslije sistemom na ispadanje. Odaziv igrača je bio slabiji od protekle godine.
Sva zbivanja u dvorani popratili su ljubitelji stolnog tenisa, kao i roditelji djece.

Rezultati po kategorijama.
U kategoriji najmlađih kadetkinja:
1. Ema Magdić,
2. Petra Turkalj i
3. Leonarda Stipetić.

U kategoriji najmlađih kadeta:
1. Filip Dubić,
2. Josip Miletić i
3. Mateo Luketić.

U kategoriji mlađih kadeta:
1. Filip Dubić,
2. Jurica Miletić i
3. Josip Miletić.

Po završetku prvenstva najboljima u svim kategorijama od strane predsjednika Stolnoteniskog saveza Karlovačke županije, Mladena Dubića podijeljeni su pehari, dok su ostalim sudionicima podijeljene medalje.
Pored nagrada Stolnoteniski savez pobrinuo se i za sudionike s hranom i sokovima. Svakako treba pohvaliti organizatora STK Klek, te trenericu Kluba, Ljubicu Vukelić, koja je vodila natjecanje.

GORE


06.

prosinac

6. kolo II. HSTL i8. kolo III. HSTL

06.12.2014. godine stolnotenisači STK Klek Ogulin odigrali su posljednje 6. kolo jesenskog dijela prvenstva II. HSTL – regija Srednja Hrvatska u gostima kod stolnoteniskih klubova STK TIS iz Zagreba i STK Joola također iz Zagreba. Uoči ovog kola stolnotenisači Kleka bili su vodeći na tablici sa svih devet pobjeda, te su očekivali da će bez ikakvih poteškoća postati jesenski prvaci. Igrajući protiv stolnoteniskih klubova koji se nalaze na sredini tablice, odnosno pri dnu tablice, očito je došlo do opuštanja, te su neočekivano izgubili u oba susreta i vratili se kući praznih ruku.
Prvi susret igran je protiv STK TIS-a, dobro su krenuli i vodili su rezultatom 3:1. Do toga je došlo dijelom zbog neozbiljnosti igrača i slabe koncentracije, te dijelom zbog posljedica bolesti najboljeg igrača Kleka Martina Sučića. Takvom neprepoznatljivom igrom stolnotenisači Kleka izgubili su rezultatom 4:3. Po jednu pobjedu zabilježili su Martin Sučić, Ivan Žlimen, te par Sučić – Žlimen.
Nedugo zatim igran je drugi susret protiv STK Joola iz Zagreba. Kao i u prethodnom susretu stolnotenisači Kleka krenuli su dobro, vodili rezultatom 3:1, očekivala se pobjeda, ali se ponovila ista priča iz prethodnog susreta, počeli su igrati nekontrolirano, opuštajuće, te na kraju izgubili rezultatom 4:3. Odlučujući susret kod rezultata 3:3 igrao je Andrej Dubić koji nije uspio iznenaditi puno iskusnijeg igrača Joole, Marka Draškovića, i izgubio je rezultatom 3:1. Po jednu pobjedu zabilježili su Martin Sučić, Ivan Žlimen, te par Sučić – Žlimen. Ovim neočekivanim porazima stolnotenisači Kleka jesenski dio prvenstva završili su na 2. mjestu iza STK Zaboka.

Istog dana odigrano posljednje 8. kolo jesenskog dijela prvenstva III. HSTL u kojoj nastupa druga momčad STK Klek II. Mladi stolnotenisači Kleka II također su u gostima igrali protiv STK Marathona iz Zagreba i STK Zagreb III. Niti stolnotenisači Kleka II nisu imali puno uspjeha u gostima, izgubili su u oba susreta.
Prvi susret igran je protiv STK Marathona i izgubili rezultatom 4:2, drugi susret igran je u Domu sportova protiv STK Zagreba III, te su isto izgubili rezultatom 4:1. Jedini stolnotenisač Kleka II koji je dobro igrao i zabilježio tri pobjede je Dražen Sušanj.
Za Kleka II nastupili su još Filip Dubić i Jurica Miletić. Ovim rezultatima STK Klek II od 14 klubova zauzima 8. mjesto s omjerom 5 pobjeda, 8 poraza.

GORE

04.

prosinac

9. kolo Županijske stolnoteniske lige

04.12.2014. godineodigrano je 9. kolo Županijske stolnoteniske lige u kojem je STK Klek igrao u gostima protiv STK Alstom iz Karlovca. U pravom izdanju stolnotenisača Kleka, kada daju truda i volje za igrom, pobjeda nije upitna. Kod sigurne pobjede i povoljnog rezultata 6:2, trenerica Ljubica Vukelić kao zamjenu iskusnim igraćima pružila je priliku mlađim, te je rezultat na kraju bio 6:4 za naše stolnotenisače. Za STK Klek po 3 pobjede zabilježili su Ivan Žlimen i Andrej Dubić, a nastupili su još Filip Dubić i Dražen Sušanj.

Rezultati ostalih parova 9. kola Županijske stolnoteniske lige:
- STK Metlika (Slovenija) - STK Karlovac 1_____________6:4,
- SD Vrhovac (Ozalj) - Splav 2 (Duga Resa)____________4:6,
- Glazbena sekcija (Zvečaj) - HVIDRA (Generalski Stol)___2:8,
- STK Duga Resa – Splav 1 (Duga Resa)_____________8:2,
- slobodan STK Karlovac 2.

Na tablici Županijske stolnoteniske lige nakon 9. kola i dalje je u vodstvu STK Duga Resa sa 24 boda, dok je STK Klek od 11 klubova u borbi za treće mjesto, odnosno nalazi se na 4. mjestu s 18 bodova i omjerom 6 pobjede, 2 poraza, te jednom utakmicom manje.
Na rang listi najboljih pojedinaca Županijske stolnoteniske lige i dalje na prvom mjestu nalazi se Franjo Capan sa 27 pobjede, dok je od stolnotenisača Kleka najbolje rangiran Andrej Dubić koji se sa 12. mjesta popeo na 10 mjesto s omjerom 15 pobjeda i 9 poraza.

GORE


29.

studeni

Nakon 5. kola II. HSTL stolnotenisači Kleka i dalje vodeći

29.11.2014. godine stolnotenisači Kleka igrali su 5. kolo II. HSTL – regija Srednja Hrvatska kod kuće protiv stolnoteniskih klubova STK Samobora i STK Sveta Nedjelja – Novaki II.
Stolnoteniski susreti igrani se u subotu u Školskoj športskoj dvorani gdje su stolnotenisači Kleka nastavili pobjednički niz i ostvarili dvije pobjede.Prvi susret igran je protiv STK Samobora, te su više nego uvjerljivo savladali Samoborce rezultatom 4:0.
Po jednu pobjedu zabilježili su Martin Sučić, Andrej Dubić i Ivan Žlimen, te par Sučić – Žlimen.
Nedugo zatim igran je drugi susret protiv STK Svete Nedjelje – Novaki II. Niti ova gostujuća momčad nije imala izglednih prilika za osvajanjem bodova u Ogulinu jer su stolnotenisači Kleka prikazanom igrom svakako dokazali da zaslužuju vodeće mjesto na tablici. Prikazana igra stolnotenisača Kleka, posebno Sučića, Ivana Žlimena i Andreja Dubića zaslužuje pažnju, odnosno njihovom angažmanu i zalaganju u igri za sada nema konkurencije u drugoj ligi.
Po dvije pobjede u ovom susretu protiv STK Svete Nedjelje – Novaki II ostvario je Martin Sučić, jednu Ivan Žlimen te par Žlimen- Sučić.
Ističemo ozbiljnost i požrtvovnost najmlađeg igrača po stažu u drugoj ligi, Andreja Dubića, koji je kao treći igrač Kleka izgubio protiv prvog igrača Svete Nedjelje – Novaki II, Hrvoja Mihalića rezultatom 3:2 u setovima. Odlučujući 5 set završio je dramatično rezultatom 12:10 za gostujućeg igrača Svete Nedjelje.
Ovim rezultatima stolnotenisači Kleka od 12 klubova drže vodeće prvo mjesto na tablici s maksimalnih 18 bodova s 9 pobjeda, bez poraza.
Posljednje 6. kolo II. HSTL jesenskog dijela prvenstva igra se slijedećeg vikenda, gdje stolnotenisači Kleka idu u goste STK TIS-u iz Zagreba i STK Joola iz Zageba.

Istog vikenda, odnosno 29.11.2014. godine, odigrano je 7. kolo III. HSTL u kojoj nastupa druga momčad STK Klek II.
Mladi stolnotenisači Kleka II također, su kod kuće igrali protiv STK Sesvete iz Zagreba, te STK Dugog sela II. Za razliku od prve momčadi mladim stolnotenisačima koji su u početku prvenstva bili vodeći na tablici, nikako u posljednje vrijeme ne ide, te su tako i ovom prilikom izgubili u oba susreta.
Opravdanje za ova posljednja četiri poraza može se tražiti u neigranju standardnih igrača, nekompletnom sastavu, ali je klub svejedno zadovoljan postignutim jer se pruža prilika mladim igračima da svoje iskustvo stječu kroz ovo prvenstvo.
Za Klek II nastupili su jedan od ponajboljih igrača Matija Marković, zatim Deni Turković, Filip Dubić i Leo Domitrović. Ovim rezultatima, odnosno s ova dva poraza STK Klek II od 14 klubova i dalje zauzima dobro 7. mjesto s omjerom 5 pobjeda, 6 poraza.
Sljedeće posljednje 7. kolo III. HSTL igra se 06. 12., ovog vikenda, a stolnotenisači druge momčadi Kleka gostuju kod STK Marathona iz Zagreba i STK Zagreb III.

