27.

studeni

3. Otvoreni turnir STS Zagrebačke županije

Dana 27.11.2016. godine u Jastrebarskom u organizaciji STK Jaska održan je 3. Otvoreni turnir stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije na kojem su nastupili mladi stolnotenisači Kleka. Samo natjecanje se održavalo u sportskoj dvorani Srednje škole Jastrebarsko. Ukupno je sudjelovalo 144 stolnotenisača i stolnotenisačice. Trenerica kluba Ljubica Vukelić na put povela je desetero naših stolnotenisača koji su nastupali u raznim kategorijama.

U kategoriji djevojčica nastupile su:
1. Greta Frković
2. Ema Stipetić

U kategoriji najmlađih kadetkinja:
1. Marija Blašković

U kategoriji mlađih kadetkinja nastupila je:
1. Larisa Frković

U kategoriji najmlađih kadeta:
1. Mateo Luketić
2. Antonio Kolić

Za mlađe kadete nastupio je:
1. Filip Dubić
2. Josip Miletić
3. Mario Stipetić

U kategoriji kadeta:
1. Jurica Miletić

Svi stolnotenisači raspoređeni su po grupama od 4 igrača, a 2 prvoplasirana idu dalje, potom nastupaju sistemom na ispadanje sve do finala u svim kategorijama. Po grupama u daljnje natjecanje prošli su Ema Stipetić, Greta Frković, Mateo Luketić i Josip Miletićić, gdje su zaustavljeni u osmini finala. Najviše uspjeha imao je Filip Dubić koji je osvojio trećem mjesto u kategoriji mlađih kadeta. Filip Dubić nastupio je i u jačoj kategoriji, u kategoriji kadeta gdje je prošao skupinu, ali je zaustavljen u osmini finala od prvog igrača na rang listi kadeta, stolnotenisača Velike Gorice, Karla Javora.

GORE

18.

studeni

24. Memorijalni stolnoteniski turnir Antun Tova Stipančić

Dana 18.11.2016. godine mladi stolnotenisači Kleka sudjelovali su na 24. Memorijalnom međunarodnom turniru u stolnom tenisu „Antun Tova Stipančić“ koji se održao u Zagrebu. Na ovom turniru sudjelovalo je oko 500 stolnotenisača i stolnotenisačica.
U kategoriji mlađih kadeta nastupili su Filip Dubić, Josip Miletić i Mario Stipetić. Razigravajući po skupinama od četiri igrača u daljnje natjecanje prošao je Filip Dubić koji je u svojoj skupini bio drugi, da bi potom kroz kvalifikacije pobijedio stolnotenisača Dugog sela Matea Vrbata rezultatom 3:2. U šesnaestini finala Filip Dubić nije imao sreće u ždrijebu te je protiv drugo plasiranog na rang listi mlađih kadeta, Lea Vekića iz STK Opatija izgubio rezultatom 3:0.
Svakako je za spomenuti Maria Stipetića koji je kao stolnotenisač kategorije najmlađih kadeta nastupio u jačoj kategoriji mlađim kadetima, te svojom dobrom igrom, zalaganjem umalo iznenadio svoje suparnike, te je malo nedostajalo da kroz skupinu prođe u daljnje kvalifikacije.

GORE

29.

rujan

Prezentacija stolnog tenisa u ogulinskim osnovnim školama

Početkom svake školske godine Uprava STK Klek organizira prezentaciju stolnog tenisa u osnovnim školama u Ogulinu s ciljem animiranja djece za ovaj sport. 29. rujna 2016. godine u suradnji s ravnateljicom Osnovne škole Ivane Brlić – Mažuranić, Anđelkom Salopek, održana je prezentacija ovog sporta.
Tehniku igranja i ostale pojedinosti vezane uz stolni tenis učenicima je objasnila i pokazivala trenerica Ljubica Vukelić. Djeca su pokazala veliku zainteresiranost te su se i sami okušali u igri sa stolnotenisačima STK Klek i trenericom.
Posebno ističemo da Klub danas može prezentirati učenje i treniranje ovog sporta s adekvatnom opremom, prvenstveno mislimo na nabavljenu dodatnu opremu (robote za ispucavanje loptica), a za koje su djeca, tj. učenici pokazali najviše interesa.
Po završetku prezentacije učiteljicama i zainteresiranoj djeci su podijeljeni informativni letci o Klubu, te im je upućen poziv da se pridruže STK Klek.

