15.

prosinac

Odigrano zaostalo 6. kolo III. HSTL – Srednja Hrvatska

15.12.2013. godine stolnotenisači Kleka II odigrali su zaostalo 6. kolo III. HSTL – regija Srednja Hrvatska. Gostovali su u Samoboru gdje su igrali protiv STK Samobor II i STK Samobor III. U oba susreta naši stolnotenisači zabilježili su dvije vrlo važne pobjede.
U prvom susretu igrali su protiv STK Samobora II i pobijedili rezultatom 4:2. Za Klek II je po dvije pobjede imao sve bolji Andrej Dubić, a po jednu Filip Kučinić i Domagoj Vuković. U drugom susretu stolnotenisači Kleka igrali su protiv Samobora III i uvjerljivo nadigrali stolnotenisače Samobora rezultatom 4:1.
Za Klek je ponovno dobro igrao Andrej Dubić ostvarivši dvije pobjede, a ukupnoj pobjedi STK Kleka sa po jednom pobjedom pridružili su se odlični Filip Kučinić i Domagoj Vuković.
Nakon završenog jesenskog dijela prvenstava stolnotenisači Kleka II od 12 ekipa zauzimaju odlično 3. mjesto na tablici.

GORE

11.

prosinac

Posljednje 9. kolo Županijske stolnoteniske lige

Posljednje 9. kolo Županijske stolnoteniske lige 11.12.2013. godine u maloj športskoj dvorani u Ogulinu. Stolnotenisači Kleka ugostili su stolnotenisače Karlovca I pri čem su gosti iz Karlovca pokazali svoje znanje i u raspoloženoj i nadahnutoj igri uvjerljivo savladali domaće stolnotenisače rezultatom 9:1. Jedinu pobjedu za Klek ostvario je Vladimir Popović, a igrali su još Andrej Dubić i Domagoj Vuković.

Rezultati ostalih parova 9. kola Županijske stolnoteniske lige:
- STK Karlovac 2 – STK Duga Resa___________________1:9,
- STK Aquaestil (D. Resa) – Glazbena sekcija (Zvečaj)_____6:4,
- SD Vrhovac (Ozalj) – Alstom (Karlovac)________________2:8,
- slobodan HVIDRA (Generalski Stol).

Na tablici nakon 9. kola na prvom mjestu nalazi se HVIDRA iz Generalskog stola s maksimalnih 24 boda, na drugom mjestu STK Duga Resa s 21 boda, dok je STK Klek na 6. mjestu s osvojenih 9 bodova, s omjerom 3 pobjede i 5 poraza.

GORE

08.

prosinac

8. kolo Županijske stolnoteniske lige

Pretposljednje 8. kolo županijske stolnoteniske lige odigrano je 08.12.2013. godine. Stolnotenisači Kleka su gostovali kod drugoplasiranog STK Duga Resa i tijesno izgubili rezultatom 6:4.
Kod Kleka i ovaj puta dobru igru pružio je Andrej Dubić, koji je zabilježio dvije pobjede i jedan poraz. Nastup je imao i Domagoj Vuković s omjerom jedna pobjeda i dva poraza te Dražen Sušanj s jednom pobjedom i dva poraza. Kod rezultata 5:4 za STK Duga Resa odlučivao je susret u paru u kojem su Andrej Dubić – Domagoj Vuković protiv para Tomislava Špehara – Daria Fudurića. Naši su stolnotenisači izgubili u do kraja neizvjesnom i napetom susretu s 3:2 u setovima. Tako je stolnotenisačima Kleka malo nedostajalo da izvuku bod s teškog gostovanja.

Rezultati ostalih parova 8. kola Županijske stolnoteniske lige:
- Alstom (Karlovac) – STK Aquaestil (Duga Resa)_____4 : 6,
- Glazbena sekcija (Zvečaj) - STK Karlovac 2_________5: 5,
- STK Karlovac 1 - HVIDRA (Generalski stol)_________2 : 8,
- slobodan SD Vrhovac (Ozalj).

Na tablici nakon 8. kola na prvom mjestu nalazi se HVIDRA iz Generalskog stola s 24 boda, koja je kolo prije završetka prvenstva osigurala naslov prvaka. Na drugom mjestu je STK Duga Resa s 18 bodova, dok je STK Klek na šestom mjestu s osvojenih 9 bodova, s omjerom 3 pobjede i 4 poraza. Slijedeće posljednje 9. kolo igra se ovog tjedna gdje stolnotenisači Kleka dočekuju STK Karlovac 1.
Na rang listi najboljih pojedinaca u Županijskoj stolnoteniskoj ligi nalazi se Petar Mačešić iz STK HVIDRA (Generalski stol) s 18 pobjeda i 2 poraza, drugo mjesto pripada Tomislavu Špeharu iz STK Duga Resa sa omjerom 19 pobjeda i 2 poraza, a od stolnotenisača STK Kleka najuspješniji je Andrej Dubić koji je s 11. mjesta skočio na 7. mjesto s omjerom 14 pobjeda i 7 poraza. Na kraju prvenstva u Ogulinu održat će se turnir najboljih 16 rangiranih stolnotenisača stolnoteniske lige Karlovačke županije.