GORE


28.

studeni

Nakon 8. kola Županijske stolnoteniske lige i dalje borba STK Klek za 3. mjesto

U 8. kolo Županijske stolnoteniske lige STK Klek je u Maloj športskoj dvorani igrao protiv STK Metlika iz Slovenije. U nadasve neočekivanom i dramatičnom susretu, uz sreću je prevagnulo i znanje stolnotenisača Kleka, koji su na kraju ipak došli do pobjede i rezultata 6:4 u svoju korist.
Za stolnotenisače Kleka nastupio je Ivan Žlimen, koji je bio prvo ime ovog susreta sa sve tri pojedinačne pobjede, zatim Andrej Dubić s jednom pojedinačnom pobjedom. Sam rezultat se kretao u neizvjesnom smjeru i naznaci za podjelom bodova.
Sva nadanja stolnoteniskog kluba za osvajanjem trećeg mjesta u Županijskoj stolnoteniskoj ligi pala bi u sjenu da Matija Marković u pojedinačnom susretu nije dobio najboljeg slovenskog igrača Metlike, Marka Brajkovića, rezultatom 3:2 u setovima.
Prisutni gledatelji mogu svjedočiti i još većoj drami ovog susreta, posljednjem susretu parova, gdje su par Ivan Žlimen – Andrej Dubić odlučujućim bodom za konačni rezultat 6:4, pobijedili slovenski par STK Metlike rezultatom u setovima 3:2.
Da sve ne bi bilo tako pogubno za goste, nakon susreta sve prisutne prigodnim domjenkom počastila je uprava STK Kleka.
Evo rezultata ostalih parova 8. kola Županijske stolnoteniske lige:
- STK Karlovac 1 – STK Duga Resa______________3:7,
- Splav 2 (Duga Resa) – Glazbena sekcija (Zvečaj)___7:3,
- HVIDRA (Generalski Stol) - Alstom (Karlovac)______8:2,
- STK Karlovac 2 – SD Vrhovac (Ozalj)_____________3:7,
- slobodan Splav 2 (Duga Resa).
Na tablici Županijske stolnoteniske lige nakon 8. kola i dalje je u vodstvu STK Duga Resa s 21 bodom, dok je STK Klek od 11 klubova u borbi za treće mjesto, odnosno nalazi se na 4. mjestu s 15 bodova i omjerom 5 pobjede, 2 poraza, te jednom utakmicom manje.
Na rang listi najboljih pojedinaca Županijske stolnoteniske lige na prvom mjestu nalazi se Franjo Capan sa 24 pobjede, dok je od stolnotenisača Kleka najbolje rangiran Andrej Dubić na 12. mjestu s omjerom 12 pobjeda i 9 poraza.

GORE

21.

studeni

7. kolo prvenstva Županijske stolnoteniske lige

U 7. kolu prvenstva Županijske stolnoteniske lige u kojoj sudjeluje 11 ekipa u Maloj športskoj dvorani stolnotenisači Kleka trebali su ugostiti stolnotenisače Karlovca 2, ali isti nisu doputovali pa je ova utakmica registrirana 10:0 za domaćina, odnosno za STK Klek.
Rezultati ostalih parova 7. kola Županijske ST lige:
- STK Metlika (Slovenija) – HVIDRA (Generalski stol)_3:7,
- Glazbena sekcija (Zvečaj) – STK Karlovac 2_______10:0,
- Alstom (Karlovac) – Splav 2 (Duga Resa)________3:7,
- SD Vrhovac (Ozalj) – Splav 1 (Duga Resa)________2:8,
- slobodan STK Duga Resa.

GORE

08.

studeni

4. kolo II. HSTL i 6. kolo III. HSTL

08.11.2014. godine stolnotenisači Kleka igrali su 4. kolo II. HSTL – regija Srednja Hrvatska kod kuće protiv susjednih stolnoteniskih klubova STK Duga Resa i STK Aquaestila iz Duga Rese. Stolnoteniski susreti igrani se u Maloj športskoj dvorani gdje su stolnotenisači Kleka nastavili pobjednički niz i ostvarili dvije pobjede. Prvi susret igran je protiv STK Duga Resa te su ozbiljnim pristupom igrači STK Klek uvjerljivo pobijedili rezultatom 4:0. Po jednu pobjedu zabilježili su iskusni i sve bolji Martin Sučić, kao i odlični Ivan Žlimen.
Iz ovog susreta treba izdvojiti susret Andreja Dubića protiv ponajboljeg igrača Duga Rese, Tomislava Špehara i njegovu pobjedu rezultatom 3:0 u setovima. Posljednji bod stolnotenisačima Kleka donijeli su par Žlimen–Sučić.
Nedugo zatim igran je drugi susret protiv STK Aquaestila. Prvi igrač Kleka Martin Sučić slabo je krenuo u susret i gubio 2:1 u setovima protiv igrača Aquaestila, Luke Mateše, da bi zatim svojom odličnom igrom i borbenošću preokrenuo rezultat i pobijedio u setovima 3:2.
Svojim zalaganjem i znanjem Martin Sučić je dokazao da je trenutno najbolji igrač 2. lige. Drugi susret igrao je Andrej Dubić protiv prvog igrača Aquaestila, Marka Tomičića i u ovom susretu Andrej je opravdao sva očekivanja kluba, te ostvario svoju treću pobjedu u drugoligaškom društvu. Svakako treba pohvaliti njegovu igru jer je kod rezultata 2:2 u setovima u petom setu gubio 9:5 te uspio na oduševljenje prisutnih preokrenuti rezultat u svoju korist i pobijediti 13:11, odnosno u setovima pobijediti 3:2.
Treću pobjedu rutinski je odradio Ivan Žlimen, dok je konačnih 4:0 zabilježio par Ivan Žlimen–Martin Sučić. Ovim rezultatima stolnotenisači Kleka od 12 klubova drže vodeće prvo mjesto na tablici sa 14 bodova s omjerom 7 pobjeda, bez poraza.
Da uprava kluba vodi brigu o igračima pokazalo se to poslije utakmica, odnosno rukovodstvo Kleka zajedno sa našim gostoljubivim domaćinom Ivanom Banom organiziralo je prigodni domjenak, te se nastavilo druženje dugo u noć.

Sljedeće 5. kolo II. HSTL igra se opet u Ogulinu, a stolnotenisači Kleka dočekuju stolnotenisače STK Samobora i STK Sveta Nedjelja–Novaki II. Također je ovog vikenda, tj. dana 08.11.2014. godine odigrano 6. kolo III. HSTL u kojoj nastupa druga momčad STK Klek II. Mladi stolnotenisači Kleka II gostovali su u Samoboru i Svetoj Nedjelji, te očekivano izgubili oba susreta istim rezultatom 4:0.
Iako oslabljeni neigranjem najboljih igrača, klub je zadovoljan postignutim jer je pružio priliku mladim igračima da po prvi puta zaigraju prvenstvenu utakmicu III. HSTL. Za Klek II nastupili su Dražen Sušanj, Josip Miletić, Filip Dubić i Jurica Miletić.
U četvrtak u Ogulinu u Maloj športskoj dvorani odigran je zaostali susret 2. kola III HSTL, u kojem su stolnotenisači Kleka II dočekali stolnotenisače Remeta iz Zagreba. Dok su u kompletnom sastavu, druga momčad Kleka ne zna za poraz, te su odličnom igrom pobijedili rezultatom 4:2. Za Klek II po dvije pobjede imao je Filip Kučinić, jednu iskusni Dražen Sušanj, te par Sušanj – Kučinić. Za Klek II nastupio je i Filip Dubić. U ova tri susreta s pobjedom i dva poraza STK Klek II od 14 klubova zauzima 7. mjesto s omjerom 5 pobjeda, 4 poraza.

Sljedeće 6. kolo III. HSTL igra se 29.11. u Ogulinu, a stolnotenisači druge momčadi Kleka dočekuju stolnotenisače STK Sesveta i STK Dugo Selo III. Ovog vikenda u Ogulinu trebala se igrati ženska II. liga Hrvatskog stolnoteniskog saveza, turnirskim načinom na kojem su trebale sudjelovati stolnotenisačice iz Samobora, Rugvica iz Zagreba, te Aquaestila iz Duga Rese. Na traženje spomenutih klubova voditelj lige Davor Bilić izvijestio da se ovo kolo odgađa, a datum odigravanju odredit će se naknadno.

