06.

studeni

4. kolo 1. HSTL Zapad i 2. i 3. kolo 3. HSTL srednja Hrvatska

6. studenoga 2017. odigrano je 4. kolo 1. HSTL- zapad za žene. Stolnotenisačice Kleka gostovale su u Crikvenici protiv istoimenog kluba i u Jadanovu protiv STK Sveti Jakov. Na žalost u oba susreta zabilježeni su porazi rezultatom 4:0. Za Klek su nastupile Darija Dobrila, Marijana Rendulić, Marija Blašković i Samantha Maležić.
U 2. kolo 3. HSTL-regija srednja Hrvatska stolnotenisači Kleka su kod kuće odigrali četiri susreta i sva četiri izgubili istim rezultatom 4:2. Prvi susret odigran je protiv STK Svete Nedjelje-Novaki, drugi susret odigran je protiv STK Zaboka II, treći susret s STK TIS-a iz Zagreba i četvrti susret sa STK Zagorac iz Krapine.
Za Klek nastupili su Andrej Dubić koji je ujedno i ostvario najviše pojedinačnih pobjeda za Klek, od 8 pojedinačnih susreta ostvario je 7 pobjeda i 1 poraz. Za klek još su nastupili Filip Dubić, Matija Marković, Marin Umiljenović i Dražen Sušanj.

GORE

28.

travanj

Sudjelovanje na 64. „ZAGIPINGU“

Stolnotenisači Kleka su 28.04.2017. godine sudjelovali na 64. Zagipingu, Otvorenom međunarodnom prvenstvu Zagreba u stolnom tenisu za mlađe uzraste. Turnir se igrao u Domu sportova u tri dvorane na 48 stolova. Ovo je najmasovnije natjecanje za navedene uzraste u Europi, a ove godine je sudjelovalo oko 700 igrača i igračica. Od igrača iz stranih država ove godine ih je najviše došlo iz Engleske, zatim iz Grčke, Španjolske, Estonije i ostalih susjednih država.
Na ovom natjecanju je sudjelovalo 7 mladih stolnotenisača Kleka u raznim kategorijama. U kategoriji najmlađih kadetkinja nastupile su Marija Blašković i Ema Stipetić. U kategoriji mlađih kadetkinja Leonarda Stipetić, dok u kategoriji mlađih kadeta igrali su Filip Dubić, Josip Miletić i Marin Umiljenović.
U kategoriji kadeta nastupio je Jurica Miletić.
Od spomenutih igrača po skupina dalje su u dodatne kvalifikacije prošli Marija Blašković i Filip Dubić, da bi potom ispali u dodatnim kvalifikacijama za glavni turnir. Filip Dubić je izgubio od Engleza Marca Platea rezultatom 3:1.
Za razliku od prethodnih prvenstava, mladi stolnotenisači Kleka mogu biti zadovoljni svojim rezultatima, posebno Ema Stipetić i Marin Umiljenović kojima je ovo bilo prvo službeno natjecanje.
Od daljnjih aktivnosti stolnoteniskog kluba slijedi priprema za održavanje redovne skupštine, a koja se održava 1. svibnja.

GORE

Prethodnih godina

Događanja u 2017. godini