GORE

07.

prosinac

Pojedinačno prvenstvo Karlovačke županije u stolnom tenisu

07.12.2013.godine u Ogulinu u Maloj športskoj dvorani održano je prvo pojedinačno prvenstvo na nivou Karlovačke županije za uzraste najmlađih kadeta i najmlađih kadetkinja, mlađih kadeta i mlađih kadetkinja, te kadeta i kadetkinja. Organizator tog prvenstva je Stolnoteniski klub Klek, dok je pokrovitelj bio Stolnoteniski savez Karlovačke županije. Ovo prvenstvo je inače predviđeno kalendarskim natjecanjem Stolnoteniskog saveza za sezonu 2013/14. godinu Ukupno je sudjelovalo 34 stolnotenisačica i stolnotenisača koji su bili raspoređeni po skupinama. Igrao je svatko sa svakim, a poslije sistemom na ispadanje. Odaziv igrača je bio više nego očekivan, a sve to u prepunoj dvorani popratili su ljubitelji stolnog tenisa, kao i roditelji djece. Evo rezultata po kategorijama.

U kategoriji najmlađih kadetkinja:
1. Ela Zausnig
2. Petra Turkalj iz STK Kleka,
3. Laura Rukavina

U kategoriji najmlađih kadeta:
1. Ante Cindrić iz STK Kleka,
2. Filip Dubić iz STK Kleka,
3. Josip Miletić iz STK Kleka

U kategoriji mlađih kadetkinja:
1. Barbara Dobrinić iz STK Aquaestil,
2. Ana Stepinac iz STK Aquaetsil,
3. Ema Trgovčić iz STk Aquaestil

U kategoriji mlađih kadeta:
1. Renato Prebeg iz STK Kleka
2. Karlo Ban
3. Filip Bursić

U kategoriji kadetkinja:
1. Ema Marn iz STK Aquaestil,
2. Ana Trbuščić iz STK Aquaestil,
3.Ira Tišma iz STK Kleka

U kategoriji kadeta:
1. Luka Mateša
2. Filip Bursić
3. Marko Turkalj iz STK Klek

Po završetku prvenstva najboljima u svim kategorijama od strane predsjednika Stolnoteniskog saveza Karlovačke županije, Mladena Dubića podijeljeni su pehari, dok su ostalim sudionicima podijeljene medalje. Pored nagrada Stolnoteniski savez pobrinuo se i za sudionike s hranom i sokovima. Svakako treba pohvaliti organizatora STK Klek, te trenericu Kluba, Ljubicu Vukelić, koja je vodila natjecanje. Ovo prvenstvo pokazalo je veliki interes djece i mladih, kao i zapažen napredak u stolnom tenisu, a jedna od sliedećih zadaća Stolnoteniskog saveza biti će organiziranje više takvih prvenstava, odnosno turnira na nivou Karlovačke županije za navedene uzraste.
Slijedeći korak Stolnoteniskog saveza Karlovačke županije je organiziranje pojedinačnog prvenstva u stolnom tenisu na nivo Županije za juniore, juniorke, seniore i seniorke koje će se održati 14.12. u subotu u Zvečaju s početkom u 9,00 sati. Organizator tog prvenstva je STK Duga Resa, a pokrovitelj Stolnoteniski savez Karlovačke županije. Pojedinosti i moguće prijave za gore navedene kategorije mogu se potražiti na web. stranici stolnoteniski savez-kz.com ili se svi zainteresirani za ovo prvenstvo mogu prijaviti svakog dana do četvrtka, odnosno do 12.12. u Maloj športskoj dvorani od 17,00 sati.

GORE

01.

prosinac

7. kolo II. HSTL – regija Srednja Hrvatska

Odigrano je 7. kolo Županijske stolnoteniske lige. U nedjelju, 01.12.2013. godine stolnotenisači Kleka ugostili su stolnotenisače Glazbene sekcije iz Zvečaja te su pobjedu, u zanimljivom i do kraja neizvjesnom susretu, ostvarili domaći stolnotenisači rezultatom 6:4. Kod Kleka sve bolje nastupe ima Andrej Dubić, koji je sa svoje tri pobjede i presudnom pobjedom u paru sa Domagojom Vukovićem donio važne bodove svome klubu. Svakako treba pohvaliti i rezultat Matije Markovića i Vladimira Popovića koji su također svojim pobjedama pridonijeli ovom uspjehu.

Rezultati ostalih parova 7. kola Županijske stolnoteniske lige:
- STK Karlovac 2 – Alstom (Karlovac)__________________5 : 5,
- STK Aquaestil (D. Resa) – SD Vrhovac (Ozalj)__________10: 0,
- HVIDRA (Generalski stol) – STK Duga Resa odgođeno,
- slobodan STK Karlovac 1.

Na tablici nakon 7. kola na prvom mjestu i dalje nalazi se HVIDRA iz Generalskog stola s maksimalnih 18 bodova, na drugom mjestu STK Duga Resa s 15 bodova i utakmicom manje, dok je STK Klek na 6. mjestu s osvojenih 9 bodova, s omjerom od 3 pobjede i 3 poraza.