GORE

02.

studeni

Nakon 3. kola II. stolnotenisači Kleka zauzeli vodeće mjesto na tablici, odigrano 5. kolo III. HSTL, kao i 4. kolo Županijske stolnoteniske lige

Stolnotenisači Kleka igrali su dana 02.11.2014. godine 3. kolo II. HSTL – regija Srednja Hrvatska u gostima u Zaboku protiv vodećeg na tablici STK Zaboka i u Krapini protiv STK Zagorec. U ova dva susreta stolnotenisači Kleka postigli su veliki uspjeh i ostvarili dvije pobjede. Svakako najzapaženiji susret, derbi kola je bio između vodećih na tablici STK Zaboka i naših stolnotenisača. Odmah po otvaranju susreta stolnotenisači Kleka krenuli su odlučno i borbeno, te tijekom cijelog susreta dominirali igrom i na kraju uvjerljivo pobijedili do sada neporažene stolnotenisače Zaboka s rezultatom 4:1. Prvo ime ovog derbija pripada Martinu Sučiću koji je ostvario 2 pojedinačne pobjede, zatim Ivanu Žlimenu sa 1 pojedinačnom pobjedom, te četvrti bod osvojili su u igri parova Žlimen–Sučić. Jedni poraz doživio je Andrej Dubić.
Drugi susret stolnotenisači Kleka igrali su u Krapini protiv STK Zagorec i ovaj puta svojom igrom su dokazali da nisu slučajno na vrhu tablice, odnosno rezultatom 4:0 pobijedili su domaćina iz Krapine. Po jednu pobjedu ostvario je Martin Sučić i Ivan Žlimen, zatim par Žlimen – Sučić. Također, jednu ali vrijednu pobjedu u setovima 3:2 ostvario je i Andrej Dubić, kome je ovo ujedno prva pobjeda u višem rangu natjecanja. Ovim rezultatom stolnotenisači Kleka od 12 klubova trenutno zauzimaju prvo mjesto na tablici sa 10 bodova s 5 pobjeda, bez poraza.
Sljedeće 4. kolo II. HSTL igra se ovog vikenda u Ogulinu, gdje stolnotenisači Kleka dočekuju stolnotenisače STK Duga Resa i STK Aquaestila iz Duga Rese.
Također, ovog vikenda (02.11.2014.god.) odigrano je 5. kolo III. HSTL u kojoj nastupa druga momčad STK Klek II. Do sada neporaženi gostovali su u Zaboku, te oslabljeni neigranjem ponajboljeg igrača Matije Markovića izgubili su dva susreta od stolnotenisača Zaboka II i Zaboka III, rezultatom 4:0, odnosno rezultatom 4:2. Jedine dvije pobjede za drugu momčad stolnotenisača Kleka ostvario je Filip Kučinić. Za Klek II još su nastupili Leo Domitrović, Filip Dubić i Renato Prebeg. Ovim porazima STK Klek se od 14 klubova spustio na 8. mjesto s omjerom 4 pobjede, 2 poraza.
U četvrtak 06.11.2014. godine u Ogulinu stolnotenisači Kleka II igraju zaostali susret 2. kola protiv STK Remete iz Zagreba, dok redovno 6. kolo III. HSTL odigrava se ovog vikenda, gdje mladi stolnotenisači putuju u Svetu Nedjelju i Samobor.
Najavljujemo da ovog vikenda počinje i II. ženska HSTL u kojoj nastupaju naše stolnotenisačice. Ova se liga igra turnirskim načinom gdje sudjeluju više klubova. 1. kolo igra se u Ogulinu na kojem nastupaju STK Samobor, zatim STK Rugvice iz Zagreba i STK Aquaestila iz Duga Rese.

ŽUPANIJSKA STOLNOTENISKA LIGA
Istog tjedna odigrano je 4. kolo Županijske stolnoteniske lige, gdje je STK Klek igrao u Karlovcu protiv STK Karlovac 2 i iznenađujućom su pobjedom, odnosno rezultatom 6:4 došli do dva vrijedna boda. Za stolnotenisače Kleka je uvjerljivo sve 3 pojedinačne pobjede ostvario Andrej Dubić, 2 pobjede zabilježila je vrijedna Ljubica Vukelić, igračica i trenerica STK Klek, te par Dubić – Vukelić. Za Klek su još nastupili Vladimir Popović i Filip Dubić.

Rezultati ostalih parova 4. kola Županijske stolnoteniske lige:
- STK Karlovac 1 – SD Vrhovac (Ozalj)__________8:2,
- STK Duga Resa – Alstom (Karlovac)__________10:0,
- Splav 1 (Duga Resa) – Metlika (Slovenija)_______8:2,
- Splav 2 (Duga Resa) – Hvidra (Generalski stol)___3:7,
- slobodan Glazbena sekcija iz Zvečaja.

Na tablici Županijske stolnoteniske lige nakon 4. kola u vodstvu je STK Duga Resa s 12 bodova, dok je STK Klek od 11 klubova na 6. mjestu sa 6 bodova i omjerom 2 pobjede, 1 poraz. Slijedeće 5. kolo igra se ovog tjedna, a stolnotenisači Kleka u Maloj športskoj dvorani dočekuju Splav 2 iz Duge Rese.

GORE

07.

studeni

5. kolo Županijske stolnoteniske lige

Odigrano je 5. kolo Županijske stolnoteniske lige u kojem je STK Klek dana 07.11.2014. godine, odnosno u petak u Maloj športskoj dvorani igrao protiv momčad Splav 2 iz Duga Rese i uvjerljivo pobijedio rezultatom 8:2. Za stolnotenisače Kleka nastupili su Martin Sučić s sve tri pobjede, zatim Ivan Žlimen s dvije pobjede i jednim porazom, te Andrej Dubić s dvije pobjede i jednim porazom. Kao šlag u završnici odigrao je par Ivan Žlimen – Martin Sučić i pobijedili 3:2 u setovima, ukupno rezultatom 8:2.

Evo rezultata ostalih parova 5. kola Županijske stolnoteniske lige:
- Hvidra (Generalski Stol) - STK Karlovac 1______7:3,
- Glazbena sekcija (Zvečaj) - STK Duga Resa____0:10,
- Alstom (Karlovac) - Splav 1 (Duga Resa)_______3:7,
- STK Metlika (Slovenija) – STK Karlovac 2_______10:0,
- slobodan SD Vrhovac iz Ozlja.

Na tablici Županijske stolnoteniske lige nakon 5. kola i dalje je u vodstvu STK Duga Resa s 15 bodova, dok je STK Klek od 11 klubova na odličnom 3. mjestu s 9 bodova i omjerom 3 pobjede, 1 poraz. Na rang listi najboljih pojedinaca Županijske stolnoteniske lige na prvom mjestu nalazi se Franjo Capan sa svih 15 pobjeda, dok je od stolnotenisača Kleka najbolje rangiran Andrej Dubić na 12. mjestu s omjerom 8 pobjeda i 4 poraza. Slijedeće 6. kolo igra se ovog tjedna, a stolnotenisači Kleka idu u goste u Generalski Stol kod stolnotenisača Hvidre.

GORE

18.

listopad

2. kolo II. HSTL – regija srednja Hrvatska i 2. kolo Županijske stolnoteniske lige

18.10.2014. stolnotenisači Kleka igrali su kod kuće u Maloj športskoj dvorani te su u dva susreta ostvarili veliki uspjeh, dvije pobjede. U 2. kolo II. Hrvatske stolnoteniske lige - Srednja Hrvatska, igrali su protiv STK Dugog sela II i STK Zagreb II te protiv istih ostvarili obadvije pobjede.Protiv STK Dugog sela II pobijedili su rezultatom 4:2.
Za STK Klek po dvije pobjede ostvarili su Martin Sučić i Ivan Žlimen, dok je poraz doživio Andrej Dubić i par Žlimen – Sučić.
U drugom susretu stolnotenisači Kleka igrali su protiv stolnotenisača Zagreba II i također, pobijedili, ali uvjerljivije rezultatom 4:1. Ponovo kao u prvom susretu prvo ime je Martin Sučić koji je u pojedinačnom nastupu ostvario 2 pobjede te pobjedu u paru sa Ivanom Žlimenom, Jednu pobjedu Kleku donio je i Ivan Žlimen. Jedni poraz imao je Andrej Dubić koji je izgubio 3:1 u setovima.
Svakako onima koji su bili prisutni na drugom susretu stolnotenisača Kleka protiv Zagreba II, ostat će za pamćenje igra u parovima gdje su naši stolnotenisači kod rezultata u setovima 2:2, igrajući peti set gubili 10:7 te svojim znanjem i iskustvom preokrenuli rezultat u svoju koristi i pobijedili 12:10, odnosno 3:2 u setovima.
Stolnotenisači Kleka od 12 ekipa trenutno sa STK Zabokom dijele prvo mjesto sa tri pobjede, bez poraza.
Slijedeće 3. kolo igra se 02.11. gdje stolnotenisači Kleka odlaze u Krapinu kod STK Zagorec, te u Zabok gdje igraju sa STK Zabok.

02.11. igra se redovno ali 5. kolo III. HSTL u kojoj stolnotenisači Kleka druge momčadi također idu u goste i to u Zaboku protiv njihove druge i treće momčadi, odnosno Zaboka II i Zaboka III. Za podsjetiti je da je i druga stolnoteniska momčad dobro krenula u ovom prvenstvu u 4 utakmice ima 4 pobjede, te 1 zaostalu koju bi trebali igrati kod kuće protiv STK Marathona iz Zagreba.
Kako slijedećeg vikenda nema redovnog kola, stolnotenisači Kleka mlađih uzrasta iskoristit će stanku i otići u Zagreb na 16. memorijalni stolnoteniski turnir Saša Parr.

