22.

10.2012.

Prezentacija u Osnovnoj školi Ivane Brlić-Mažuranić

U Osnovnoj školi Ivane Brlić – Mažuranić prezentacija stolnog tenisa je održana 22. listopada 2012. god. u Školskoj športskoj dvorani s početkom u 17,00 sati za učenike od 1. do 4. razreda. O radu i aktivnostima našeg kluba učenicima je govorio tajnik Mladen Dubić. Tehniku igranja i ostale pojedinosti vezane uz stolni tenisa učenicima je objašnjavala i pokazivala trenerica Ljubica Vukelić. Naši mlađi igrači su s trenericom demonstrirali vještinu igranja stolnog tenisa. Djeca su pokazala veliku zainteresiranost, te su se i sami okušali u igri sa stolnotenisačima STK Klek i trenericom. U namjeri da se ovaj sport omasovi u našem gradu, učiteljicama i zainteresiranoj djeci su podijeljeni informativni letci o našem Klubu, te im je upućen poziv da se pridruže STK Klek.

GORE

10.

05.2012.

Izborna skupština STK Klek, 2012. god.

Evo kako vrijeme brzo prolazi, od osnutka kluba prošle su 4 godine. Nakon niza dogodovština u klubu došlo je vrijeme izborne skupštine našeg kluba.Sam saziv izborne skupštine održan je u četvrtak 10. svibnja 2012. god. u Maloj športskoj dvorani.
Na skupštini je bilo nazočno 25 članova kluba, a svečanosti skupštine našeg kluba nazočili su Darko Pribanić, predsjednik i Mario Pavić tajnik Športske zajednice grada Ogulina. Uz tople riječi dobrodošlice, predsjednik STK Klek Tihomir Belina je otvorio skupštinu. Kroz usvojeni dnevni red, T. Belina iznio je nazočnima izvješće o događanjima i rezultatima kluba. Pored usvojenih financijskih i izvješća nadzornog odbora, pristupilo se biranju novog predsjednika, tajnika, Upravnog i Nadzornog odbora. Jednoglasno je prihvaćeno da na isti mandat, tj. na 4. god ostane "stari sastav", tj. predsjednik Tihomir Belina, dopredsjednik Toni Vuković, tajnik Mladen Dubić, blagajnik Anka Jerak, te malo izmijenjen sastav Upravnog odbora. Umjesto Jurja Beline i Davora Vukelje ušli su Ivica Blašković i Ljubica Vukelić. Na završetku skupštine predsjednik STK Klek Tihomir Belina je dodijelio tajniku Mladenu Dubiću posebno priznanje za izniman trud i rad u klubu tijekom četiri godine.
Nakon izborne skupštine klub je počastio igrače, a poslije u predivnom ambijentu, tradicionalno kod Ivana Bana nastavili smo druženje uz lovački gulaš.

GORE

Događanja prethodnih godina

Događanja u 2012. godini