GORE

30.

studeni

6. kolo II. HSTL – regija Srednja Hrvatska

Dana 30.11.2013. godine odigrano 6. kolo II. HSTL – regija Srednja Hrvatska, gdje su stolnotenisači Kleka kao domaćini igrali protiv stolnotenisača STK Remete iz Zagreba te stolnotenisača STK Velika Gorica-Stanfar II. U oba susreta STK Klek je zabilježio pobjede. U prvom susretu stolnotenisači Kleka igrali su protiv STK Remete i pobijedili rezultatom 4:1.
Za Klek je po dvije pobjede imao Ivan Žlimen, jednu Bojan Kiribalda te par Žlimen-Kiribalda, dok je poraz doživio Filip Drašković. U drugom susretu stolnotenisači Kleka uvjerljivo su pobijedili STK Velika Gorica-Stanfar II rezultatom 4:0. Za Klek je po dvije pobjede ostvario Ivan Žlimen, jednu Filip Drašković te par Žlimen - Kiribalda. Stolnotenisači Kleka od 12 ekipa trenutno zauzimaju 3. mjesto na tablici.

GORE

22.

studeni

6. kolo Županijske stolnoteniske lige

22.11.2013. godine stolnotenisači Kleka u 6. kolu Županijske stolnoteniske lige gostovali su kod STK Alstom iz Karlovca, te izgubili rezultatom 6:4. U nadasve izjednačenom i neizvjesnom susretu prevagnulo je iskustvo domaće ekipe, posebno igrača Alstoma, Franje Capana koji je svojim bogatim znanjem i iskustvom donio bodove svojoj momčadi. Za STK Klek po dvije pobjede ostvario je Andrej Dubić, jednu Vladimir Popović, te par Andrej Dubić – Domagoj Vuković.

Evo rezultata ostalih parova 6. kola Županijske stolnoteniske lige:
- SD Vrhovac (Ozalj) – STK Karlovac 2________________6 : 4,
- STK Duga Resa – STK Karlovac 1__________________8 : 2,
- Glazbena sekcija (Zvečaj) – HVIDRA (Generalski stol)___3 : 7,
- slobodan STK Aquaestil iz Duga Rese.

Na tablici nakon 6. kola nalazi se HVIDRA iz Generalskog stola sa maksimalnih 18 bodova, na drugom mjestu STK Duga Resa sa 15 bodova i utakmicom manje, dok je STK Klek na 6. mjestu s osvojenih šest bodova. Slijedeće 7. kolo igra se ovog tjedna u kojem su stolnotenisači Kleka domaćini Glazbenoj sekciji iz Zvečaja.
Na rang listi najboljih pojedinaca u Županijskoj stolnoteniskoj ligi nalazi se Petar Mačešić iz STK HVIDRA (Generalski stol) sa svih 18 pobjeda, drugo mjesto pripada Tomislavu Špeharu iz STK Duga Resa, a od stolnotenisača STK Kleka na 11. mjestu nalazi se Andrej Dubić s omjerom 9 pobjeda i 6 poraza. Za napomenuti je da sve pojedinosti i aktivnosti o Stolnoteniskom savezu Karlovačke županije možete pratiti na web. stranici stolnoteniski savez-kz.com.
Inače, stolnotenisači Kleka sljedećeg vikenda igraju 6. kolo II. HSTL – regija Srednja Hrvatska gdje kao domaćini dočekuju stolnotenisače STK Remeta i stolnotenisače STK Velike Gorice-Stanfari II, dok druga momčad STK Klek II koja sudjeluju u III. HSTL – regija Srednja Hrvatska gostuje u Samoboru kod STK Samobora II i Samobora III.

GORE

18.

studeni

Memorijalni turnir "Antun Tova Stipančić"

Od 18. do 20.11.2013.god. u Zagrebu u Domu športova održan je 21. Memorijalni međunarodni stolnoteniski turnir "Antun Tova Stipančić". Inače je ovo drugi turnir po masovnosti u Hrvatskoj, iza "Zagipinga". Na turniru je sudjelovalo ukupno 562 stolnotenisača i stolnotenisačica iz 8 država. Na istom turniru, već po tradiciji nastupili su i stolnotenisači STK Klek i to u kategorijama najmlađih kadeta, kadeta i juniora.

NASTUP PO KATEGORIJAMA: - u kategoriji najmlađi kadeti nastupili su: Filip Dubić i Ante Cindrić,
- u kategoriji kadetkinja: Marijana Rendulić i Ira Tišma,
- u kategoriji juniora: Andrej Dubić