16.10.2014. godine (četvrtak) odigrano je i 2. kolo Županijske stolnoteniske lige gdje je STK Klek igrao u Dugoj Resi protiv STK Duga Resa i uvjerljivo izgubio rezultatom 10:0. Za STK nastupili su Ljubica Vukelić, Filip i Andrej Dubić, te Vladimir Popović.

Rezultati ostalih parova 2. kola Županijske stolnoteniske lige:
- STK Karlovac 1 - Glazbena sekcija (Zvečaj)______8:2,
- SD Vrhovac (Ozalj) - Alstom (Karlovac)__________4:6,
- Splav 1 (Duga Resa) - HVIDRA (General.stol)____3:7,
- STK Karlovac 2 - Splav 2 (Duga Resa)__________2:8,
- slobodan STK Metlika iz Slovenije.

Slijedeće 3. kolo igra se ovog tjedna u kojem stolnotenisači Kleka u Maloj športskoj dvorani dočekuju Splav 1 iz Duge Rese.

GORE

11.

listopad

Zaostali susret 2. kola III. HSL- regija srednja Hrvatska, te krenula ŽST liga 1. kolo

U ogulinaskoj u maloj športskoj dvorani odigran je zaostali susret 2. kolo III. HSTL – regija Srednja Hrvatska u kojem su stolnotenisači Kleka II kao domaćini igrali protiv STK Velike Gorice – Stanfar III. Ova druga momčad Kleka II uspješno je krenula u ovom prvenstvu, nakon niza od tri pobjede, ovog vikenda zabilježila je četvrtu pobjedu. Iako je mlada momčad Kleka II oslabljena neigranjem ponajboljeg igrača III. HSTL, Andreja Dubića, (koji igra trenutno u II. HSTL), stolnotenisači su više nego uvjerljivo savladali suparnike iz Velike Gorice rezultatom 4:1.
Ponajbolji u redovima Kleka II ovog puta bio je Matija Marković koji je odličnom igrom zabilježio dvije pojedinačne pobjede, te pobjedu u paru s Draženom Sušnjom. Inače, za istaknuti je da je uz Andreja Dubića i Matija Marković vodeći bez poraza u pojedinačnim susretima u III HSTL. Četvrti bod drugoj momčadi donio je iskusni Dražen Sušanj, a za Klek II nastupio je i sve bolji Filip Dubić koji je izgubio u setovima 3:0.
Ovom pobjedom STK Klek II nalazi se na vrhu ljestvice s 4 pobjede, bez poraza, te jednim neodigranim susretom koji bi se trebao igrati kod kuće protiv STK Maratona iz Zagreba.

Ovog tjedna je počelo prvenstvo Županijske stolnoteniske lige u kojoj, za razliku od prethodnog prvenstva kada je liga imala 10 ekipa, sada se natječe 11 ekipa.
Veliki interes i želju za sudjelovanjem u ovoj stolnoteniskoj ligi izrazili su naši susjedi Slovenci, tj. STK Metlika. Stolnoteniski savez Karlovačke županije na čelu s predsjednikom Mladenom Dubićem razmotrio je ovaj prijedlog, te su odobrili sudjelovanje STK Metlika.
U ovom kolu stolnotenisači Kleka bili su slobodni, a evo rezultata ostalih parova 1. kola Županijske stolnoteniske lige:
- STK Karlovac 2 – STK Karlovac 1_________________4:6,
- SD Splav 2 (Duga Resa) – SD Splav 1 (Duga Resa)___7:3,
- HVIDRA (Generalski Stol) - STK Duga Resa_________4:6,
- STK Alstom (Karlovac) - Glazbena sekcija (Zvečaj)____2:8 i
- STK Metlika (Slovenija) – SD Vrhovac (Ozalj)_________8:2.
U slijedećem 2. kolu koje se igra tijekom tjedna stolnotenisači Kleka gostuju u Dugoj Resi protiv STK Duga Resa.

GORE

04.

listopad

1. kolo II. HSL. i 3. kolo III. HST- regija srednja Hrvatska

04. listopada 2014. godine započelo je prvenstvo u stolnom tenisu za stolnotenisače Kleka koji se natječu u II. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi – Srednja Hrvatska. U 1. kolu stolnotenisači Kleka gostovali su u Velikoj Gorici gdje su igrali protiv STK Velike Gorice – Stanfar II i neočekivano pobijedili rezultatom 4:2.
Za Klek je po dvije pobjede ostvario Ivan Žlimen, te novi igrač, pojačanje Kleka Martin Sučić, također 2 pobijede.
Slijedeće kolo stolnotenisači Kleka igraju kod kuće protiv STK Dugo Selo I, te STK Zagreb I.

Istog dana odigrano je 3. kolo III. Hrvatske stolnoteniske lige gdje je Klek II gostovao u Zagrebu kod STK Merix i STK Merix II. Ugledajući se na prvu momčad Kleka i mlada postava Kleka II zabilježila je dvije vrijedne pobjede.
Svakako prvo ime ovog kola je Andrej Dubić koji je ostvario sve pobjede, ukupno 6, kako pojedinačno, tako i igrajući u paru. Prvi susret STK Klek igrao je protiv stolnotenisača Merixa i pobijedio rezultatom 4:1.
Po dvije pobjede ostvario je Andrej Dubić, 1 pobjedu iskusni Matija Marković, te 1 pobjedu par Andrej Dubić – Matija Marković.
Za Klek II nastupio je Leo Domitrović, koji je izgubio u setovima 3:0. Drugi susret igran je protiv stolnotenisača Merix II, te je i taj susret završio istom rezultatom 4:1 u korist druge momčadi Kleka.
Uvjerljivo 2 pobjede ostvario je Andrej Dubić, 1 pobjedu Matija Marković, te par Dubić – Marković.
U ovom susretu pružila se mogućnost i mladim igračima, te je tako po prvi puta nastupio i Filip Dubić koji je izgubio meč u setovima 3:0. S ove tri pobjede bez poraza stolnotenisači Kleka II nalaze se na vrhu tablice, te moraju odigrati još dva zaostala susreta i to kod kuće protiv STK Remete i STK Velika Gorica – Stanfar III.
Kako je stolnotenisač Kleka II Andrej Dubić pokazao zavidno znanje i svojim se rezultatima nalazi na vrhu među najboljim stolnotenisačima III. Hrvatske stolnoteniske lige – regije Srednja Hrvatska, uprava kluba sukladno propozicijama donijela je odluku da Andrej Dubić nastavi igrati u višem rangu, tj. u 2. HSL u kojoj nastupa prva momčad Kleka.

GORE

14.

rujan

Početak stolnoteniskog prvenstva III. HSTL- regija srednja Hrvatska, sezona 2014/15.

Dana 14.09.2014. godine započelo je prvenstvo u stolnom tenisu ali samo za stolnotenisače druge momčadi, pod nazivom Klek II, a koji se natječu u 3. HSTL – Srednja Hrvatska. Razlog neujednačenog početka 3. i 2. HSTL u kojoj se natječe prva momčad Kleka, leži u tome što sada 3. HSTL broji 14 klubova u odnosu proteklo prvenstvo kada je ista liga imala 12 klubova.
Tako je u nedjelju 14.09. u Ogulinu u Maloj športskoj dvorani odigrano 1. kolo 3. HSTL – regija Srednja Hrvatska, gdje su stolnotenisači Kleka II ugostili STK Inker iz Zaprešića. Mada su stolnotenisači Kleka kasno krenuli sa pripremama, njihova pobjeda s rezultatom od 4:1 govori da se u ljetnom periodu nisu opustili niti zaboravili igrati stolni tenis, nego su s velikim žarom i htjenjem krenuli u novo prvenstvo.
Da podsjetimo, u proteklom prvenstvu 2013/14. stolnotenisači Kleka II bili su na sjajnom 3. mjestu. Odlično je susret započeo kao prvi igrač Andrej Dubić dobivši 3:0 u setovima protivnika Inkera iz Zaprešića. Na 2:0 povisio je iskusni Matija Marković, također u setovima 3:0, treći igrač Domagoj Vuković povisio je rezultat na 3:0. U igri parova trenerica Ljubica Vukelić pružila je priliku mlađim igračima Leu Domitroviću i Filipu Dubiću, koji su izgubili u setovima 3:0 te su tako gosti iz Zaprešića smanjili rezultat na 3:1. Slijedeći pojedinačni susret igrao je ponovo Andrej Dubić, koji je dobio protivnika iz Zaprešića u setovima 3:0 i tako zaključio ovaj susret ukupnim rezultatom 4:1 za stolnotenisače Kleka II.
Slijedeće 2. kolo . 3. HSTL – Srednja Hrvatska igra se slijedeći vikend opet u Ogulinu, gdje stolnotenisači Kleka II igraju dva susreta i to protiv STK Remete iz Zagreba i STK Velika Gorica – Stanfar III iz Velike Gorice. Prva momčad Kleka svoj prvi susret, tj. 1. kolo igra tek 4.10.2014. u gostima kod STK Velike Gorice – Stanfar II.

