16.

studeni

Nastup na memorijalnom turniru "Antun Tova Stipančić"

Kao i prethodnih godina, STK Klek se odazvao i nastupio na 20. Jubilarnom međunarodnom stolnoteniskom turniru "Antun Tova Stipančić" u Zagrebu u Domu sportova. 16. 11. 2012. god. na turniru je nastupilo 13 naših stolnotenisača u kategorijama najmlađih kadeta, kadeta, te juniora.
NASTUP PO KATEGORIJAMA:
- u kategoriji mlađe kadetkinja nastupila je: Ira Tišma,
- u kategoriji kadetkinja: Marijana Rendulić,
- u kategoriji mlađih kadeta: Kristijan Vorkapić, Tomislav Vukelja, Ante Cindrić, Matej Milanović, Filip Dubić, Leon Marelja,
- u kategoriji kadeta: Besar Murati,
- u kategoriji juniora: Marin Magdić, Dominik i Andrej Dubić, Domagoj Vuković
Zapaženih rezultata nije bilo, a posebno treba istaknuti da su na turniru po prvi puta nastupila 3 mlada igrača (Leon Marelja, Matej Milanović i Filip Dubić). Klub ne krije zadovoljstvo sudjelovanjem na priznatom međunarodnom turniru jer su se naši igrači susreli s iskusnijim domaćim i stranim igračima.
Treba istaknuti i jedan uspjeh kluba, tj. slijedećeg dana, 17. 11. održan je turnir rekreativaca u kategoriji – žene, gdje je nastupila trenerica našeg kluba Ljubica Vukelić i osvojila prvo mjesto.

GORE

16.

rujan

5. Otvoreni turnir povodom Dana grada Ogulina

Tradicionalno svake godine, pa tako i ove, STK Klek u sklopu obilježavanja Dana grada Ogulina organizirao je 5. Otvoreni turnir u stolnom tenisu. Turnir je održan 16. 09. 2012. god. u Školskoj športskoj dvorani. Za razliku od prethodnih turnira, ovog puta smo imali i turnir u ženskoj kategoriji. Ukupno je sudjelovalo 38 stolnotenisača, od toga 32 muška i 6 ženskih natjecatelja. Kod stolnotenisača se prvo razigravalo po skupinama (8 skupina), a potom su stolnotenisači u A i B skupinama igrali svatko sa svakim, dok se u C skupini igralo na ispadanje. Kod stolnotenisačica se igralo u jednoj skupini i to svaka igračica sa svakom.
Kod stolnotenisačica poredak je sljedeći:
1. Ema Marn – STK Aquaestil,
2. Barbara Dobrinić – STK Aquaestil,
3. Ana Trbuščić- STK Duga Resa,
4. Ira Tišma – STK Klek.
Kod stolnotenisača poredak je sljedeći i to u najboljoj A skupini:
1. Ivan Škrtić – STK Duga Resa,
2. Tomislav Špehar – STK Duga Resa,
3. Damir Sukašić,
4. Luka Mateša.
U B skupini poredak je sljedeći:
1. Željko Odorčić,
2. Tomislav Rostohar,
3. Vedran Turković – STK Klek,
4. Ljubica Vukelić – STK Klek,
U utješnoj C skupini najbolji su bili:
1. Krešimir Fašaić,
2. Karlo Mateša,
3. Željko Blašković.
Pored niza zanimljivih i uzbudljivih mečeva, organizator je u sklopu kotizacije svim sudionicima priredio ukusni domjenak. Po završetku, najboljima po skupinama, predsjednik Kluba Tihomir Belina je podijelio pehare.

GORE

30.