Prvog dana turnira, u petak nastup je imao Andrej Dubić u kategoriji juniora. Razigravajući po skupinama Andrej Dubić je izgubio od Marka Drakovića iz STK Joola iz Zagreba rezultatom 3:0, da bi potom pobijedio Matea Dubinjaka iz STK Graničar iz Slavonskog Broda rezultatom 3:0. Ovim rezultatom ostvario je plasman u završnicu turnira, gdje se u prvom kolu susreo sa Mihaelom Hribar, igračem STK Krka iz Slovenije, te izgubio rezultatom 3:0.
Drugog dana, u subotu nastup su u najmlađoj kategoriji imali Ante Cindrić i Filip Dubić. Razigravajući prvo po skupinama Filip i Ante nisu imali uspjeha da prođu skupine. Filip Dubić je izgubio od igrača Petra Znika iz STK Samobora i Borne Stojčića iz STK Crikvenice, rezultatom 3:0, odnosno 3:1. Ante Cindrić je izgubio od Andrea Milohanovića iz STK Pula, te od Lovre Selara iz Slovenije, rezultatom po 3:1, dok je jedinu pobjedu ostvario protiv Luke Kramarića iz STK Zaboka rezultatom 3:1. Ovim rezultatom Ante Cindrić je osvojio 3 mjesto u skupini, što mu je bilo nedostatno za nastavak natjecanja. U kategoriji kadetkinja STK Klek nastupile su Ira Tišma i Marijana Rendulić. Razigravajući po skupinama Marijana i Ira nisu imali uspjeha,te se nisu uspjele plasirati u daljnje takmičenje, tj u samu završnicu turnira.
Odigrano je i 5. kolo Županijske stolnoteniske lige u kojoj nastupaju stolnotenisači Kleka. Ovog tjedna, tj. u petak stolnotenisači Kleka su bili domaćini SD Vrhovac iz Ozlja, te pobijedili rezultatom 6:4. Za STK Klek tri pobjede ostvario je Andrej Dubić, dvije pobjede imao je Vladimir Popović, te jednu Ljubica Vukelić, a još su nastupili Filip Kučinić i Leo Domitrović.

Evo rezultata ostalih parova 5. kola Županijske stolnoteniske lige:
- STK Karlovac 1 – Glazbena sekcija (Zvečaj)______7:3,
- HVIDRA (Generalski stol) - Alstom (Karlovac)_____6:4,
- STK Karlovac 2 – STK Aquaestil iz Duga Rese____1:9,
- slobodan STK Duga Resa.

Na tablici nakon 5. kola na prvom mjestu nalazi se HVIDRA iz Generalskog stola sa 15 bodova, a drugi je STK Duga Rese koja ima 12 bodova i utakmicu manje. Stolnotenisači Kleka trenutno zauzimaju 6. mjesto od 9 ekipa, a slijedeće 6. kolo igra se ovog tjedna gdje STK Klek gostuje kod Alstom iz Karlovaca u Karlovcu.

GORE

09.

studeni

5. kolo II. i III. HSTL – srednja Hrvatska

09.11.2013. godine odigrano je 5. kolo II. HSTL – regija Srednja Hrvatska, gdje su stolnotenisači Kleka gostovali kod vodećeg STK Zagorec iz Krapine i kod STK Zaboka te u oba susreta doživjeli poraze. Kod vodećeg STK Zagorec iz Krapine stolnotenisači Kleka nastupili su bez Filipa Draškovića koji je zbog bolesti morao izostati i tako oslabljeni nisu imali nikakve šanse da bi rezultat okrenuli u svoju korist. Stolnotenisači Kleka izgubili su rezultatom 4:2. Za Klek su pobjede ostvarili Ivan Žlimen i Bojan Kiribalda, a nastupio je još Hrvoje Mihalić. U drugom susretu stolnotenisači Kleka igrali su protiv STK Zabok i izgubili rezultatom 4:2. Po jednu pobjedu za STK Klek ostvario je Ivan Žlimen, te par Žlimen-Kiribalda. Stolnotenisači Kleka od 12 ekipa trenutno zauzimaju 4. mjesto na tablici.
Istog vikenda odigrano je i 5. kolo III HSTL – regija Srednja Hrvatska u kojoj nastupaju stolnotenisači STK Kleka II. U Školskoj športskoj dvorani u Ogulinu odigran je susret protiv STK Sesvete. U krajnje neizvjesnom i dramatičnom susretu stolnotenisači Kleka II uspjeli su pobijediti rezultatom 4:3. U odlučujućem sedmom setu kod rezultata 3:3 Dražen Sušanj je svojim iskustvom i smirenošću uspio pobijediti igrača Sesveta i donijeti bitne bodove klubu . Svakako treba pohvaliti igru Domagoja Vukovića koji je sa svoje dvije pobjede pridonesao ostvarenju pobjede. Još jednu pobjedu za STK Klek II ostvario je Andrej Dubić, a nastupio je još Leo Domitrović. Drugi susret stolnotenisači Kleka II trebali su odigrati protiv stolnotenisača STK Rugvice iz Zagreba, ali gosti nisu doputovali te će taj susret biti registriran 4:0 za Klek II. Stolnotenisači Kleka II od 12 ekipa trenutno zauzimaju 3. mjesto na tablici. U sljedećem 6. kolo stolnotenisači Kleka igraju kod kuće protiv STK Remete i STK Velike Gorice-Stanfari II, dok druga momčad STK Klek II gostuju kod STK Samobora II i III.
Odigrano je i 4. kolo II. Hrvatske stolnoteniske lige – regija Srednja Hrvatska u kojom nastupaju stolnotenisačice STK Kleka. U subotu nakon odigranog susreta stolnotenisača, nastupile su i stolnotenisačice koje su ugostile STK Sveti Martin. Na opće zadovoljstvo svih prisutnih u dvorani, stolnotenisačice Kleka pobijedile su rezultatom 4:1 i zabilježile svoju drugu pobjedu. Svakako pohvale idu trenerici i igračici Kleka, Ljubici Vukelić koja je sa svoje dvije pobjede i pobjedom u paru sa Irom Tišmom pridonijela ostvarenju druge pobjede. Pohvale idu i mladoj Marijani Rendulić koja je svojom igrom i pobjedom pridonijela sveukupnom uspjehu kluba, a nastupila je i njezina sestra Marija Rendulić. Stolnotenisačice Kleka trebale su odigrati još jedan susret i to protiv STK Rugvice, ali taj susret je odgođen zbog bolesti njihovih igračica. Od ukupno sedam ekipa stolnotenisačice Kleka zauzimaju solidno 4. mjesto.
Odigrano je i 4. kolo Županijske stolnoteniske lige u kojoj nastupaju stolnotenisači Kleka. U petak stolnotenisači Kleka gostovali su u Dugoj Resi kod STK Aquaestil i izgubili rezultatom 10:0. Rezultat ne pokazuje toliku vrijednost stolnotenisača Aquaestila, već naš poraz više možemo pripisati spletu nesretnih i nespretnih okolnosti naših stolnotenisača. Za Klek su nastupili Andrej Dubić, Domagoj Vuković i Dražen Sušanj.