GORE

16.

svibanj

Sudjelovanje na 61. „ZAGIPINGU“

Od 16.05. do 18.05.2014. godine stolnotenisači Kleka sudjelovali su na 61. Zagipingu, Otvorenom međunarodnom prvenstvu Zagreba u stolnom tenisu za juniore, kadete i mlađe kadete. Ovo je najmasovnije natjecanje za ove uzraste u Europi, a ove godine je u Domu sportova sudjelovalo 648 igrača i igračica iz 15 država.
Na ovom natjecanju sudjelovalo je 9 mladih stolnotenisača Kleka u raznim kategorijama. Ovako veliki broj igrača iz jednog kluba je prepoznao i organizator, te pohvalio rad ovog kluba. Sve stolnotenisače vrijedno je nadzirala i pratila trenerica Ljubica Vukelić.
U kategoriji najmlađih kadeta nastupili su: Ante Cindrić, Filip Dubić, Jurica i Josip Miletić, kod mlađih kadeta nastupio je Renato Prebeg, za kadetkinje je nastupila Ira Tišma i za kadete Leo Domitrović.
U kategoriji juniora nastupili su: Domagoj Vuković i Andrej Dubić. Od navedenih igrača po skupina dalje su u dodatne kvalifikacije prošli Filip Dubić i Josip Miletić, ali zbog kvalitete suparničkih igrača nisu prošli u daljnja natjecanja. U odnosu na prethodna sudjelovanja na međunarodnom turniru uprava i igrači STK Klek mogu biti zadovoljni svojim rezultatima, a vidljiv je i pomak u kvaliteti igrača i njihovom radu.
Za podsjetit je da je uprava kluba posebno ponosna na uspjehe svojih stolnotenisača i stolnotenisačica na nedugo završenim prvenstvima u kojima su postignuti slijedeći rezultati:
- u II. HSTL – regija Srednja Hrvatska stolnotenisači Kleka od 12 momčadi su zauzeli 5. mjesto,
- u kategoriji mlađih stolnotenisača pod nazivom Klek II koji su se natjecali u III. HSTL – regija Srednja Hrvatska od 12 momčadi zauzeli su odlično 3. mjesto,
- u II. HSTL – regija Srednja Hrvatska po prvi puta sudjelovale su i stolnotenisačice Kleka koje su od 7 momčadi zauzele 4. mjesto.

Nakon završenih prvenstava i turnira uprava kluba se priprema za redovnu godišnju skupštinu koja će se održati početkom mjeseca lipnja, a zatim po završetku školske godine slijedi dolazak prijateljskog stolnoteniskog kluba Zatona pokraj Šibenika.

GORE

06.

travanj

Stolnoteniski turnir u Delnicama – Crni Lug

Da su stolnotenisači Kleka aktivni pokazuje i njihovo sudjelovanje na turniru u Delnicama u organizaciji SD „Crni Lug“ 06.04.2014. godine. Na turniru pored domaćih stolnotenisača, nastupali su stolnotenisači iz Rijekei Opatije.
Razigravajući prvo po skupinama, potom sistemom na ispadanje najbolje rezultate pokazali su naši stolnotenisači.
U finalu ovog turnira susreli se Alen Šunić iz Rijeke, igrač velikog iskustva i naš sve bolji stolnotenisač Andrej Dubić. U izjednačenom i do kraja neizvjesnom finalu, tj. u 5 setu kod rezultata 2:2, te vodstva Andreja 11:10, iskustvo je ipak prevladalo te je igrač Rijeke Alen Šunić postao pobjednik turnira.
Treće mjesto pripalo je također, stolnotenisaču Kleka Draženu Sušnju, dok je utješno četvrto mjesto pripalo Iri Tišmi.
Na ovom turniru igralo se i za pobjednika u parovima, gdje je najviše imala uspjeha trenerica i igračica STK Kleka, Ljubica Vukelić, koja je u paru s Denisom Vidovićem iz Rijeke osvojila prvo mjesto, dok je stolnoteniski par Andrej Dubić - Dražen Sušanj osvojio treće mjesto.
Uz natjecateljski nastup cilj kluba je bilo ostvarenje i uspostavljanje prijateljskih odnosa sa stolnotenisačima Gorskog kotara i šire.

GORE

05.

travanj

Posljednje 12. kolo II. HSTL i III. HSTL – regija srednja Hrvatska

05.04.2014. godine odigrano je posljednje 12. kolo II. HSTL – regija Srednja Hrvatska u kojem su stolnotenisači Kleka u gostima igrali u Velikoj Gorici, a potom u Zagrebu. U dva odigrana susreta ostvarili su polovičan uspjeh, jednu pobjedu, jedan poraz. Prvi susret igran je u Velikoj Gorici, protiv stolnotenisača Velike Gorice–Stanfar II, te pobijedili uvjerljivim rezultatom 4:0.
Najbolji u našim redovima svakako je bio Ivan Žlimen s dvije pobjede, te pobjedom u paru sa Hrvojem Mihalićem, a istaknuo se i mladi Filip Drašković, koji je pobijedio u pojedinačnom susretu. U drugom susretu koji je igran u Zagrebu, protiv STK Remete, stolnotenisači Kleka u pomlađenom sastavu izgubili su rezultatom 4:1. Jedinu pobjedu za Klek ostvario je Filip Drašković.
Po završetku natjecateljskog prvenstva uprava stolnoteniskog kluba Kleka može biti zadovoljna plasmanom prve momčadi, koja je u II. HSTL od 12 ekipa na tablici zauzela 5. mjesto.

Istog dana odigrano posljednje 12. kolo III HSTL – regija Srednja Hrvatska u kojoj nastupaju stolnotenisači STK Kleka II. Igrajući kod kuće dva susreta stolnotenisači druge momčadi Kleka, ugledajući se na prvu momčad ostvarili su isto polovičan uspjeh, jednu pobjedu, jedan poraz.
Prvi susret stolnotenisači Kleka igrajući protiv STK Samobor II izgubili su rezultatom 4:2. Po jednu pobjedu ostvario je Vladimir Popović i Dražen Sušanj.
U drugom susretu stolnotenisači Kleka igrali su protiv STK Samobor III, te su uz volju i htIjenje za pobjedom na kraju tijesno, ali zasluženo pobijedili rezultatom 4:3.
U ovom susretu iskazao se Vladimir Popović koji je ostvario dvije pobjede, te pobjedu u paru s Draženom Sušnjom. Još jednu značajnu pobjedu za ukupan rezultat postigao je iskusni Dražen Sušanj.
Za stolnotenisače Kleka II nastupili su još Ante Cindrić, Filip Dubić i Leo Domitrović, a za istaknuti je da u ovom kolu nisu nastupila dva ponajbolja stolnotenisača Andrej Dubić i Domagoj Vuković. Na kraju prvenstva stolnotenisača Kleka II na tablici od 12 ekipa zauzeli su odlično 3. mjesto sa osvojenih 35 boda i omjerom 15 pobjeda i 5 poraza.

GORE

03.

travanj

7. kolo Županijske stolnoteniske lige

03.04.2014. godine na 7. kolu proljetnog prvenstva Županijske stolnoteniske lige nastupilo je 10 ekipa, a tom prilikom stolnotenisači Kleka gostovali su u Zvečaju gdje su igrali protiv Glazbene sekcije i izgubili rezultatom 6:4. Utješno za stolnotenisače Kleka je odlična igra sve boljeg Andreja Dubića, koji je ostvario sve tri pobjede, te pobjedu u paru s Domagojem Vukovićem.

Evo rezultata ostalih parova 7. kola Županijske stolnoteniske lige:
- STK Duga Resa – HVIDRA (Generalski stol)_____8:2,
- Alstom (Karlovac) – STK Karlovac 2____________7:3,
- SD Vrhovac (Ozalj) – STK Aquaestil (Duga Resa)__4:6,
- Tuškani (Karlovac) – STK Karlovac 1____________1:9.

Na tablici nakon 7. kola proljetnog dijela u vodstvu je STK Karlovac 1 sa osvojenih 16 bodova, drugo mjesto dijele STK Aquaestil iz Duge Rese i HVIDRA iz Generalskog stola sa osvojenih 15 bodova, dok stolnotenisači Kleka zauzimaju 7. mjesto sa osvojenih 6 bodova. U slijedećem 8. kolu koje se igra tijekom tjedna stolnotenisači Kleka dočekuju STK Duga Resu.

GORE

30.

ožujak

6. kolo Županijske stolnoteniske lige

U vremenskom periodu od 24.03. do 30.03.2014. godine odigrano je 6. kolo proljetnog prvenstva Županijske stolnoteniske lige u kojoj sudjeluje 10 ekipa. Dana 28.03.2014. godine u Ogulinu u Maloj športskoj dvorani stolnotenisači Kleka su ugostili STK Alstom iz Karlovca i izgubili rezultatom 4:6. Kod rezultata 5:4 za stolnotenisače Alstoma, igrao se odlučujući set u parovima, gdje su se naši stolnotenisači ponadali bodu, ali par Andrej Dubić – Domagoj Vuković nisu mogli ništa protiv iskusnog para Jure Kure – Franje Capana. Za STK Klek dvije pobjede ostvario je Andrej Dubić, te po jednu Matija Marković i Domagoj Vuković. Za stolnotenisače Kleka nastupio je i Leo Domitrović.
Rezultati ostalih parova 6. kola Županijske stolnoteniske lige:
- STK Aquaestil(Duga Resa) - Tuškani (Karlovac) ________10:0,
- STK Karlovac 1 - STK Duga Resa____________________5:5,
- STK Karlovac 2 - SD Vrhovec (Ozalj) __________________8:2,
- HVIDRA (Generalski stol) – Glazbena sekcija (Zvečaj) ____7:3.
Na tablici nakon 6. kola u vodstvu je HVIDRA iz Generalskog stola sa 15 bodova, drugi STK Karlovac 1 sa osvojenih 13 bodova, a na sedmom mjestu je STK Klek sa 6 bodova. Slijedeće 7. kolo igra se ovog tjedna u kojem stolnotenisači Kleka gostuju u Zvečaju kod Glazbene sekcije.

