11

Rujan

Ulazak u 2. ligu

2. Hrvatska liga Zapad – veliki uspjeh naših stolnotenisača
Nitko nije mogao očekivati ovakav uspjeh stolnotenisača prije tri godine kada je STK Klek bio tek osnovan. U svega tri godine STK Klek je ekspresno prošao kroz 4. ligu, potom kroz 3. i na kraju pobijedio u kvalifikacijama za 2. ligu.
U vremenu od 07. do 08. 05. 2011. godine u malenom istarskom gradiću Vrsaru u Osnovnoj školi "Vladimir Nazor" održane su kvalifikacije za 2. Hrvatsku ligu – Muški zapad. Pravo na kvalifikacije je imalo 8 ekipa i to: STK Dubrovnik, STK Spin II iz Splita, STK Umag, STK Samobor, STK Opatija 08, STK Kvarner iz Rijeke, STK Vrsar i STK Klek. Od navedenih 8 ekipa natjecalo se 5 ekipa.
Prvog dana kvalifikacija u 1. kolu naš Klub je bio slobodan, a u 2. kolu prvi susret je odigran sa STK Samoborom koji je pobijeđen rezultatom 4:1. Istog dana u večernjim satima STK Klek je u 3. kolu pobijedio STK Opatiju 08 4:0. S obzirom na ostale rezultate u kvalifikacijama već tada smo znali da smo ušli u društvo drugoligaša. Drugog dana natjecanja, unatoč već poznatom uspjehu, ozbiljno smo se pripremili i pobijedili još dva suparnika: STK Vrsar rezultatom 4:2, a u zadnjem 5. kolu STK Kvarner iz Rijeke s 4:2. Ovaj veliki uspjeh su ostvarila igračka pojačanja Davor Bilić, Krešimir Marinković, Petar Mačešić i naši mladi igrači Filip Kučinić i Matija Marković. Pobjeda se prigodno proslavila u Vrsaru i u Ogulinu.
Poredak ekipa nakon kvalifikacija je sljedeći:
1. STK Klek
2. STK Kvarner
3. STK Samobor
4. STK Opatija 08
5. STK Vrsar
Nevjerojatan niz pobjeda je nastavljen te je STK Klek nanizao ukupno (4. i 3. liga, te kvalifikacije za 2. ligu) 38 pobjeda, bez ijednog poraza. Rezultat vrijedan divljenja.

GORE

08.

Svibanj

Međunarodni kadetski turnir

14. 02. 2010. u Maloj športskoj dvorani u Ogulinu je održan Međunarodni kadetski turnir u stolnom tenisu na kojem su sudjelovali kadeti iz 4 stolnoteniska kluba: STK Klek kao domaćin, STK Duga Resa, STK Zaton (iz Zatona pokraj Šibenika) i STK Bela Krajina (iz Črnomlja, Slovenija). Ukupno se natjecalo 29 igrača: 9 kadetkinja i 20 kadeta.


Poredak kadetkinja je sljedeći:
1. Marija Bilušić, STK Zaton
2. Ivana Bember, STK Zaton
3. Tina Uvanović, STK Zaton

Poredak kadeta je sljedeći:
1. Filip Živković, STK Zaton
2. Vedran Turković, STK Klek
3. Dominik Dubić, STK Klek


Uz održavanje turnira organizirano je i dvodnevno prijateljsko druženje s članovima STK Zaton koji su posjetili HOC Bjelolasicu i uživali u obilnom snijegu i zimskim radostima. Očekuje se nastavak druženja članova STK Zaton i STK Klek.

GORE

08.

Svibanj

Otvoreno ekipno prvenstvo Ogulina 2009. godine

Otvoreno ekipno prvenstvo u stolnom tenisu grada Ogulina je počelo 20 studenog 2009. godine, a završilo je 05. ožujka 2010. godine. Natjecalo se 9 ekipa u 9 kola. U prvenstvu je bilo puno uzbudljivih utakmica.
Za razliku od prošlogodišnjeg prvenstva, kada je tijekom cijelog natjecanja dominirala ekipa Start 3, borba za prvo mjesto se vodila sve do zadnjih kola između stolnotenisača STK Kleka, Starta 3 i Đule. Svojevrsno iznenađenje je pobjeda mladih tenisača STK Kleka 1.