Rezultati ostalih parova 4. kola Županijske stolnoteniske lige:
- SD Vrhovac (Ozalj) – HVIDRA (General. Stol) 3:7,
- Alstom (Karlovac) – STK Karlovac 1 6:4,
- Glazbena sekcija (Zvečaj) – STK Duga Resa 1:9,
- slobodan STK Karlovac 2.

Na tablici nakon 4. kola prvo mjesto i dalje dijele STK Duga Resa i HVIDRA iz Generalskog stola sa po 12 bodova, dok je STK Klek na 7. mjestu s osvojena tri boda. Slijedeće 5. kolo igra se ovog tjedna u kojem su stolnotenisači Kleka domaćini SD Vrhovac iz Ozlja.

GORE

02.

studeni

4. Kolo II. i III HSTL-e – regija srednja Hrvatska

Stolnotenisači Kleka igrali su u subotu, tj. 02.11.2013. god. te su kao i u protekla dva kola ostvarili polovičan uspjeh. U 4. kolo II. Hrvatske stolnoteniske lige - Srednja Hrvatska, igrali su protiv STK Dugog sela II i STK Dugog sela III te protiv istih ostvarili jednu pobjedu i jedan poraz. Protiv STK Dugog sela II ostvarili su pobjedu rezultatom 4:2. Za STK Klek 2 pobjede ostvario je Bojan Kiribalda, 1 pobjedu Ivan Žlimen te par Žlimen-Kiribalda, dok je poraz doživio Ivan Žlimen i Filip Drašković. U drugom susretu stolnotenisači Kleka igrali su protiv Dugog sela III i izgubili rezultatom 4:3. Po jednu pobjedu za STK Klek ostvario je Ivan Žlimen, Bojan Kiribalda te par Žlimen-Kiribalda, a izgubili su Filip Drašković dva puta te po jednom Žlimen i Kiribalda. Stolnotenisači Kleka od 12 ekipa trenutno zauzimaju 4. mjesto na tablici.
Također, ovog vikenda u Ogulinu igrali su i stolnotenisači Kleka II te postigli isti rezultat kao i prva momčad Kleka, jednu pobjedu i jedan poraz. U maloj športskoj dvorani STK Klek II igrao je protiv STK Mladost-Iskon i pobijedio rezultatom 4:3. Za Klek po jednu pobjedu su imali Andrej Dubić, Domagoj Vuković, Filip Kučinić i Matija Marković, a izgubio je Andrej Dubić, Matija Marković i par Dubić-Vuković. U drugom susretu stolnotenisači Kleka II igrali su protiv vodeće momčadi III. ligi, STK Sveta Nedilja-Novaki i izgubili rezultatom 4:0. Za Klek su nastupili Andrej Dubić, Matija Marković i Filip Kučinić. Stolnotenisači Kleka II od 12 ekipa trenutno zauzimaju 3. mjesto na tablici.
Sljedeće 5. kolo igra se 09.11. u kojem stolnotenisači Kleka igraju u gostima protiv STK Zaboka i vodećeg na tablici STK Zagorec iz Krapine. Druga momčad STK Kleka igra također ovog vikenda, ali kod kuće gdje dočekuju STK Sesvete i STK Rugvice. Ovog vikenda nastupaju i stolnotenisačice Kleka koje u 4. kolu dočekuju STK Sveti Martin i STK Rugvice.
Ovog tjedna odigrano je i 3. kolo Županijske stolnoteniske lige gdje je STK Klek ugostio STK Karlovac 2 i pobijedio rezultatom 6:4. Za Klek je po tri pobjede imao Andrej Dubić, po jednu Domagoj Vuković i Dražen Sušanj te par Dubić-Vuković. Za Klek je nastupio i mladi Leo Domitrović.