GORE

22.

ožujak

11. kolo II. i III. HSTL

22.03.2014. godine igrano je 11. kolo II. HSTL – regija Srednja Hrvatska u kojem su stolnotenisači Kleka igrali protiv STK Zabok i STK Zagorec iz Krapine. U oba susreta su stolnotenisači Kleka doživjeli poraz. U prvom susretu su izgubili od STK Zaboka rezultatom 4:0, a u drugom susretu igrajući protiv stolnotenisača Zagorca iz Krapine također su izgubili rezultatom 4:2. Za Klek je jednu pobjedu ostvario Ivan Žlimen te par Žlimen – Hrvoje Mihalić. Stolnotenisači Kleka od 12 ekipa na tablici trenutno zauzimaju 5. mjesto sa osvojenih 30 bodova i omjerom 10 pobjeda i 10 poraza.
Također je odigrano 11. kolo III HSTL – regija Srednja Hrvatska u kojoj nastupaju stolnotenisači STK Kleka II. Igrajući u gostima dva susreta stolnotenisači druge momčadi Kleka, za razliku od prve momčadi, vratili su se kući s dvije pobjede. Prvi susret se igrao u Sesvetama protiv STK Sesvete i pobijedili su rezultatom 4:1. Za Klek II sjajnu igru je pružio Andrej Dubić koji je ostvario 2 pobjede, 1 pobjedu ostvario je iskusni Matija Marković, te par Andrej Dubić – Matija Marković. U drugom susretu stolnotenisači Kleka II igrali su protiv posljednje plasiranog STK Rugvice iz Zagreba, te uvjerljivo pobijedili rezultatom 4:0. Za Klek po jednu pobjedu ostvario je Andrej Dubić, Matija Marković, Filip Dubić, te par Andrej Dubić - Matija Marković. S ove dvije pobjede stolnotenisača Kleka II na tablici od 12 ekipa zauzimaju čvrsto 3. mjesto sa osvojenih 32 boda i omjerom 14 pobjeda i 4 poraza.
U slijedećem 12. kolu II. HSTL stolnotenisači Kleka gostuju u Zagrebu kod STK Remete i u Velikoj Gorici protiv STK Velika Gorica – Stanfar II. Druga mlada momčad stolnotenisača Klek II u 12. kolo III. HSTL igra kod kuće protiv STK Samobor II i STK Samobor III.

GORE

19.

ožujak

5. kolo Županijske stolnoteniske lige

U 5. kolo proljetnog prvenstva Županijske stolnoteniske lige u kojoj nastupa 10 ekipa dana 19.03.2014. godine stolnotenisači Kleka gostovali su u Ozlju gdje su igrali protiv SD Vrhovac i izgubili rezultatom 6:4. Za stolnotenisače Kleka dvije pobjede ostvario je sve bolji Andrej Dubić, te po jednu pobjedu imao je Vladimir Popović i Domagoj Vuković.
Evo rezultata ostalih parova 5. kola Županijske stolnoteniske lige:
- Glazbena sekcija (Zvečaj) – STK Karlovac 1_________2:8,
- Alstom (Karlovac) – HVIDRA (Generalski stol)________6:4,
- STK Aquaestil (Duga Resa) – STK Karlovac 2________9:1,
- Tuškani (Karlovac) – STK Duga Resa______________0:10.
Na tablici nakon 5. kola proljetnog dijela prvo mjesto dijele STK Karlovac 1 i HVIDRA iz Generalskog stola sa po 12 bodova, dok stolnotenisači Kleka zauzimaju 7. mjesto sa 6 bodova i omjerom 2 pobjede i 3 poraza. U slijedećem 6. kolu koje se igra tijekom tjedna stolnotenisači Kleka dočekuju Alstom iz Karlovca.

GORE

14.

ožujak

4. kolo Županijske stolnoteniske lige

U periodu od 10.03. do 14.03.2014. godine odigrano je 4. kolo proljetnog prvenstva Županijske stolnoteniske lige u kojoj sudjeluje 10 ekipa.
14.03.2014. godine u Ogulinu u Maloj športskoj dvorani stolnotenisači Kleka su ugostili STK Aquaestil iz Duga Rese. Nakon dvije pobjede stolnotenisači Kleka izgubili su od dugoreških stolnotenisača rezultatom 2:8.
Za STK Klek jednu pobjedu ostvario je Andrej Dubić, te par Vladimir Popović-Andrej Dubić. Za stolnotenisače Kleka nastupili su još Leo Domitrović i Dražen Sušanj.

Rezultati ostalih parova 4. kola Županijske stolnoteniske lige:
- STK HVIDRA (Generalski stol) - SD Vrhovac (Ozalj)____6:4,
- STK Karlovac 1 - Alstom (Karlovac)________________7:3,
- STK Karlovac 2 – Tuškani (Karlovac)_______________8:2,
- STK Duga Resa – Glazbena sekcija (Zvečaj)_________8:2.

Na tablici nakon 4. kola u vodstvu je HVIDRA iz Generalskog stola sa 12 bodova, drugi STK Karlovac 1 sa osvojenih 9 bodova, a na šestom mjestu je STK Klek sa 6 bodova i omjerom 2 pobjede, 2 poraza. Slijedeće 5. kolo igra se ovog tjedna u kojem stolnotenisači Kleka gostuju u Ozlju kod SD Vrhovac.
Na rang listi najboljih pojedinaca u Županijskoj stolnoteniskoj ligi nalazi se Petar Mačešić iz STK HVIDRA (Generalski stol) sa ukupno 12 pobjeda, drugo mjesto pripada Alenu Pušić isto iz STK HVIDRA s omjerom 11 pobjeda, 1 poraz, a od stolnotenisača Kleka na 7. mjestu nalazi se Andrej Dubić s omjerom 6 pobjeda, 3 poraza. Sve pojedinosti i aktivnosti Stolnoteniskog saveza Karlovačke županije možete pratiti na web stranici www.stolnoteniskisavez-kz.com.

GORE

08.

ožujak

10. kolo II. HSTL, te 3. kolo Županijske stolnoteniske lige

08.03.2014. godine odigrano je 10. kolo II. HSTL – regija Srednja Hrvatska u kojem su stolnotenisači Kleka gostovali u Dugom Selu kod STK Dugo Selo II i STK Dugo Selo III. Igrajući protiv slabije plasiranih na tablici, stolnotenisači Kleka su se vratili kući s polovičnim rezultatom, jednom pobjedom, jednim porazom.
Prvi susret se igrao protiv Dugog Sela II i više nego uvjerljivo pobijedili su rezultatom 4:1. Za STK Klek po dvije pobjede imao je kao i uvijek odlični Ivan Žlimen, jednu pobjedu Bojan Kiribalda, te par Mihalić – Kiribalda, a poraz je doživio Filip Drašković. Drugi susret se igrao protiv STK Dugog Sela III, gdje su stolnotenisači domaćina, Dugog Sela uzvratili za prethodni poraz svojih starijih stolnotenisača i pobijedili rezultatom 4:1.
Jedinu pobjedu za stolnotenisače Kleka imao je Ivan Žlimen, dok su za Klek još nastupili Filip Drašković, Hrvoje Mihalić, par Mihalić – Kiribalda. Stolnotenisači Kleka od 12 ekipa na tablici trenutno zauzimaju 3. mjesto sa osvojenih 28 bodova i omjerom 10 pobjeda i 8 poraza.

Također je istog vikenda odigrano 10. kolo III HSTL – regija Srednja Hrvatska u kojoj nastupaju stolnotenisači STK Kleka II. Igrajući u gostima i to dva susreta stolnotenisači druge momčadi Kleka postigli su kao prva momčad Kleka polovičan rezultat, jedna pobjeda, jedan poraz.
Prvi susret se igrao u Svetoj Nedelji protiv vodećeg na tablici STK Sveta Nedjelja – Novaki, te izgubili rezultatom 4:0. Drugi susret se igrao u Zagrebu kod STK Mladost Iskon, gdje su naši stolnotenisači opravdali visoko treće mjesto na tablici i uvjerljivo pobijedili rezultatom 4:0.
Za Klek dvije pobjede imao je Andrej Dubić, po jednu Matija Marković, Filip Dubić, te par Andrej Dubić - Matija Marković. Ovim izjednačenim rezultatom u gostima, jednom pobjedom, jednim porazom stolnotenisači Kleka II od 12 ekipa na tablici trenutno zauzimaju čvrsto 3. mjesto sa osvojenih 26 bodova i omjerom 11 pobjeda i 4 poraza.