Lipanj

II. klupsko prvenstvo

Od 20. 03. do 30. 06. 2012. god. u Klubu održano je II. pojedinačno prvenstvo na kojem je sudjelovalo 12 igrača. Za razliku od prethodnog prvenstva, ovo je prvenstvo upotpunjeno igranjem parova na kojem je sudjelovalo 6 ekipa.
Poredak pojedinaca je slijedeći:
1. Filip Kučinić
2. Matija Marković
3. Dražen Sušanj.
U parovima su najbolji bili:
1.Matija Marković – Vedran Turković
2. Deni Turković – Toni Vuković
3.Filip Kučinić –Vlado Popović
Predsjednik Kluba Tihomir Belina najboljima je uručio pehare i medalje, a potom je kod Tonija Vukovića za sve sudionike priređen prigodni domjenak.

 
     
 
     
 
     
 

GORE

28.

Lipanj

16. Sportske igre mladih

Pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta u Organizaciji odbora Sportskih igara mladih organizirane su 16. Sportske igre mladih u svim sportovima, a koje se održavaju krajem školske godine na nivou svih županija. Pobjednici Županijskog natjecanja putuju na finale u Split.
Ove godine, zahvaljujući velikom broju prijavljenih naših stolnotenisača, sportsko natjecanje u stolnom tenisu održalo se dana 28.06.2012. u Ogulinu u Velikoj športskoj dvorani. Natjecanje se odvijalo u tri kategorije, tj po dobnim skupinama. Ukupno je nastupilo 29 natjecatelja, s područja grada Ogulina nastupilo je 20 stolnotenisača, a sa područja Duga Rese 9 stolnotenisača i stolnotenisačica.
U najmlađoj kategoriji, 2001. godište i mlađi dječaci i djevojčice, najuspješniji je bio naš stolnotenisač Martino Milanović i Barbara Dobrinić (iz Duga Rese), u kategoriji 1997. godište i mlađi dječaci i djevojčice prvo mjesto osvojili su Tomislav Špehar i Ema Marn, (oboje iz Duga Rese), te u kategoriji 1994. godište i mlađi mladići i djevojke, također iz Duga Rese najbolji su bili Ivona Živčić i Ivan Škrtić.
Prvacima koji su ostvarili pravo na odlazak na finale u Split želimo sve najbolje i puno sportskog uspjeha, posebno našem Martinu.

 
     
 

GORE

18.

Svibanj

59. "ZAGIPING"

Kao i prethodnih godina, naš klub je redovit sudionik, ovaj puta 59. Otvorenog međunarodnog prvenstva Zagreba u stolnom tenisu za juniore i kadete. Kako je i poznato, ovo je najmasovnije natjecanje za ove uzraste u Europi.
Ove godine je na Zagipingu, koji se održavao u vremenu od 18. 05. do 20. 05. 2012. god u Domu sportova, sudjelovalo 913 igrača i igračica iz 20 država. Za upravu kluba kod ovakvih natjecanja uvijek je problem koga povesti od djece, tj. igrača. Rado bi poveli sve da vide ogroman broj stolnotenisača i stolnotenisačica i dožive predivan ugođaj u Domu sportova. Prvog dana prvenstva, kada su na programu bili kvalifikacijski susreti, na put je krenulo 12 naših igrača pod nadzorom trenerice Ljubice Vukelić.
U kategoriji mladih kadetkinja nastupile su Kani Višnić, Ira Tišma i Marijana Rendulić. Kod najmlađih kadeta po prvi put je nastupio Ante Cindrić, kod mlađih kadeta Leo Domitrović, Besar Murati i Tomislav Vukelja, kadeta: Andrej Dubić i Domagoj Vuković, a kod juniora Dominik Dubić, Marin Magdić i Vedran Turković. Od spomenutih igrača po skupina dalje su u dodatne kvalifikacije prošli Ante Cindrić i Andrej Dubić, ali zbog kvalitete suparničkih igrača nisu prošli u daljnja natjecanja.
I ovo prvenstvo završili smo bez velikog uspjeha, ali bogatiji za iskustvo i znanje koje će ovi igrači znati iskoristiti.

GORE

07.