Evo rezultata ostalih parova 3. kola Županijske stolnoteniske lige:
- STK Karlovac 1 – SD Vrhovac (Ozalj) 8:2,
- STK Duga Resa – Alstom (Karlovac) 7:3,
- HVIDRA (General.stol) – STK Aquaestil 6:4,
- slobodna Glazbena sekcija iz Zvečaja.

Na tablici prvo mjesto dijele STK Duga Resa i HVIDRA iz Generalskog stola sa po 9 bodova, dok je STK Klek na 7. mjestu s osvojena tri boda. Slijedeće 4. kolo igra se ovog tjedna u kojem stolnotenisači Kleka gostuju kod STK Aquaestila iz Duga Rese.

GORE

19.

listopad

3. kolo II. i III. HSTL – srednja Hrvatska

U subotu 19. listopada stolnotenisači Kleka u 3. kolo II. Hrvatske stolnoteniske lige odigrali su u gostima dvije utakmice i ostvarili polovičan uspjeh, jednu pobjedu i jedna poraz. Protiv STK TIS-a iz Zagreba ostvarili su pobjedu rezultatom 4:2. Po dvije pobjede ostvario je Ivan Žlimen, jednu pobjedu zabilježio je Filip Drašković te par Ivan Žlimen - Bojan Kiribalda, a izgubili su Bojan Kiribalda i Filip Drašković. U drugoj utakmici stolnotenisači Kleka tijesno su izgubili rezultatom 4:3 od STK Zagreb II. Za Klek po jednu pobjedu ostvario je Ivan Žlimen, Bojan Kiribalda te par Ivan Žlimen - Bojan Kiribalda, a izgubili su dva puta Filip Drašković, po jednom Ivan Žlimen i Bojan Kiribalda. Stolnotenisači Kleka od 12 ekipa trenutno zauzimaju 4. mjesto na tablici.
Također istog dana, i stolnotenisači Kleka II gostovali su u Zagrebu, te su tako u dvije utakmice ostvarili jednu pobjedu i jedan poraz. U Domu sportova stolnotenisači Kleka II prvo su igrali protiv STK Zagreb III i izgubili rezultatom 4:2. Pobjede za Klek II ostvario je Andrej Dubić, te par Andrej Dubić – Domagoj Vuković, a još je igrao Ante Cindrić. U drugom susretu STK Klek II pobijedio je stolnotenisače Marathona iz Zagreba rezultatom 4:1. Po dvije pobjede ostvario je Andrej Dubić, te po jednu pobjedu imao je Domagoj Vuković i Dražen Sušanj.
Ovog vikenda igrale su i stolnotenisačice Kleka i to u gostima prvo kod vodeće momčadi Mladost-Iskon II iz Zagreba te izgubili rezultatom 4:1. Jedinu pobjedu ostvarila je Ljubica Vukelić, a još su igrale Marija Rendulić i Ira Tišma. U drugom susretu dogodilo se veliko iznenađenje, prva pobjeda stolnotenisačica Kleka. Mlade i neiskusne igračice STK Kleka predvođene Ljubicom Vukelić došle su do prve pobjede i to nad STK Velikog Goricom - Stanfar rezultatom 4:3. Dvije pobjede ostvarila je Ljubica Vukelić, jednu Marijana Rendulić, te par Ljubica Vukelić-Ira Tišma.
Sljedeće kolo stolnotenisačice Kleka igraju kod kuće protiv STK Rugvice i STK Sveti Martin, dok stolnotenisači Kleka igraju protiv Dugog Sela. Stolnotenisači Kleka II u 3. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi također igraju kod kuće i to protiv STK Mladost-Iskon i STK Sveta Nedelja- Novaki II.

GORE

05.

listopad

2. kolo II. i III. HSTL – srednja Hrvatska, a započelo je i prvenstvo stolnotenisačica STK "Kleka"