Dana 08.03.2014. godine u posljednjem 8. kolu II. HSTL – Srednja Hrvatska, stolnotenisačice Kleka imale su dva gostovanja, u Zagrebu i Svetom Martinu. Za kraj ovog prvenstva stolnotenisačice Kleka ostvarile su dvije pobjede.
Prvi susret igrao se u Zagrebu protiv posljednje plasiranog STK Rugvice, gdje su naše stolnotenisačice uvjerljivo pobijedile rezultatom 4:0. Drugi susret igrao se u Svetom Martinu protiv istoimenog kluba, STK Sveti Martin i također su naše stolnotenisačice, predvođene Ljubicom Vukelić, pobijedile rezultatom 4:2. Za Klek su po jednu pobjedu ostvarile Ljubica Vukelić, Ira Tišma, Marijana Rendulić, te par Vukelić – Ira Tišma, a nastupila je i Marija Rendulić.
U II. ligi stolnotenisačice Kleka završile su prvenstvo na 4. mjestu sa osvojenih 18 bodova i omjerom 6 pobjede i 6 poraza. Još jedan podatak, nakon 30 godina neigranja aktivnog stolnog tenisa u Ogulinu, naše mlade stolnotenisačice predvođene iskusnom Ljubicom Vukelić po prvi puta zaigrale su uspješno na službenim natjecanjima. Ovakvim rezultatom posebno je ponosna uprava kluba, koja ih je dočekala i prigodno počastila.

Dok stolnotenisačice idu na mali odmor, jer im predstoje turniri u 4. mjesecu, stolnotenisači Kleka nastavljaju prvenstvo, te tako u slijedećem 11. kolu igraju kod kuće protiv STK Zaboka i STK Zagorec iz Krapine.
Druga mlada momčad Klek II ponovno gostuju i to u Zagrebu protiv STK Rugvice i STK Sesvete.

GORE

01.

ožujak

Zaostali susret 9. kola II. HSTL i 2. kolo Županijske stolnoteniske lige (proljetni dio)

01.03.2014. godine odigran je zaostali susret 9. kolo II. HSTL – regija Srednja Hrvatska u kojem su stolnotenisači Kleka kao domaćini igrali protiv STK Zagreb II. Nakon niza od četiri pobjede, stolnotenisači Kleka nisu se proslavili u ovom kolu, te su izgubili rezultatom 4:1. Jedinu pobjedu za stolnotenisače Kleka imao je Ivan Žlimen. Ovim porazom STK Klek spustio se za jednu stepenicu niže, te se od 12 klubova trenutno nalazi na 4. mjestu, s omjerom 9 pobjeda, 7 poraza.
Također, ovog vikenda odigran je zaostali susret 7. kola II. HSTL – regija srednja Hrvatska u kojem su stolnotenisačice Kleka ugostile vodeći sastav STK Mladost – Iskon II. Bez obzira na stanje na tablici favorizirane gošće, iako nemaju niti jedan poraz doputovale su u punom sastavu, te su šanse naših stolnotenisačica za pobjedu bile minimalne. Stolnotenisačice Mladosti – Iskon II pobijedile su rezultatom 4:0. Iako rezultat pokazuje visoku pobjedu gostiju, naše stolnotenisačice pružile su znatan otpor, te u pojedinačnim susretima rezultat je bio tijesan i neizvjestan. Stolnotenisačice Kleka na tablici i dalje zauzimaju 4. mjesto II. HSTL.
Sljedećeg vikenda stolnotenisači Kleka igraju u gostima u Dugom Selu protiv STK Dugo Selo II i STK Dugo Selo III, također mladi stolnotenisači Kleka II u goste idu vodećem STK Sveta Nedjelja-Novaki II i STK Mladost-Iskon iz Zagreba. Uz stolnotenisače i stolnotenisačice Kleka u sljedećem kolu igraju u gostima i to protiv dvije posljednje plasirane ekipe STK Rugvica iz Zagreba i STK Sveti Martin.
Ovog tjedna, tj. u periodu od 24.02. do 01.03. 2014. godine odigrano je 2. kolo proljetnog prvenstva Županijske stolnoteniske lige u kojoj sudjeluje 9 ekipa. U ovom kolu stolnotenisači Kleka bili su slobodni, a evo rezultata ostalih parova 2. kola Županijske stolnoteniske lige:
- HVIDR-a (Generalski Stol) – STK Karlovac 2____7:3,
- STK Karlovac 1 – STK Aquaestil (Duga Resa)___8:2,
- STK Duga Resa – SD Vrhovac (Ozalj)_________9:1,
- Glazbena sekcija (Zvečaj) - Alstom (Karlovac)___3:7.
U slijedećem 3. kolu koje se igra tijekom tjedna stolnotenisači Kleka gostuju u Karlovcu protiv STK Karlovac 2.

GORE

22.

veljača

Odigrano 9. kolo II. HSTL – regija srednja Hrvatska

Dana 22.02.2014. godine odigrano 9. kolo III. HSTL – regija Srednja Hrvatska u kojem su stolnotenisači Kleka II kao domaćini igrali dva susreta i to protiv stolnotenisača STK Marathona iz Zagreba i STK Zagreb III. Nakon uspješnog nastupa u proteklom kolu, u kojem su stolnotenisači Kleka II u gostima zabilježili dvije vrijedne pobjede i ovaj put nastavili su pobjednički niz.
Prvi susret igro se protiv STK Marathon iz Zagreba, gdje su Klekovci pobijedili rezultatom 4:1. U početku susreta mladi stolnotenisači Kleka nisu krenuli najbolje, Andrej Dubić kao prvi igrač za stolom izgubio je prvi susret od stolnotenisača Marathona, da bi potom rezultat na 1:1 poravnao sve bolji Filip Kučinić. Zatim je izvrsnu igru pružio Domagoj Vuković koji je rezultatom 3:2 u setovima pobijedio gostujućem igrača, te doveo STK Klek II u vodstvo rezultatom 2:1. U igri parovi u kojem po ustaljenom pravilu za Klek II nastupaju Andrej Dubić – Domagoj Vuković pružili su odličnu igru i rutinski pobijedili goste u setovima 3:0 i povisili rezultat na 3:1. Konačni rezultat 4:1 za STK Klek II zaključio je Andrej Dubić, koji je opravdao povjerenje prvog igrača i rutinski pobijedio stolnotenisača Marathona 3:0 u setovima.
Stolnotenisači Kleka II igrati su i drugi susret i to protiv stolnotenisača STK Zagreb III i uvjerljivo pobijedili rezultatom 4:0. Dvije pobjede ostvario je Andrej Dubić, po jednu Filip Kučinić te par Dubić – Vuković. Ovim važnim pobjedama stolnotenisači Kleka II učvrstili su 3. mjesto na tablici III. HSTL sa ukupno osvojenih 26 boda i omjerom 11 pobjeda i 4 poraza.
Pored mladih stolnotenisača ovog vikenda nastupile su i stolnotenisačice Kleka. U 7. kolu II HSTL – Srednja Hrvatska, stolnotenisačice Kleka kod kuće igrale su protiv STK Velika Gorica – Stanfar i uvjerljivo pobijedile rezultatom 4:0. Za Klek po dvije pobjede imala je Ljubica Vukelić, po jednu pobjedu zabilježila je Marija i Marijana Rendulić te par Vukelić – Ira Tišma. Ovom pobjedom stolnotenisačice Kleka popele se na tablici za jedno mjesto više, te trenutno zauzimaju 4. mjesto II. HSTL, s time što imaju jednu zaostalu utakmicu.
Slijedeće kolo stolnotenisači Kleka igraju u gostima u Dugom Selu protiv STK Dugo Selo II i STK Dugo Selo III, također mladi stolnotenisači Kleka II u goste idu vodećem STK Sveta Nedjelja-Novaki II i STK Mladost-Iskon iz Zagreba. Pored stolnotenisača i stolnotenisačice Kleka u sljedećem kolu igraju u gostima i to protiv dvije posljednje plasirane ekipe STK Rugvica iz Zagreba i STK Sveti Martin.
Ovog tjedna započelo je proljetno prvenstvo Županijske stolnoteniske lige u kojoj sudjeluje 9 ekipa. U srijedu, 19.02.2014. godine u Ogulinu u Maloj športskoj dvorani u 1. kolu stolnotenisači Kleka su bili domaćini stolnotenisačima HVIDR-e iz Generalskog stola i izgubili rezultatom 3:7. Po jednu pobjedu za Klek ostvario je Andrej Dubić, Domagoj Vuković i Filip Kučinić.
Evo rezultata ostalih parova 1. kola proljetnog dijela Županijske stolnoteniske lige:
- SD Vrhovac (Ozalj) – Glazbena sekcija (Zvečaj)__6:4,
- STK Aquaestil – STK Duga Resa_____________7:3,
- STK Karlovac 2 – STK Karlovac 1_____________3:7,
- slobodan Alstom (Karlovac).
U slijedećem kolu koje se igra tijekom tjedna stolnotenisači Kleka su slobodni.