Travanj

12. kolo 1. HL – Zapad

Dana 07. 04. 2012.god. u Ogulinu u Školskoj športskoj dvorani s početkom u 11,00 sati odigrano je posljednje 12. kolo u kojem je naša prvoligaška momčad ugostila STK Veliku Goricu – Stanfari. Sam susret je imao predznak derbija začelja, odnosno i jednoj i drugoj momčadi pobjeda je osiguravala opstanak u najboljem prvoligaškom društvu.
Početak je počeo dobro za nas, rezultat 2:0 (pobjede su ostvarili Damir Prstec, Anton Činko). Gosti su potom smanjili rezultat na 2:1, da bi potom u parovima (D. Prstec – A. Činko) rezultat bio 2:2 u setovima. U petom setu kod rezultata 9:9 gosti su bili uspješniji i došli do pobjede u parovima, odnosno do izjednačenja 2:2. Daljnji tijek susreta ponovno nije išao u našu korist, Damir Prstec gubi meč te više nije bilo nikakve nade za nas.Izgubili smo konačnim rezultatom 4:3.
Ovim porazom naš klub je zauzeo pretposljednje 9. mjesto što znači ispadanje u nižu ligu natjecanja. Jedina mogućnost opstanka bile su dodatne kvalifikacije za opstanak u 1. HSTL koje su se održavale u Zadru. S obzirom na informacije o jakosti drugih klubova, nismo imali šanse za opstanak. Što reći za kraj ovog prvenstva?
Bilo je ovo jedno veliko iskustvo za klub, za igrače, a nadamo se da će naš mladi klub slijedeću sezonu zbiti redove kako igrački, tako i financijski, te se uz malo sreće vratiti u 1. HSTL.


12. kolo 3. HSTL – Srednja Hrvatska

Istog dana u istoj dvorani s početkom u 10,00 sati naš STK Klek II ugostio je STK Samobor II. Naši stolnotenisači poveli su rezultatom 1:0 (Andrej Dubić), potom je naš Marin Magdić izgubio, da bi Domagoj Vuković ponovno doveo klub u vodstvo na 2:1, zatim par A. Dubić – D. Vuković povisili su rezultat na 3:1, te ponovno Andrej Dubić dobrom igrom zaključio susret pobjedom i konačnim skorom 4:1.
Na kraju prvenstva naše stolnoteniske nade zauzele su dobro 5. mjesto. Za svaku pohvalu.

GORE

09.

Ožujak

4. Otvoreno ekipno prvenstvo 2011/12.

Kao i prijašnjih godina, Stolnoteniski klub Klek je i ove godine organizirao Otvoreno ekipno prvenstvo u stolnom tenisu, četvrto po redu, za područje našeg grada. Tako već ovo prvenstvo pomalo ulazi u tradiciju, a naš grad pored ostalog postaje prepoznatljiv i po ovom sportu. Za razliku od prethodne godine kada je bilo prijavljeno 10 ekipa, ove godine se natjecalo 9 ekipa.
Turnir je počeo 25. 11. 2011. god., a završio je 09. 03.2012. god. Nakon prijava ekipa bilo je za očekivati da će ekipa STK Kleka u sastavu Matija Marković i Filip Kučinić obraniti naslov prošlogodišnjeg prvaka. Kako je prvenstvo odmicalo, očekivanja su se potvrđivala ali je konkurencija bila jača nego na prošlogodišnjem prvenstvu. Za jednu pobjedu su bili bolji od ekipe Đule, a za dvije pobjede od ekipe Info – lab. Utješno četvrto mjesto zauzela je ekipa Domaći s omjerom pet pobjeda i tri poraza. Dakle, ovogodišnje prvenstvo je bilo dosta izjednačeno. Za poredak od drugog do čak petog mjesta odlučivalo se u zadnjem kolu.