Nakon odigranog prvenstva poredak ekipa je sljedeći:
1. STK Klek 1 (Matija Marković, Filip Kučinić)
2. Start 3 (Miko Turković, Dražen Stošić)
3. Đula (Ljubica Vukelić, Vladimir Popović, Tihomir Belina)

Prvoplasirana ekipa je dobila uz veliki prijelazni pehar i pehar te medalje za osvojeno prvo mjesto, a drugo i trećeplasiranoj ekipi dodijeljeni su također pehari i medalje.

GORE

27.

02.2009.

9. i 10. kolo Hrvatske lige

U 9. i 10. kolu 4. Hrvatske stolnoteniske lige - muški - 2009/2010 koje je odigrano 27. veljače Stolnoteniski klub Klek je ostvario 2 pobjede u Zagrebu te tako zadržao prvo mjesto bez ijednog poraza.
U 9. kolu STK Klek je u dramatičnoj završnici pobijedio glavnog suparnika za prvo mjesto GSTK Zagreb 3 rezultatom 4:3. U napetom susretu sa GSTK Zagreb 3 posebno se istaknuo novoregistrirani igrač STK Klek Petar Mačešić koji je prije igrao za STK Duga Resu..
U 10. kolu STK Klek je očekivano pobijedio posljednje plasiran STK Rapid iz Zagreba rezultatom 4:0. U ovom susretu pružena je prilika mlađim igračima da steknu natjecateljsko iskustvo.
Za STK Klek su igrali: Petar Mačešić, Jurij Kure, Matija Marković, Filip Kučinić i Vladimir Popović.

.
.
.

GORE

02.

01.2009.

8. kolo Hrvatske lige

U zaostalom 8. kolu 4. Hrvatske stolnoteniske lige - muški - 2009/2010 stolnoteniski klub "Klek" je u zanimljivom i napetom susretu pobijedio STK Maksimir iz Zagreba sa 4:1.
Susret se odigrao 02. siječnja 2010. u Ogulinu u Maloj športskoj dvorani. Tom pobjedom STK Klek je osvojio prvo mjesto s 8 pobjeda u 8 kola i postao jesenski prvak.
Najveće zasluge u osvajanju naslova jesenskog prvaka imaju sljedeći igrači: Dražen Sušanj, Jurij Kure, Matija Marković, Filip Kučinić i Vladimir Popović te trenerica Ljubica Vukelić.
Nakon završenog 8. kola domaćin je proslavio osvojeno 1. mjesto i počastio goste, članove i prijatelje Kluba.

GORE

14.

11.2008.

Otvoreno prvenstvo Ogulina 2008.-2009.

Otvorenom ekipno prvenstvo u stolnom tenisu grada Ogulina je počelo 14. studenog 2008., a završilo je 20. veljače 2009. godine. Natjecalo se 9 ekipa te je odigrano ukupno 9 kola.

Nakon odigranog prvenstva poredak ekipa je sljedeći:
1. mjesto: START 3
2. mjesto: STK Klek
3. mjesto: Dreams
Prvoplasirana ekipa je dobila veliki prijelazni pehar.

Od. 09. do 16. veljače 2009. održano je Pojedinačno natjecanje kadeta Stolnoteniskog kluba Klek na kojem je sudjelovalo 8 igrača godišta 1996/97.

Poredak mladih igrača je sljedeći:
1. mjesto: Andrej Dubić
2. mjesto: Marin Magdić
3. mjesto: Dominik Dubić

20. 11. 2009. godine počelo je 2. Otvoreno ekipno prvenstvo u stolnom tenisu grada Ogulina. Prijavilo se 9 ekipa. Najbolje ekipe dobivaju pehare za prva tri mjesta, a pobjednička ekipa veliki prijelazni pehar.
10. 10. 2009. STK Klek se počeo natjecati u 4. hrvatskoj ligi – muški (regija: Srednja Hrvatska). Trenutno je odigrano 6 kola i ostvareno 6 pobjeda te se Klub nalazi na 2. mjestu. 

Natjecanja

Natjecanja u 2011. godini

Rezultati