GORE

15.

veljača

Odigrano nepotpuno 9. kolo II. HSTL – regija srednja Hrvatska

15.02.2014.godine odigrano je 9. kolo II. HSTL – regija Srednja Hrvatska u kojem su stolnotenisači Kleka kao domaćini igrali protiv stolnotenisača TIS-a iz Zagreba. Nakon uspješnog nastupa u proteklom kolu, u kojem su stolnotenisači Kleka zabilježili dvije pobjede, i ovaj put su nastavili pobjednički niz i tako pobijedili STK TIS iz Zagreba rezultatom 4:1.
Zasluge svakako pripadaju sve boljem Ivanu Žlimenu koji je sa svoje dvije pobjede i pobjedom u paru sa Bojanom Kilibardom donio važne bodove Kleku. Treba naglasiti i pojedinačnu pobjedu Kiribalde, a jedni poraz imao je Filip Drašković. Ovim dobrim rezultatima STK Klek se popeo na 3. mjesto sa osvojena 24 boda i omjerom 9 pobjeda i 6 poraza.
Pored stolnotenisača ovog vikenda, tj. dana 15.02.2014. godine nastupile su i stolnotenisačice Kleka. U zaostalom susretu 6. kolu II HSTL – Srednja Hrvatska, stolnotenisačice Kleka gostovale su u Samoboru kod STK Samobora i izgubile rezultatom 4:2. Za Klek je i ovaj put dobro igrala Ljubica Vukelić, koja je ostvarila dvije pobjede. Za Klek su još igrale Marija Rendulić, Ira Tišma i Marijana Rendulić, ali svojim skromnim iskustvom nisu mogle parirati daleko iskusnijim stolnotenisačicama Samobora pa su izgubile pojedinačne susrete.
U II. ligi stolnotenisačice Kleka se na tablici nalaze na 5. mjestu s omjerom 2 pobjede i 5 poraza te imaju još zaostalu jednu utakmicu.
Slijedećeg vikenda stolnotenisači Kleka igraju kod kuće protiv STK Zagreb II, a isto tako i STK Klek II je domaćin STK Zagrebu III i STK Marathon iz Zagreba. Pored stolnotenisača i stolnotenisačice Kleka kao domaćini u slijedećem 7. kolu II HSTL dočekuju vodeći STK Mladost – Iskon II iz Zagreba, te STK Veliku Goricu – Stanfari.

GORE

08.

veljača

Odigrano 8. kolo II. i III. HSTL – srednja Hrvatska

08.02.2014. godine odigrano je 8. kolo II. HSTL – regija Srednja Hrvatska u kojem su stolnotenisači Kleka imali dva gostovanja i to kod STK Aquaestil iz Duga Rese i STK Duga Resa iz Zvečaja.
Nakon dugo vremena stolnotenisači Kleka su se vratili kući ponosno uzdignute glave, odnosno u gostima su ostvarili dvije pobjede. Prvi susret se igrao u Dugoj Resi gdje su naši stolnotenisači odmjerili snage sa stolnotenisačima Aquaestila i više nego uvjerljivo pobijedili rezultatom 4:1.Za STK Klek po dvije pobjede imao je sve bolji Ivan Žlimen, jednu pobjedu Bojan Kiribalda i Filip Drašković, dok su par Žlimen – Kiribalda pretrpjeli poraz.
Drugi susret se igrao u Zvečaju i to protiv STK Duga Rese, gdje su naši stolnotenisači pokazali znanje i volju u odnosu na prethodne utakmice i također, uvjerljivo pobijedili stolnotenisače STK Duga Rese rezultatom 4:2. Za Klek je dvije pobjede imao uvjerljivi Ivan Žlimen, jednu Bojan Kiribalda te par Žlimen – Kiribalda, dok je poraze doživio Filip Drašković i Kiribalda. Stolnotenisači Kleka od 12 ekipa na tablici trenutno zauzimaju 5. mjesto sa osvojena 22 boda i omjerom 8 pobjeda i 6 poraza.
Također, dana 08.02.2014. godine odigrano je 8. kolo III HSTL – regija Srednja Hrvatska u kojoj nastupaju stolnotenisači STK Kleka II. Igrajući u gostima i to dva susreta stolnotenisači druge momčadi Kleka po uzoru na prvu momčad postigli su veliki uspjeh i isto tako vratili se kući s dvije velike pobjede. Prvi susret se igrao u gostima u Velikoj Gorici protiv STK Velika Gorica – Stanfari III i pobijedili su tijesno, ali zasluženo rezultatom 4:3. Kod rezultata 3:3 odlučujući susret igrao je Filip Kučinić, koji je svojim iskustvom i sjajnom igrom pobijedio protivnika u setovima 3:1 i tako donio klubu važne bodove. Pored Filipa Kučinića po jednu pobjedu za Klek ostvario je Andrej Dubić, Domagoj Vuković i par Dubić – Vuković.
Drugi susret se igrao u Zaboku protiv drugoplasiranog STK Zabok II. U susretu u kojem stolnotenisači Kleka II nisu imali šanse za pobjedom protiv jakog Zaboka, iznenadili su svojom sjajnom igrom i borbenošću sve prisutne i kao u prethodnom susretu pobijedili rezultatom 4:3.
U reprizi prethodnog susreta kod rezultata 3:3, za stolnotenisače Kleka, odlučujući susret igrao je ovaj puta Domagoj Vuković koji je svojom smirenošću i preciznošću savladao igrača Zaboka Ivana Tuđu rezultatom u setovima 3:1. Inače u ovom susretu pored dvije pobjede Domagoja Vukovića po jednu pobjedu ostvarili su odlični Andrej Dubić i Filip Kučinić. Ovim važnim pobjedama, stolnotenisači Kleka II od 12 ekipa na tablici trenutno zauzimaju 3. mjesto sa osvojena 22 boda i omjerom 9 pobjeda i 4 poraza.
Pored stolnotenisača ovog vikenda nastupile su i stolnotenisačice Kleka. U 6. kolu II HSTL – srednja Hrvatska, stolnotenisačice Kleka gostovale su u Svetoj Nedelji kod drugoplasirane momčadi prvenstva STK Sveta Nedjelja – Novaki i izgubile rezultatom 4:0. Za stolnotenisačice Kleka igrale su Marijana Rendulić, Ira Tišma i Marija Rendulić. U ovom kolu trebao se igrati još jedan susret i to protiv STK Samobora, a koji je na zahtjev stolnotenisačica Samobora odgođen. U II. ligi stolnotenisačice Kleka se na tablici nalaze na 5. mjestu s omjerom 2 pobjede i 4 poraza, s time što imaju još zaostala dva susreta.
U slijedećem 9. kolo stolnotenisači Kleka igraju kod kuće protiv STK Zagreb II i STK TISA iz Zagreba. Također i STK Klek II je domaćin STK Zagrebu III i STK Marathon iz Zagreba. Pored stolnotenisača i stolnotenisačice Kleka kao domaćini u slijedećem 7. kolu II HSTL dočekuju vodeći STK Mladost – Iskon II iz Zagreba, te STK Veliku Goricu – Stanfari.
U četvrtak u Ogulinu održan je 4. sastanak izvršnog odbora Stolnoteniskog saveza Karlovačke županije, gdje je između ostalog određen početak proljetnog prvenstva Županijske stolnoteniske lige. Ovom prilikom pozivaju se sve zainteresirane udruge, sportska društva da se odazovu sastanku, tj plenumu klubova koji će se održati u Zvečaju u prostoru STK Duga Resa i to dana 13.02.2014. god. (četvrtak) s početkom u 19,00 sati.

GORE

25.

siječanj

Odigrano 7. kolo II. i III. HSTL- regija srednja Hrvatska (početak proljetnog prvenstva)

25.01.2014.godine odigrano je 7. kolo II. HSTL – regija Srednja Hrvatska gdje su stolnotenisači Kleka igrali protiv vodećeg STK Sveta Nedelja-Novaki. Iako STK Klek nije planirao osvojiti bodove, jer vodeća momčad na tablici Sveta Nedjelja- Novaki nema zabilježenog poraza u dosadašnjem dijelu prvenstva, malo zabrinjava rezultat i slaba igrača stolnotenisača Kleka. Konačni rezultat je bio 4:0 za STK Sveta Nedjelja-Novaki. Za Klek su nastupili Ivan Žlimen, Filip Drašković i Bojan Kiribalda. Stolnotenisači Kleka od 12 ekipa trenutno zauzimaju 5. mjesto na tablici sa osvojenih 17 bodova i omjerom 6 pobjeda i 5 poraza.
Također, 25.01.2014.godine odigrano 7. kolo III HSTL – regija Srednja Hrvatska u kojoj nastupaju stolnotenisači STK Kleka II. U Dugom Selu je odigran susret protiv istoimenog kluba STK Dugo selo IV. Iznenađujuće dobre mečeve odigrali su domaćini i pobijedili STK Klek rezultatom 4:3. Inače STK Dugo selo IV se nalazi na pretposljednjem mjestu sa svega 2 pobjede. Dobrom i požrtvovanom igrom uspjeli su iznenaditi stolnotenisače Kleka koji se nalaze na 3 mjestu i u borbi su za sam vrh tablice. Za STK Klek je po jednu pobjedu ostvario Andrej Dubić, Domagoj Vuković i par Dubić – Vuković, dok je dva poraza imao Filip Kučinić, te je po jedan poraz doživio Andrej Dubić i Domagoj Vuković.
U sljedećem 8. kolo stolnotenisači Kleka igraju u gostima protiv STK Duga Resa II i STK Aquaestila iz Duga Rese, dok druga momčad STK Klek II, također gostuju kod STK Velika Gorica-Stanfari III i kod STK Zabok II.

GORE

Natjecanja

Natjecanja u 2014. godini