Nakon odigranog prvenstva raspored ekipa je slijedeće:
1. KLEK – (Matija Marković, Filip Kučinić, Marin Magdić) - 16 bodova,
2. ĐULA – (Vladimir Popović, Ljubica Vukelić, T. Belina) - 14 bodova,
3. INFO-LAB – (Domagoj Vuković, Andrej i Dominik Dubić) - 12 bodova,
4. DOMAĆI – (Dražen Sušanj, Toni Vuković, Dražen Stošić) - 10 bodova,
5. TURKOVIĆI – (Vedran Turković, Deni Turković) - 8 bodova,
6. SABLJACI – (Željko Blašković, Anton Vuković) - 2 boda,
7. ROĐACI – (Nikola Puškarić, Tomislav Blašković) - 2 boda,
8. HŽ-e – (Ivica Blašković, Marijan Gojak), - 2 boda i
9. COSMOS – (Dražen Puškarić, Ivan Ban, Mladen Dubić) - 0 bodova.

Uz organizaciju ekipnog prvenstva, voditelj ovog programa Dražen Sušanj uredno je vodio i statistiku ekipa u igranju parova (najbolja i najefikasnija je bila ekipa STK Klek, potom Turkovići i ekipa Đula) te statistiku pojedinačnih nastupa svakog igrača. Tako je najuvjerljiviji bio Filip Kučinić sa skorom 9 mečeva 9 pobjeda, drugo mjesto dijelili su Matija Marković, Andrej Dubić i Dražen Sušanj sa omjerom 9 mečeva 7 pobjeda, treće mjesto zauzela je Ljubica Vukelić, trenerica ovog kluba.
Na kraju prvenstva najboljima su podijeljeni pehari i medalje. Svakako treba istaknuti da je od prvog otvorenog prvenstva organizator obećao da onoj ekipi koja tri puta za redom osvoji prvenstvo veliki prelazni pehar ostaje u trajnom vlasništvu. Ove godine je to učinila treći put za redom ekipa STK Klek što je za svaku pohvalu. Kako to obično i biva, organizator je, kao i uvijek, počastio sve sudionike prigodnim domjenkom.

GORE

24.

Ožujak

11. Kolo 1. HSTL – Zapad

Kao i u prethodnom kolu i ovaj put je STK Klek bio domaćin i to glavnom konkurentu za ispadanje, STK Samoboru i posljednje plasiranom STK Sveta Nedjelja – Novaki.
Dana 24. 03. 2012. god. u 11,00 sati u velikoj športskoj dvorani igrali smo sa STK Samoborom. U dosta izjednačenoj borbi, kod rezultata 3 : 3, odlučujući meč odigrao je naš Anton Činko protiv igrača Samobora, Hrvoja Mihalića i glatko pobijedio 3 : 0 u setovima. Tako smo konkurenta STK Samobora pobijedili rezultatom 4 : 3. Za istaknuti je da je prvi puta u prvoligaškim utakmicama za naš klub podno Kleka zaigrao Filip Kučinić.
Druga utakmica istog dana igrana je u 17,00 sati protiv posljednje plasiranog STK Sveta Nedjelja – Novaki. Nakon svih mečeva odigranih u proljetnom dijelu, nismo bili toliko sigurni u pobjedu. Sam početak susreta počeo je u našu korist, te dalje do samog kraja nije bio upitan pobjednik. Konačan rezultat je 4 : 2 u našu korist.
Sjajne mečeve odigrali su Damir Prstec i Anton Činko, a odlično je svoju igru prezentirao i Vladimir Popović. Pobjedi našeg kluba doprinijeli su D. Prstec 2, A. Činko 1, te par D. Prstec – A. Činko. Ovim pobjedama naši stolnotenisači primakli su se ostalim klubovima za opstanak u elitnom prvoligaškom društvu.


11. kolo 3. HSTL – Srednja Hrvatska

Za razliku od prve momčadi naši mladi stolnotenisači, tj. STK Klek II, gostovali su u Zagrebu kod STK Maksimira i STK Sesvete. U obje utakmice naši stolnotenisači pobijedili su istim rezultatom 4 : 0.
Ovim pobjedama pridonijeli su igrači Vedran i Deni Turković, te Marin Magdić, koji je svojim rezultatima skrenuo pozornost na sebe. Svojim zalaganjem, zrelošću, te znanjem naše mlade snage opravdale su visoko mjesto na tablici.