Dana 05.10.2013.godine stolnotenisači Kleka u 2. kolo II. Hrvatske stolnoteniske lige odigrali su dvije utakmice i to protiv STK Aquaestil iz Duga Rese i STK Duga Resa II te ostvarili dvije pobjede. Prvu utakmicu protiv Aquaestila pobijedili su glatko rezultatom 4:0. Za prve bodove Kleka pobrinuli su se Ivan Žlimen, Bojan Kiribalda, Filip Drašković te par Žlimen – Drašković. U drugom susretu protiv STK Duga Resa II stolnotenisači Kleka došli su do druge pobjede rezultatom 4:2. Po dvije pobjede imao je Ivan Žlimen, jednu pobjedu Bojan Kiribalda te par Žlimen – Kiribalda, a poraz je doživio Filip Drašković i Bojan Kiribalda.
U Maloj športskoj dvorani u Ogulinu odigrano je također, 2. kolo III. Hrvatske stolnoteniske lige, gdje je STK Klek II bio domaćin STK Velika Gorica-Stanfar III te STK Zabok II. U obje utakmice stolnotenisači Kleka II ostvarili su polovičan uspjeh, jednu pobjedu i jedan poraz. U prvom susretu STK Klek II pobijedio je STK Veliku Goricu-Stanfar III rezultatom 4:2. Za Klek II po dvije pobjede ostvario je Andrej Dubić, jednu Matija Marković te par Matija Marković – Vladimir Popović. Za Klek II igrao je još Domagoj Vuković i Leo Domitrović. U drugom susretu stolnotenisačima Kleka II malo je nedostajalo da upišu treću uzastopnu pobjedu, ali sreća je bila na strani gostiju te je STK Zabok II pobijedio rezultatom 4:2. Za Klek II po jednu pobjedu imao je Andrej Dubić i Filip Kučinić, a poraz je imao Ante Cindrić, Filip Kučinić, Andrej Dubić i par Matija Marković –Filip Kučinić.
U narednom 3. kolo stolnotenisači Kleka gostuju kod STK Mladost iz Zagreba i STK Velika Gorica-Stanfar. Druga ekipa Kleka također putuje kod STK Zagreb III i kod STK Marathona iz Zagreba.
Ovog vikenda krenula je i II. Hrvatska stolnoteniska liga za stolnotenisačice. Tako je u Ogulinu u Maloj športskoj dvorani odigrano I. kolo s dva odigrana susreta. U petak su naše stolnotenisačice ugostile STK Sveta Nedelja – Novaki, te izgubile rezultatom 4:3. Po jednu pobjedu ostvarile su Ljubica Vukelić, Marijana Rendulić te par Ljubica Vukelić – Ira Tišma. U drugom susretu I. kola u subotu kao domaćin stolnotenisačice Kleka igrale se protiv STK Samobora te je malo nedostajalo da dođe do iznenađenja i prve pobjede. Kod rezultata 3:2 za naše stolnotenisačice, iste su propustile priliku pobijediti u odlučujućem meču i dovesti klub do prvih bodova, ali nedostajalo je iskustva i malo sportske sreće. Tako je STK Klek izgubio od STK Samobor rezultatom 4:3. Pobjede za klub ostvarile su Ljubica Vukelić dva puta te par Vukelić – Ira Tišma. Svakako treba pohvaliti trud i borbenost mlade igračice kluba, a ponajviše Ljubicu Vukelić koja je svojom dobrom igrom podsjetila na mlade dane kada je igrala za STK Mladost, tada pod vodstvom Stjepana Šlata.
Sljedeće kolo stolnotenisačice Kleka idu u goste kod STK Mladost-Iskon iz Zagreba, te STK Velika Gorica-Stanfari.

GORE

28.

rujan

Počelo prvenstvo u stolnom tenisu II. i III. HSTL – srednja Hrvatska

28. 09. 2013. godine započelo je prvenstvo u stolnom tenisu. Kako je poznato, stolnotenisači Kleka natječu se u II. i III. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi – Srednja Hrvatska. U 1. kolu stolnotenisači Kleka gostovali su u Svetoj Nedjelji gdje su igrali su protiv STK Svete Nedjelje-Novaki i izgubili rezultatom 4:1. Jedinu pobjedu za Klek ostvario je Ivan Žlimen, a izgubili su Filip Drašković 2 puta, Bojan Kiribalda, te par Ivan Žlimen – Filip Drašković.
Također, u subotu u Ogulinu u Maloj športskoj dvorani odigrano je 1. kolo III. Hrvatske stolnoteniske lige gdje je Klek II pobijedio goste, STK Dugo Selo IV, rezultatom 4:2. Za Klek II po 2 pobjede ostvario je Andrej Dubić (rezultatom u setovima 3-1, 3-1) te također 2 pobjede zabilježio je Matija Marković (rezultatom u setovima 3-0, 3-0). Poraz je doživio Domagoj Vuković rezultatom u setovima 1-3 te par Andrej Dubić-Matija Marković u setovima 2-3. Narednog vikenda započinje prvenstvo II. Hrvatske stolnoteniske lige za žene u kojem po prvi puta nastupaju stolnotenisačice STK Kleka. Tako u petak 04. 10. u 17,00 sati u Maloj športskoj dvorani stolnotenisačice Kleka ugošćuju STK Sveta Nedjelja-Novaki. U subotu dočekuju STK Samobor.
Stolnotenisači Kleka naredni vikend dočekuju STK Aquaestil iz Duga Rese i STK Duga Resa II, dok druga momčad STK Klek II također, kao domaćin igra protiv STK Velika Gorica-Stanfari II i STK Zabok II.