GORE

04.

rujan

9. turnir povodom Dana grada Ogulina

Dana 04.09.2016. godine u našem gradu odigran je tradicionalni 9. turnir u stolnom tenisu povodom Dana grada Ogulina u organizaciji STK"Klek" Ogulin. Turnir je održan u "Školskoj sportskoj dvorani", a sudjelovalo je 20 igrača i igračica koji su bili svrstani u kvalifikacijske skupine. Nakon razigravanja po skupinama formirane su skupine za razigravanje po plasmanima.
U najslabijoj, odnosno utješnoj skupini, skupini "D" turnira, treće mjesto osvojio je Josip Miletić, drugo mjesto Filip Dubić, a prvo mjesto osvojila je Marijana Rendulić svi iz STK Klek.
U skupini "C" turnira, treće mjesto osvojio je Dražen Pavličić iz STK Karlovac 2013, drugo mjesto osvojio je Željko Odorčić iz STK Mladost iz Zagreba, a prvo mjesto osvojio je Alen Šunjić iz Rijeke.
U skupini "B" turnira, treće mjesto osvojio je Vjekoslav Tupma iz STK Karlovac 2013, drugo mjesto Andrej Dubić iz STK Klek, a prvo mjesto osvojila je Kristin Timmann, stolnotenisačica iz Njemačke.
U skupini "A" turnira a ujedno i u najjačoj skupini treće mjesto osvojio je Andrija Bertone iz Rijeke, drugo mjesto Stanislav Lošić iz STK Mladost iz Zagreba i prvo mjesto osvojio je Branimir Kovačević iz STK Bajer iz Fužina.
Najboljima igračima podijeljene su medalje i pehari, a potom je organiziran zajednički ručak za sve sudionike ovog turnira.

GORE

11.

lipanj

Izborna skupština STK Klek, 2016. god.

Od osnivanja kluba prošlo je 8 godina. Nakon niza aktivnosti u STK Klek-u, došlo je vrijeme za izbornu skupštinu našeg kluba. Saziv izborne skupštine održan je 11. lipnja 2016. god. (subota) kod našeg domaćina Ivana Bana, Krči 18a. Na skupštini su bili nazočni igrači, članovi uprave kluba, a svečanost su svojom prisutnošću uveličali predsjednik HSTS, g. Zlatko Pospiš te članovi uprave STK Zaton pokraj Šibenika, našeg prijateljskog kluba.
Uz tople riječi dobrodošlice, predsjednik STK Klek Tihomir Belina je otvorio skupštinu. Kroz usvojeni dnevni red, T. Belina iznio je nazočnima izvješće o događanjima i rezultatima kluba. Pored usvojenih financijskih i izvješća nadzornog odbora, pristupilo se biranju novog predsjednika, tajnika, Upravnog i Nadzornog odbora. Jednoglasno je prihvaćeno da na isti mandat od naredne 4. god ostane „stari sastav“, tj. predsjednik Tihomir Belina, dopredsjednik Toni Vuković, tajnik Mladen Dubić te malo izmijenjen sastav Upravnog odbora. Umjesto Dragice Luketić i Zvonka Ranogajca ušli su Andrej Dubić i Deni Turković.
Na završetku skupštine predsjednik STK Klek Tihomir Belina je dodijelio trenerici STK Zatona Haidi Živković i predsjedniku HSTS, g. Zlatku Pospišu prigodne poklone. Na pozivu na ovu našu malu svečanosti zahvalio se osobno g. Zlatko Pospiš, sa željom za još boljim aktivnostima i rezultatima klubu, a prigodno priznanje za izniman trud i rad u klubu i šire uručio tajniku našeg kluba Mladenu Dubiću. Nakon izborne skupštine klub je pozvao sve nazočne na prigodno druženje u predivnom ambijentu, tradicionalno kod Ivana Bana.

GORE

Događanja prethodnih godina

Događanja u 2016. godini