GORE

10.

Ožujak

10. kolo 1 HL - Zapad

U ovom kolu kao domaćin igrali smo dva susreta koja su za nas značila biti ili ne biti. Po svemu viđenom ovo je za nas posljednji vlak za ostanak u elitnom društvu najboljih stolnotenisača prve lige.
Dana 10. 03. 2012. god. u 11,00 sati u Ogulinu u Školskoj športskoj dvorani naši stolnotenisači ugostili su pretposljednji STK Industrogradnju. Sam susret je krenuo odlično, poveli smo 2 : 0 u setovima (Anton Činko, potom Damir Prstec), potom je danak neiskustvu platio Matija Marković izgubivši svoj meč, da bi par D. Prstec – A. Činko pobjedom povisili rezultat na 3 : 1. U odlučujućem susretu kod rezultata 3 : 2 za nas (izgubio Činko) igrao je naš najbolji igrač Damir Prstec i rutinski doveo klub do važne pobjede. Istog dana u 14,00 sati igrao se drugi susret protiv puno jačeg protivnika, GSTK Zagreb II. Za razliku od prethodnog meča u ovom su stolnotenisači oba kluba pred dosta ispunjenom dvoranom pokazali sve čari i ljepotu ovog športa. Agresivna, dinamična igra puna prevrata, borba za svaki poen oduševila je gledatelje i navijače kluba. Sam susret kretao se u našu korist zahvaljujući Damiru Prstecu, a naročito Antonu Činku koji je odličnom igrom meč doveo do kraja. Pobijedili smo 4 : 2. Svakako treba spomenuti i dobru igru našeg Vladimira Popovića za kojeg, kao i za Matiju Markovića, vjerujemo da dolaze bolji dani. Ovo je treća pobjeda naših stolnotenisača u ovom, za nas teškom, natjecanju.


10. kolo 3. HL – Srednja Hrvatska

10. 03.2 012. god. je bio dan stolnog tenisa u Ogulinu. U istoj dvorani naši mladi stolnotenisači su također bili domaćini i to stolnotenisačima Zaboka i Krapine. Bilo je predivno vidjeti na jednom mjestu cijeli klub na okupu, igrače, upravu, navijače, simpatizere kluba. Prvi susret STK Klek II igrao je protiv STK Zabok II. U početku dosta izjednačena igra, rezultat 2 : 2, mečeve su dobili Filip Kučinić i Dražen Sušanj. U samoj završnici susreta naši stolnotenisači su zbog nedostatka koncentracije, a i sreće gubili susret rezultatom 4 : 2. Igrao je i Deni Turković. U drugom susretu igralo se protiv prvoplasirane ekipe STK Zagorec iz Krapine. Uz podršku navijača, zalaganjem i borbenošću za svaki poen, ipak se nije puno moglo postići. Lider prvenstva uz dosta kvalitetne igrače pobijedio je 4 : 1. Jedinu pobjedu u susretu za nas ostvarili su par Deni Turković – Filip Kučinić, dok su još igrali Marin Magdić, Andrej Dubić i Vedran Turković. I pored ova dva poraza vlada veliko zadovoljstvo u klubu te mislimo da "svakog dana u svakom pogledu sve više napredujemo".

GORE

11.