GORE

17.

svibanj

Sudjelovanje na 60. "ZAGIPINGU"

Stolnotenisači Kleka su od 17.05. do 19.05.2013. god. sudjelovali na 60. Zagipingu, Otvorenom međunarodnom prvenstvu Zagreba u stolnom tenisu za juniore, kadete i mlađe kadete. Ovo je najmasovnije natjecanje za ove uzraste u Europi, a ove godine je u Domu sportova sudjelovalo 734 igrača i igračica iz 16 država.
Na ovom natjecanju sudjelovalo je 13 mladih stolnotenisača Kleka u raznim kategorijama. Ovako veliki broj igrača iz jednog kluba je prepoznao i organizator, te pohvalio rad ovog kluba, što po masovnosti što po znanju i napretku igrača. Sve stolnotenisače vrijedno je nadzirala i pratila trenerica Ljubica Vukelić.
U kategoriji najmlađih kadetkinja i kadeta nastupili su: Petra Turkalj, Ante Cindrić, Leon Marelja, Renato Prebeg, Filip Dubić i Luka Bokulić,
Kod mlađih kadetkinja i kadeta nastupili su: Ira Tišma i Marko Turkalj,
Za kadete: Marijana Rendulić i Leo Domitrović, U kategoriji juniora nastupili su: Domagoj Vuković, Dominik i Andrej Dubić.
Od spomenutih igrača po skupina dalje su u dodatne kvalifikacije prošli Ante Cindrić i Filip Dubić, ali zbog kvalitete suparničkih igrača nisu prošli u daljnja natjecanja. Najveći uspjeh postigao je Andrej Dubić koji se prvog dana prvenstva plasirao u drugi krug natjecanja, te je tako drugog dana igrao u jakosnoj skupini protiv igrača iz Slovenije, BiH-e, te igrača iz Zagreba. Iako je dao sve od sebe, izgubio je sva tri meča rezultatom 3:0, 3:1 i 3:1. Za razliku od prethodnih prvenstava igrači STK Klek mogu biti zadovoljni svojim rezultatima, a vidljiv je i pomak u kvaliteti i njihovom radu.
Nakon nedugo održanih kvalifikacija za I. Hrvatsku stolnotenisku ligu, te "Zagipinga", slijedi kratki odmor za igrače. Uprava kluba se priprema za redovnu godišnju skupštinu koja će se održati 28.05., a zatim po završetku školske godine slijedi odlazak stolnotenisača i uprave kluba u posjetu prijateljskom stolnoteniskom klubu Zaton pokraj Šibenika.

GORE

05.

svibanj

Kvalifikacijski turnir za I. HSL

Stolnotenisači Kleka nisu uspjeli ostvariti svoj san, ulazak u I. Hrvatsku stolnotenisku ligu – Zapad, te će se tako i naredno prvenstvo natjecati u II. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi – Srednja Hrvatska.
Ovog vikenda od 03.05. do 05.05.2013. god., tj. od petka do nedjelje u Gradskoj športskoj dvorani održan je kvalifikacijski turnir u stolnom tenisu za popunu I. Hrvatske stolnoteniske lige. Na turniru je sudjelovalo 8 ekipa: STK Brovinje – Koromačno, STK Vrsar, STK Kaštel, STK Spin – Split, STK Zabok, STK Velika Gorica Stanfar, STK Samobor i domaćin STK Klek. Turnir se igrao sistemom svako sa svakim, te je odigrano ukupno 7 kola, odnosno 28 međusobnih mečeva. U tri dana ljubitelji stolnog tenisa mogli su uživati u krasnim mečevima, punim neizvjesnosti, dinamike, predivnih poteza, tehnici iskusnih igrača koji su svoje znanje podredili ovom sportu.
Od 8 ekipa STK Klek je zauzeo 5 mjesto s omjerom 3 pobjede i 4 poraza. Pobijedili su STK Zabok rezultatom 4-1, STK Spin iz Splita rezultatom 4-0, te STK Kaštel rezultatom 4-2, dok su pretrpjeli poraze od STK Brovinje rezultatom 4-1, STK Vrsara rezultatom 4-2, STK Velike Gorice Stanfar rezultatom 4-0 i STK Samobora rezultatom 4-0. Za STK Klek igrali su Davor Bilić, Mihajlo Matijević, Filip Drašković, Matija Marković, Filip Kučinić, Vladimir Popović, Domagoj Vuković i Andrej Dubić, a trenerica im je Ljubica Vukelić. 1. mjesto je osvojio STK Velika Gorica Stanfar sa svih 7 pobjeda, 2. mjesto STK Samobor sa omjerom 6 pobjeda i 1 porazom. Ova dva kluba ostvarila su pravo igranja u I. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi – Zapad u narednoj sezoni 2013/14. Treće mjesto osvojio je STK Vrsar s 5 pobjeda i 2 poraza.
Turnir je službeno vodio priznati međunarodni vrhovni sudac Livio Simčić iz Rijeke.
STK Klek je uspješno i bez ikakvih zamjerki gostujućih ekipa odradio ove kvalifikacije, a da je sve bilo fer i korektno pokazuje i taj podatak da je turnir protekao bez nepopularnih "žutih i crvenih kartona", a za to su zaslužni i suci: Branka Maležić iz Duga Rese, te ogulinska sudačka trojka Dražen Sušanj, Ivan Ban i Mladen Dubić.
U ime organizatora STK Klek, predsjednik dr. Tihomir Belina je nagradio najbolje tri prvo plasirane ekipe peharima, a najboljeg pojedinca turnira Krunoslava Markana iz redova STK Velike Gorice Stanfar prigodnim poklonom s motivom grada Ogulina.

GORE

Natjecanja

Natjecanja u 2013. godini