Ožujak

7. kolo 1. HL – Zapad

Početak proljetnog dijela prvenstva zbog vremena nije počeo sjajno. Uslijed vremenskih nepogoda i snijega nismo bili u mogućnosti gostovati u Dugoj Resi kod STK Duga Rese. Tako je taj susret, koji je bio predviđen 04. 02. 2012. god., otkazan za neka bolja vremena. Napokon je dogovoreno da se zaostalo kolo odigra 11. 03. 2012. god. Napominjemo je da je naš klub dan prije odigrao dvije vrhunske utakmice protiv STK Industrogradnje i GST Zagreb, te pobijedio i tako se sa dna tablice približio ostalim klubovima. Malo su porasle nade u našem klubu da ćemo opstati u ovoj ligi pa smo se u tom raspoloženju uputili u pravcu Duge Rese. Što se tiče samog susreta naših stolnotenisača protiv STK Duga Rese, možemo reći da se tijek meča odvijao, filmskim žargonom rečeno, kao u režiji Alfreda Hitchocka, samo s kobnim završetkom po nas. Sama utakmica krenula je više nego dobro za nas, vodili smo 2 : 0, potom smo nakon para Damir Prstec – Anton Činko vodili rezultatom 3 : 1. Tada su se potajna očekivanja za pobjedom počela ostvarivati, te smo se ponadali da će netko od naših stolnotenisača ostvariti još jedno pobjedu i ovoj priči bio bi sretan kraj. Ali kako i priliči scenariju gore spomenutog režisera, sve se okrenulo protiv nas: bez snage, koncentracije i moći, bez sreće od uspona smo stigli do pada. Skoro za ne povjerovati, izgubili smo na kraju rezultatom 4 : 3. Detalje tog meča nosit ćemo u svojim sjećanjima. Ova pobjeda bi nam puno značila za opstanak, ali naši igrači i klub vjeruju da još postoji nada i prilika za daljnja natjecanja u 1. HL.

GORE

04.

Ožujak

29. međunarodni kup grada Rijeke

Naši mladi stolnotenisači sudjelovali su na 29. Međunarodnom kupu Grada Rijeke, u organizaciji SŠK Srdoči. Samo natjecanje se održavalo u dvorani "Dinko Lukarić" na Kozali. Po lijepom i sunčanom vremenu s kombijem i jednim osobnim vozilom na put je krenulo 10 igrača u raznim kategorijama. U kategoriji mlađih kadetkinja su nastupile:
1. Kani Višnjić
2. Ira Tišma
3. Marijana Rendulić
Za kadete su nastupili:
1. Andrej Dubić
2. Domagoj Vuković
U kategoriji mlađih kadeta su nastupili:
1. Leo Domitrović
2. Besar Murati
3. Petar Marincel
Za najmlađe kadete su igrali:
1. Kristijan Vorkapić
2. Ante Cindrić
Svaki igrač je bio raspoređen po grupama od 4 ili 3 igrača, a 2 prvoplasirana su išla dalje, te potom sistemom na ispadanje sve do finala u svim kategorijama. Naši stolnotenisači, razigravajući po skupinama, nisu imali toliko uspjeha da prijeđu prvi prag odnosno da se plasiraju po grupama za daljnje natjecanje. Jedan od razloga je taj što su ostali stolnotenisači iz drugih mjesta bili na rang listama na samom vrhu po broju bodova, imali su više nastupa po drugim turnirima, a i sam naziv međunarodni turnir daje veliki značaj i težinu samom natjecanju. Ovi podaci nas nimalo ne zabrinjavaju, naprotiv, daju nam motiva za daljnjim radom jer tijekom nastupa naših igrača bilo je vidljivo da ne zaostaju toliko za drugim, bolje rangiranim igračima. U svakom slučaju lijep turnir, dobro iskustvo, lijepi dojmovi, te ugodno druženje i putovanje.

GORE

25.

Veljača

9. kolo 1. HL – Zapad

Dana 25. 02. 2012. god. u Ogulinu u Maloj športskoj dvorani odigrano je 9. kolo u kojem je naš klub kao domaćin ugostio vodeći STK Split. Oslabljeni neigranjem našeg najboljeg igrača Damira Prsteca, izgubili smo glatko rezultatom 4 : 0. Boje za naš klub branili su Anton Činko, Matija Marković, Vladimir Popović, te par A. Činko – V. Popović. Iako poraženi, nadamo se da je i ovaj susret imao jedno veliko iskustvo za naše mlade igrače.

GORE

25.

Veljača

9. kolo 3. HL – Sr. Hrvatska

Istog dana naš STK Klek II krenuo je na put u goste stolnoteniskim klubovima Brckovljani i Dugom Selu. U prvom susretu nije bilo nikakvih naznaka za iznenađenjem protiv vodećeg STK Brckovljani, odnosno izgubili smo rezultatom 4 : 0. Nastupili su Deni Turković, Filip Kučinić, Andrej Dubić, te par. D. Turković – F. Kučinić. U drugom susretu igralo se protiv posljednje plasiranog STK Dugo Selo II, te je rezultat bio isto 4 : 0, ali ovaj puta u našu korist. Pobjede su ostvarili Deni Turković, Filip Kučinić, Domagoj Vuković, te par D. Turković – F. Kučinić. Tako se STK Klek II završio u gostovanje polovičnim rezultatom, a što je bilo i realno za očekivati. Ovim rezultatima naši igrači su zauzeli čvrsto 5. mjesto.

GORE

04.

Veljača

7. kolo 3. HL – Sr. Hrvatska

Za razliku od prve momčadi naš STK Klek II uspio je po lošem vremenu doći do Duge Rese, prvenstveno zahvaljujući vozačkim sposobnostima dopredsjednika Kluba Tonija Vukovića. Tako su 04. 02. 2012. god. u 7. kolu naše mlade snage gostovale u Dugoj Resi gdje su u iznenađujuće teškoj i do kraja neizvjesnoj igri pobijedili domaći STK Aquaestil rezultatom 4 : 3. Utakmica je započela vodstvom STK Aquaestila 2 : 0. Tada je nastupio naš igrač Deni Turković, koji je prvo smanjio rezultat, a potom u paru sa Filipom Kučinićem izjednačio skor na 2 : 2, te kod rezultata 3 : 3, sjajnom igrom briljirao i doveo Klub do pobjede i konačnog rezultata 4 : 3. Pored izvrsne igre Denija Turkovića, pobjedu je ostvario i Dražen Sušanj, te spomenuti Filip Kučinić. Ova pobjeda unijela je radost među igrače i u upravu Kluba. Zasluge za ovaj veliki rezultat ima i naša trenerica Ljubica Vukelić. NAPOMENA: U kontaktu sa voditeljem liga kako 1. HL, tako i 3. HL, zbog loših vremenskih uvjeta, snijega, odgađa se kompletno 8. kolo, a datum igranja će se naknadno odrediti.

GORE

24.

Siječanj

Završno ekipno klupsko prvenstvo za mlađe kadete

U vremenskom periodu od 11. mjeseca 2011. god. do 24. 01. 2012. god. prvi puta unutar kluba je organizirano i odigrano ekipno prvenstvo u stolnom tenisu za uzrast mlađih kadeta. Ukupno je sudjelovalo 6 ekipa, po 2 igrača, a igralo se sistemom svaki sa svakim. Oko same organizacije i provedbe ovog prvenstva sve konce u rukama držala je i vodila trenerica kluba Ljubica Vukelić i igrač našeg kluba, odnosno treneričina desna ruka Filip Kučinić. Po svemu viđenom, od natjecateljskog duha, borbenosti i zalaganja mlađih kadeta, klub smatra da je prvenstvo bilo uspješno i da takav program treba zadržati i dalje. Na istom prvenstvu sudjelovali su i igrači s područja Josipdola koji su prethodno pohađali školu stolnog tenisa u Josipdolu. Najboljima su podijeljeni pehari i medalje, a ostale sudionike je trenerica kluba osobno počastila čokoladom.
Poredak je slijedeći:
1. Martino Milanović uz pomoć trenerice Ljubice Vukelić
2. Matej Milanović – Petar Marincel
3. Tomislav Vukelja – Besar Murati, a u parovima su igrali Ante Cindrić – Kristijan Vorkapić, Matija Marinić – Stjepan Šibarić, Leon Marelja – Marko Turkalj.

GORE

 

Natjecanja

Natjecanja u 2012. godini

Rezultati